SEC-komissaari Hester Peirce vastustaa Bitcoinin ETF-hylkäystä

mainos Phemex

SEC-komissaari Hester Peirce vastustaa toista hylkäämistä Cboen Bitcoin ETF: stä, jonka SEC hallitsee Winklevossin veljet. Virallisessa virassaan hän kehottaa SEC: tä vaimentamaan innovaatiota, osallistumaan ansioiden sääntelyyn ja estämään institutionaalisuutta, joka voisi vähentää bitcoin- ja kryptomarkkinoiden riskejä. 

Hester Peirce, ”Crypto Mom”, on eri mieltä SEC: n hylkäämisestä Bitcoin ETF: ään

Eilen Winklevossin veljesten Bitcoin ETF -pyyntö Bats BZX Exchangesta hylättiin toisen kerran. Ensimmäinen Winklevoss Bitcoin Trust -hanke hylättiin viime vuonna. Jos se on hyväksytty, siitä olisi tullut kaikkien aikojen ensimmäinen kryptovaluutta ETF. Hyväksyntä olisi johdattanut institutionaaliset sijoittajat edelleen salamarkkinoille.

Kaikki virkamiehet eivät kuitenkaan ole Bitcoin ETF: ää vastaan, koska SEC-komissaari julkaisee virallisesti “Komissaari Hester M. Peircen erimielisyyden BatsBZX: lle”.

bitcoin ETF

Peirce kirjoittaa,

“Olen kunnioittavasti eri mieltä komission määräyksestä, jolla hylättiin ehdotettu sääntömuutos, sellaisena kuin se on muutettuna, Winklevoss Bitcoin Trustin osake listalle ja kaupan osalle Bats BZX Exchange, Inc. (” BZX “).”

Hän toteaa edelleen,

“Toisin kuin komissio on päättänyt, uskon, että ehdotettu sääntömuutos täyttää lakisääteisen standardin ja että meidän pitäisi sallia BZX: n listata ja vaihtaa tätä bitcoiniin perustuvaa pörssituotetta (” ETP “).”

Hänen huolenaiheensa on kuluttajansuoja, jota heikennetään estämällä institutionaalisia sijoittajia tulemasta markkinoille.

“Olen huolissani siitä, että komission lähestymistapa heikentää sijoittajansuojaa estämällä bitcoin-markkinoiden suuremman institutionaalisen järjestäytymisen. Institutionaalisen osallistumisen lisääminen lieventäisi monia komission huolia bitcoin-markkinoista, jotka ovat sen hylkäysmääräyksen taustalla. “

“Komission tulkinta ja lakisääteisen standardin soveltaminen lähettää vahvan signaalin siitä, että innovaatio ei ole toivottavaa markkinoillamme, signaalilla, jolla voi olla vaikutuksia, jotka ovat paljon kauempana kuin bitcoinin ETP: n kohtalo”

lisää Pierce.

Lue myös: Cboen VanEck Bitcoin ETF: llä on edelleen mahdollisuus, kun SEC hylkää Winklevossin ehdotuksen

Institutionaalistaminen, innovaatiot, & Ansioasetus

Lisäksi hän puhuu BZX: n roolista itsesääntelyorganisaationa:

“Koska hylkäysmääräys keskittyy bitcoin-spot-markkinoihin, se ei anna riittävää painoarvoa tärkeälle toiminnalle, jonka pörssi itsesääntelyorganisaatioina (” SRO “) suorittaa sääntelykehyksemme puitteissa.”

“BZX: llä pitäisi olla ja olisi keskeinen rooli Trustin osakkeiden kaupan seurannassa. Tätä tehtävää suorittaessaan BZX käyttäisi sille SRO: ksi uskottuja vastuita ja olisi komission valvonnassa. Näitä velvollisuuksia käyttäessään BZX: llä olisi tehokkaat sääntely- ja liiketoimintakannustimet varmistaakseen kaupankäyntiin luetteloimiensa tuotteiden eheys. Mikään tietueessa ei viittaa siihen, että BZX ei halua tai kykene täyttämään Exchange Actin mukaisia ​​velvoitteitaan. “

Erimielisyytensä mukaan institutionaaliset sijoittajat auttavat markkinoita kypsymään ja edistävät edelleen kuluttajansuojaa.

“Hylkäämällä ehdotetun listalle ottamisen komissio huomauttaa ongelmista bitcoin-markkinoilla, joita uskon lieventävän markkinoiden institutionaalistamisella – ilmiötä, jota bitcoinin ETP: t edistävät. Esimerkiksi tilaus viittaa hintaeroihin bitcoin-markkinoilla. Vaikka väitän, että aktiiviset välimiehet yhdistävät markkinoita jo paremmin kuin komission määräyksessä ehdotetaan, ETP: n perustaminen johtaisi enemmän hintojen arbitraasiin ja siten parempiin yhteyksiin markkinoiden välillä. “

Hän uskoo, että institutionaalinen osallistuminen voi pikemminkin auttaa markkinoita,

“Institutionaalisten sijoittajien suurempi osallistuminen bitcoin-markkinoihin auttaisi painostamaan vaihtoa vahvistamaan heidän puolustustaan ​​varkauksilta, kannustaisi investoimaan enemmän säilytysratkaisuihin bitcoin-tilassa ja tekisi markkinoiden manipulaattoreille vaikeamman välttää muiden markkinaosapuolten huomion. . ”

“Niin kauan kuin nämä sijoittajat kieltäytyvät pääsemästä bitcoin-markkinoille, koska ei ole olemassa tehokasta ajoneuvoa, joka vähentäisi markkinoille tulon kustannuksia, komission huolenaiheet aiheuttavat bitcoin-markkinoiden piirteet todennäköisesti jatkuvat.”

Sääntelyviranomaiset hillitsevät innovaatiota, Pierce kirjoittaa ja antautuvat ansioiden sääntelyyn:

“Estämällä kryptovaluuttaan perustuvien ETP: iden hyväksymisen lähitulevaisuudessa komissio harjoittaa ansioiden sääntelyä. Bitcoin on uusi ilmiö, ja sen pitkäaikainen elinkelpoisuus on epävarma. Se voi onnistua; se voi epäonnistua. Komissiolla ei kuitenkaan ole hyviä mahdollisuuksia arvioida joko bitcoinin tai muun omaisuuden lopputuloksen todennäköisyyttä.

Monet sijoittajat ovat ilmaisseet kiinnostuksensa saada altistuminen bitcoinille, ja osa näistä sijoittajista haluaisi saada altistumisen omistamatta bitcoinia suoraan. “

“Bitcoiniin perustuva ETP tarjoaisi sijoittajille epäsuoran altistumisen bitcoinille tuotteella, jolla käydään kauppaa säännellyillä arvopaperimarkkinoilla ja tavalla, joka eliminoi joitain kitkoja ja huolia bitcoinin ostamisesta ja hallussapidosta suoraan.”

Tämä on varmasti hyvä merkki siitä, että yksi SEC-komissaareista kannattaa Bitcoin ETF: ää, jolla salausyhteisö on innoissaan ja toiveikas.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me