Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 13. elokuuta – Sekalaiset taloustiedot tänään pitämällä markkinat sekaisin

Taloudelliset tiedot ovat heikentyneet kaikkialla maailmassa, etenkin viime kuukausina. Tänään meillä oli julkaistu muutama tärkeä taloudellinen raportti, ja ne osoittivat lisääntyneen heikkoutta, mutta näimme tänään myös kohtuullisia lukuja. Se alkoi Yhdistyneen kuningaskunnan työllisyys ja tulosraportti. Työttömyysaste kohosi korkeammalle, mutta se on silti kohtuullisella tasolla tulos hyppäsi korkeammalle jälleen kerran kolmella pisteellä kesäkuussa toukokuussa näkemämme hyppyn jälkeen. Joten Britannian tiedot olivat tänään varsin positiivisia.

Mutta emme voi sanoa niin euroalueelta. ZEW: n taloudellinen ilmapiiri Saksan ja euroalueen maista on ollut negatiivinen muutaman kuukauden ajan, ja tänään se sukelsi edelleen negatiiviseen alueeseen. Sekä euroalueen että Saksan numerot osoittivat, että ilmapiiri on laskenut alimmalle tasolle vuoden 2011 jälkeen, mikä tarkoittaa, että molemmat taloudet saattavat pudota taantumaan nyt. Saksan BKT-raportin odotetaan huomenna supistuvan toisen vuosineljänneksen aikana, mutta Q3 ei näytä toistaiseksi myöskään liian hyvältä, joten taantuma on hyvin korteissa. Yhdysvaltojen inflaatioraportti oli vaikuttava, samoin sekä otsikko- että ylin kuluttajahintaindeksi nousi 0,3% viime kuussa, mutta myös tulot hidastuivat huomattavasti, joten kauppiaat jäivät raapimaan päätään sen jälkeen.

Euroopan istunto

 • Yhdistyneen kuningaskunnan työllisyysraportti – Tänä aamuna julkaistusta työllisyysraportista kävi ilmi, että työttömyysaste kohosi kuitenkin 3,9 prosenttiin, kun se aiemmin oli 3,8 prosenttia. Työllisyyden muutos ylitti odotukset myös 115k: lla odotettuun 60k: aan nähden, kun heinäkuun työttömyyskorvausmuutos oli 28,0k odotettua 42k: ta vastaan. Aikaisempi luku oli 38,0 kt, mutta se korjattiin alemmaksi 31,4 tuhanteen. Joten tämä raportti on enemmän positiivinen kuin negatiivinen.
 • Yhdistyneen kuningaskunnan tulosraportti – Ansioraportti oli jopa parempi kuin työllisyysraportti. Tulos nousi 3,7%: iin 3MoY odotetusti kesäkuussa, kun se oli toukokuussa 3,4%, kun taas toukokuu korjattiin korkeammaksi + 3,5%: iin aiemmin 3,4%: sta. Myös keskimääräiset viikkotulot (ilman bonuksia) olivat vaikuttavia. 3,9%: n odotettu 3,8% 3m / v, verrattuna 3,6%: iin aiemmin. Nämä ovat todella vankkoja lukuja tuloista.
 • Taloudellinen ilmapiiri muuttui negatiiviseksi muutama kuukausi sitten. Aiemmin tänään Saksan ja euroalueen taloudellinen ilmapiiri vapautettiin ja ilmapiiri heikkeni edelleen. Tässä ovat luvut:
 • Saksan ZEW-talouden tilanne odotettavissa -13,5 ja -6,3 odotettavissa
 • Edellinen -1.1
 • Saksan ZEW-talouden odotukset -44,1 vs. -28,0 odotettavissa
 • Ennen -24,5
 • Euroalueen ZEW-talouden odotukset -43,6
 • Ennen -20,3
 • Kiina vannoo, ettei se ole koskenut juania – PBOC: n virkamies kommentoi yuania Reutersin kautta. Hän sanoi, että Kiinan juan on tällä hetkellä sopivalla tasolla. Yuanin liikkeet eivät välttämättä johda pääomavirtojen epäjärjestykseen. Olemme järkyttyneitä siitä, että Yhdysvallat on merkinnyt Kiinan valuutan manipulaattoriksi.
 • Yhdysvaltain istunto

  • Yhdysvaltain inflaatioraportti – Yhdysvaltain inflaatioraportti julkaistiin jonkin aikaa sitten ja näytti siltä, ​​että se nojaisi jälleen positiiviselle puolelle viime kuun positiivisen raportin jälkeen. Kulutushintaindeksi nousi odotetusti 0,3% heinäkuussa. Mutta ydin CPI voitti odotukset 0,2% ja sen sijaan se kasvoi 0,3% viime kuussa. Yhdysvaltain YoY-kuluttajahinta oli korkeampi 1,8 prosenttiin verrattuna odotettuun 1,7 prosenttiin kesäkuun 1,6 prosentista. YoY-ydinindeksi ilman ruokaa ja energiaa oli myös korkeampi, 2,2% verrattuna odotettuun +2,1%: iin.
  • Yhdysvaltain tulosraportti – Inflaatioluvut olivat melko hyvät, vaikka tulot eivät olekaan yhtä suuret. Reaaliset keskimääräiset tuntipalkat laskivat 1,3%: iin vuotta aiemmasta 1,5%: sta. Reaaliset keskimääräiset viikkotulot laskivat vain 0,8 prosenttiin vuotta aiemmin verrattuna 1,2 prosenttiin.
  • Trump twiittasi tariffeihin – Donald Trump julkaisi toisen kaupan ja tullien twiitin jonkin aikaa sitten. “Valuutan valtavan devalvaation kautta ja pumppaamalla valtavia summia järjestelmäänsä ne kymmenet miljardit dollarit, joita Yhdysvallat saa, ovat lahja Kiinalta. Hinnat eivät nouse, ei inflaatiota. Viljelijät, jotka saavat enemmän kuin Kiina, käyttävät rahaa. Fake News ei ilmoita! ”

  Kaupat näköpiirissä

  Karhumainen NZD / USD

  • Trendi on laskeva
  • Korkeampi vetovoima näyttää olevan ohi
  • MA: t tarjoavat vastarintaa

  Trendi on edelleen laskeva viimeisimmästä hyppystä huolimatta

  NZD / USD on laskenut kolme viikkoa ja laskusuunta on kasvanut ajan myötä. Liukuvat keskiarvot ovat tehneet hienoa työtä vastarintana tänä aikana, jolloin hinta on laskenut. Vaikka näemme nyt hyppyn sen jälkeen, kun huhut siitä, että Kiinalla ja Yhdysvalloilla saattaa olla uusi kokous / puhelu pian kauppaneuvottelujen eteenpäin viemiseksi. Hinta on noussut korkeammalle, mutta se löytää vastustuskykyä 50 ja 100 SMA: lla tällä hetkellä, mikä näyttää hyvältä paikalta mennä lyhyeksi virtauksen kanssa.

  Tiivistettynä

  Taloudelliset tiedot olivat tänään eriarvoisia ja markkinat käytiin tiukasti. Mutta Yhdysvaltojen ja Kiinan synkronoidut kommentit juuri nyt lisää neuvotteluja varten tulevina viikkoina ja Yhdysvaltojen uusimpien tariffien viivästyminen. Tämä on positiivinen uutinen ja se on parantanut tunnetta välittömästi rahoitusmarkkinoilla.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me