Forex-signaler Amerikansk session Kort, 13. august – Blandede økonomiske data i dag, der holder markederne forvirrede

De økonomiske data er blevet svagere over hele kloden, især i de seneste måneder. I dag havde vi frigivet en række vigtige økonomiske rapporter, og de viste øget svaghed, men vi så også nogle anstændige tal i dag. Det startede med UK beskæftigelse og indtjeningsrapport. Arbejdsløsheden tikkede højere, men den er stadig på et anstændigt niveau, mens indtjeningen sprang højere endnu en gang med tre point i juni efter springet, vi så i maj. Så dataene fra Storbritannien i dag var ganske positive.

Men vi kan ikke sige det for euroområdet. Det ZEW økonomisk stemning fra Tyskland og Euroområdet har været negativ i et par måneder, og i dag dykkede det længere i det negative område. Begge tal fra Euroområdet og Tyskland viste, at stemningen er faldet til det laveste niveau siden 2011, hvilket betyder, at begge økonomier måske falder i recession nu. Den tyske BNP-rapport forventes at vise en sammentrækning for 2. kvartal i morgen, men Q3 ser heller ikke så godt ud indtil videre, så en recession er godt i kortene. Inflationsrapporten fra USA var imponerende såvel som begge, overskriften og kerne-CPI steg med 0,3% i sidste måned, men indtjeningen skabte også en stor opbremsning, så handlende blev klodset i hovedet efter det.

Den europæiske session

 • UK beskæftigelsesrapport – Beskæftigelsesrapporten, der blev offentliggjort i morges, viste, at arbejdsløsheden steg dog højere til 3,9% fra 3,8% tidligere. Ændring i beskæftigelsen kom også over forventningerne ved 115.000 mod forventet 60.000, mens ændringer i jobløse krav skete på 28.0.000 mod forventet 42.000. Det forrige nummer stod på 38,0k, men blev revideret lavere til 31,4k. Så denne rapport er mere positiv end negativ.
 • UK indtjeningsrapport – Indtjeningsrapporten var endnu bedre end beskæftigelsesrapporten. Indtjeningen steg som forventet i juni til 3,7% 3MoY fra 3,4% i maj, mens maj blev revideret højere til + 3,5% fra 3,4% tidligere. Den gennemsnitlige ugentlige indtjening (eksklusive bonusser) var også imponerende. kommer til 3,9% fra forventet 3,8% 3m / år, op fra 3,6% tidligere. Dette er nogle virkelig solide indtjeningstal.
 • Den økonomiske stemning blev negativ et par måneder tilbage. Tidligere i dag blev den økonomiske stemning for Tyskland og Euroområdet frigivet, og stemningen forværredes yderligere. Her er tallene:
 • Tysk ZEW økonomisk stemning Nuværende -13,5 mod -6,3 forventet
 • Forrige -1.1
 • Det tyske ZEW-økonomiske sentiment Forventninger -44,1 mod -28,0 forventes
 • Tidligere -24,5
 • Eurozone ZEW økonomisk sentiment Forventninger -43.6
 • Tidligere -20.3
 • Kina sværger ikke at have rørt ved Yuan – En PBOC-embedsmand fremsatte nogle kommentarer til yuanen via Reuters. Han sagde, at den kinesiske yuan i øjeblikket er på et passende niveau. Yuan-bevægelser fører ikke nødvendigvis til uordnede bevægelser i kapitalstrømme. Vi er chokerede over, at USA har mærket Kina som en ‘valutamanipulator’.
 • Den amerikanske session

  • USA’s inflationsrapport – Den amerikanske inflationsrapport blev frigivet for et stykke tid siden, og det så ud som om den lænet sig tilbage på den positive side efter den positive rapport i sidste måned. Overordnet CPI steg som forventet med 0,3% i juli. Men kerne-CPI slog forventningerne på 0,2% og steg i stedet med 0,3% i sidste måned. US YoY CPI krydsede højere til 1,8% mod 1,7% forventet, op fra 1,6% i juni. Core YoY CPI eksklusive mad og energi krydsede også højere til 2,2% vs + 2,1% forventet.
  • Amerikansk indtjeningsrapport – Inflationstallene var ret store, skønt indtjeningen ikke var så stor. Den reelle gennemsnitlige timelønindtægt flyttede lavere til 1,3% året før fra 1,5% tidligere. Den reelle gennemsnitlige ugentlige indtjening faldt til kun 0,8% året før fra 1,2% tidligere.
  • Trump Tweeting på takster – Donald Trump frigav endnu et tweet om handel og told for et stykke tid siden. ”Gennem massiv devaluering af deres valuta og pumpning af enorme summer i deres system er de snesevis af milliarder dollars, som USA modtager, en gave fra Kina. Priserne ikke op, ingen inflation. Landmænd, der får mere end Kina, ville bruge. Fake News rapporterer ikke! ”

  Trades in Sight

  Bearish NZD / USD

  • Tendensen er baisse
  • Tilbagetrækningen højere ser ud til at være forbi nu
  • MA’er giver modstand

  Tendensen er fortsat baade trods det seneste spring

  NZD / USD har været baisse i tre uger, og nedtendensen er steget i takt med tiden. Glidende gennemsnit har gjort et godt stykke arbejde som modstand i løbet af denne tid, hvilket skubber prisen lavere. Selvom vi ser et spring nu efter rygter om, at Kina og USA muligvis snart vil have endnu et møde / opkald for at gå videre med handelsforhandlinger. Prisen er steget højere, men den finder modstand ved 50 og 100 SMA’er lige nu, hvilket virker som et godt sted at gå kort med strømmen.

  Afslutningsvis

  De økonomiske data var slags blandede i dag, og markederne handlede i stramme intervaller. Men de synkroniserede kommentarer fra USA og Kina lige nu for flere samtaler i de kommende uger og en forsinkelse i de seneste takster fra USA. Dette er positive nyheder, og det har forbedret stemningen øjeblikkeligt på de finansielle markeder.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me