US dollar, der stadig er negativ, vinder schweiziske franc og yen mod bukke. Vil NFP redde pengene næste uge?

Hej handlende! Om søndagen kan jeg normalt ikke vente på, at markederne åbner. Jeg er som en 7-årig dreng med en ny cykel på en meget regnvejrsdag. Jeg er ikke i stand til at prøve mine nye tricks, før regnen holder op med at strømme. Frustrerende …

I det mindste ved vi, at markederne ikke går nogen steder, og denne uge har potentialet til at tilbyde nogle gode handelsmuligheder. Næste uge har vi de meget forventede amerikanske nonfarm-lønninger, og selvfølgelig er der også mange andre økonomiske nyhedshændelser.

Markederne har været lidt urolige på det seneste, og de modtrendsbevægelser, vi så i mange instrumenter, har gjort handel mere udfordrende, end det normalt er.

 

US Dollar Index – Greenback kæmper

Et af de modtrendsbevægelser, vi er stødt på, er på det amerikanske dollarindeks, som har korrigeret kraftigt lavere. Som du måske ved, er den amerikanske dollar langt den mest betydningsfulde valuta på det globale marked. Det spiller en nøglerolle i global handel og er også verdens dominerende reservevaluta. Når dollarens værdi stiger eller falder, noterer den finansielle verden det, og det skal vi også gøre. Lad os se på et dagligt diagram over US Dollar-indekset:

US Dollar Index Dagligt diagram

Det er meget vigtigt at bemærke, at dette instrument ikke har handlet over sit 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit på ganske få handelsdage. Dette viser os, at denne retracement skal tages alvorligt. Du vil bemærke, at de tidligere tilbagetrækninger brugte lidt eller ingen tid under 20-EMA, og 20-EMA fungerede som støtte i et stykke tid, før dette nylige kraftige fald fandt sted.

Noget, der også burde være en stor bekymring for de bullish deltagere, er det stærke bearish lys, der blev trykt tirsdag i sidste uge. Jeg har markeret det på følgende diagram:

US Dollar Index Dagligt diagram

Hvis du undersøger dette diagram nøje, vil du se, at dette stærke bearish lys har den største krop af alle lysene på dette diagram. Størrelse betyder noget, når det kommer til lysestage-analyse. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi ser nogle følge med på dette bearish momentum i den kommende uge.

Den blå zone, der er markeret “Vigtigt svingniveau”, er et vigtigt fokuspunkt, der har en god chance for at blive testet i den næste uge eller to. Hvis bjørnene formår at overvinde dette niveau, kan vi have en større korrektion på vores hænder. Dette ville bryde den eksisterende rækkefølge af højere svingninger. Husk, at højere svingture og nedture er karakteristika for en sund opadgående tendens.

Lad os se på et par valutapar …

 

USD / CHF – Overskrift lavere og lavere

USD / CHF dagligt diagram

Dette par har nogenlunde samme formation som US Dollar Index, og de kortsigtede udsigter er meget baisse. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis den snart nåede det glidende gennemsnit på 200 dage, hvilket er det næste vigtige mål.

Det ville være en god ide at vente på et slag gennem denne bløde supportzone og derefter for eksempel gå kort på en retracement til 20-EMA. Se efter en gunstig lysestageformation for at bekræfte din korte indtastning, som en pinbar, der afviser 20-EMA på det daglige diagram eller endda på et 4-timers diagram.

 

USD / JPY – På et godt niveau at sælge

USD / JPY dagligt diagram

Jeg har allerede angivet kort på dette par. Torsdagens afvisningslys har et mindre interval end det, der er ideelt, men det har afvist 20-EMA, hvilket gør det til et godt salgssignal. Fredagens lys lukkede lavere end det åbne, hvilket gør denne opsætning endnu mere attraktiv.

Den aktuelle pris kan være et godt indgangsniveau. Stop placeringen skal være et par punkter over torsdagens høje. Se på følgende diagram:

USD / JPY dagligt diagram

Den anden mulighed ville være at sælge til 50% retracement af torsdagens lys, hvilket omtrent er på det nuværende niveau i 20-EMA.

Nu er det nok FX til i dag, lad os se på nogle andre instrumenter:

 

Dax – Bulls bakker ikke op

Dax dagligt diagram

Jeg er i øjeblikket i en lang position på Dax og venter på, at prisen handler højere. Alt ser fint ud for tyrerne, og der er ingen teknisk grund til at betvivle denne uptrend i øjeblikket.

Bjørne skubbede for nylig dette par ned til 20-EMA, men de var ikke i stand til at opretholde deres salgsmoment. Prisen skød hurtigt op igen, hvilket dannede en fantastisk afvisning af pinbar fra dette glidende gennemsnit.

Med konsolideringer som denne bryder prisen normalt højere ud, hvis den foregående retning var op. Lad os se, om det lykkes os at få denne pause i den kommende uge.

 

WTI råolie – understøttes stadig

WTI råolie dagligt diagram

Tyrerne har kæmpet hårdt for at holde prisen på West Texas Intermediate Crude Oil over sit 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit. Dette marked er lidt urolig i øjeblikket, men fredagens store bullish lys antyder, at vi snart kunne se nye årlige højder. Et firma tæt på $ 54 kunne signalere, at tyre er klar til at komme videre til disse nye højder.

 

Nyheder

I morgen er en temmelig stille dag vedrørende økonomiske nyheder. Vi har kun amerikanske ventende hjemmesalg kl. 15:00 GMT.

Hold øje med mere markedsanalyse, og held og lykke med din handel i denne uge!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me