Yhdysvaltain dollari on edelleen negatiivinen, Sveitsin frangi ja jeni ovat saamassa taakkaa. Säästääkö NFP Buckin ensi viikolla?

Hei, kauppiaat! Sunnuntaisin en yleensä voi odottaa markkinoiden avaamista. Olen kuin 7-vuotias poika, jolla on uusi polkupyörä hyvin sateisena päivänä. En voi kokeilla uusia temppujani, ennen kuin sade lakkaa. Turhauttavaa …

Ainakin tiedämme, että markkinat eivät ole menossa mihinkään, ja tällä viikolla on potentiaalia tarjota upeita kaupankäyntimahdollisuuksia. Ensi viikolla meillä on odotetut Yhdysvaltain Nonfarm-palkanumerot, ja tietysti on myös monia muita talousuutisia.

Markkinat ovat olleet viime aikoina hieman epävakaat, ja monissa instrumenteissa näkemämme vastatrendin liikkeet ovat tehneet kaupankäynnistä haastavampaa kuin normaalisti.

 

Yhdysvaltain dollari -indeksi – Greenback kamppailee

Yksi tapaamistamme vastatrendin liikkeistä on Yhdysvaltain dollari-indeksi, joka on korjannut jyrkästi matalamman. Kuten ehkä tiedätte, Yhdysvaltain dollari on ylivoimaisesti merkittävin valuutta globaaleilla markkinoilla. Sillä on keskeinen rooli maailmankaupassa ja se on myös maailman hallitseva varavaluutta. Kun dollarin arvo nousee tai laskee, rahoitusmaailma ottaa sen huomioon, ja niin pitäisi tehdä myös meidän. Tarkastellaan Yhdysvaltain dollari -indeksin päivittäistä kaaviota:

Yhdysvaltain dollariindeksin päivittäinen kaavio

On erittäin tärkeää huomata, että tämä instrumentti ei ole käynyt kauppaa yli 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvonsa muutaman kaupankäyntipäivän aikana. Tämä osoittaa meille, että tähän retracementiin tulisi suhtautua vakavasti. Huomaat, että edelliset retracements viettivät vähän tai ei ollenkaan aikaa 20-EMA: n alapuolella, ja 20-EMA toimi tukena jo jonkin aikaa ennen kuin tämä viimeaikainen jyrkkä lasku tapahtui.

Jotain, jonka pitäisi olla myös huolestuttava nouseville osallistujille, on vahva laskeva kynttilä, joka painettiin viime viikon tiistaina. Olen merkinnyt sen seuraavaan kaavioon:

Yhdysvaltain dollariindeksin päivittäinen kaavio

Jos tarkastelet tätä kaaviota tarkasti, huomaat, että tällä vahvalla laskukynttilällä on suurin runko kaikista tämän kaavion kynttilöistä. Koko on tärkeä kynttilänjalka-analyysissä. En olisi yllättynyt, jos näemme joidenkin seuraavan tätä laskutehoa tulevalla viikolla.

Sininen vyöhyke, johon on merkitty ”Tärkeä keinutaso”, on tärkeä painopiste, jolla on hyvät mahdollisuudet testata seuraavalla viikolla tai kahdella. Jos karhut onnistuvat voittamaan tämän tason, meillä voi olla suurempi korjaus käsissämme. Tämä rikkoisi olemassa olevan korkeamman heilahduksen sarjan. Muista, että korkeammat keinu- ja alamäet ovat terveen nousutrendin ominaisuuksia.

Katsotaanpa muutama valuuttapari …

 

USD / CHF – Suunta alas ja alas

USD / CHF päivittäinen kaavio

Tällä parilla on suunnilleen sama muoto kuin Yhdysvaltain dollari-indeksillä, ja lyhyen aikavälin näkymät ovat hyvin laskevat. En olisi yllättynyt, jos se saavuttaisi pian 200 päivän liukuvan keskiarvon, mikä on seuraava tärkeä tavoite.

Olisi hyvä odottaa iskua tämän pehmeän tukivyöhykkeen läpi ja sitten siirtyä lyhyeksi esimerkiksi 20-EMA: n retracementiin. Etsi suotuisa kynttilänjalka, jotta voit vahvistaa lyhyen merkinnän, kuten pinbar, joka hylkää 20-EMA: n päivittäisestä kaaviosta tai jopa 4 tunnin kaaviosta..

 

USD / JPY – hyvällä tasolla myydä

USD / JPY päivittäinen kaavio

Olen jo kirjoittanut lyhyen tälle parille. Torstain hylkäyskynttilän alue on pienempi kuin mikä on ihanteellista, mutta se on hylännyt 20-EMA: n, mikä tekee siitä hyvän myyntisignaalin. Perjantain kynttilä suljettiin sen auki ollessa matalammaksi, mikä tekee tästä asetuksesta vieläkin houkuttelevamman.

Nykyinen hinta voi olla hyvä lähtötaso. Pysäytyspaikan tulisi olla muutama pistettä torstain korkeimman yläpuolella. Katso seuraava kaavio:

USD / JPY päivittäinen kaavio

Toinen vaihtoehto olisi myydä torstain kynttilän 50%: n jälkikäteen, mikä on suunnilleen 20-EMA: n nykyisellä tasolla.

Nyt riittää FX tänään, katsotaanpa joitain muita instrumentteja:

 

Dax – Härät eivät vetäydy

Dax-päivittäinen kaavio

Olen tällä hetkellä Daxissa pitkällä paikalla ja odotan, että hinta käy korkeammalle. Kaikki näyttää hyvältä sonneilta, eikä tällä hetkellä ole mitään teknistä syytä epäillä tätä nousutrendiä.

Karhut työnsivät äskettäin tämän parin 20-EMA: han, mutta he eivät pystyneet ylläpitämään myyntivauhtiaan. Hinta nousi nopeasti jälleen, mikä muodosti upean pinbar-hylkäämisen pois tästä liikkuvasta keskiarvosta.

Tällaisilla konsolidoinneilla hinta yleensä nousee korkeammaksi, jos edellinen suunta oli ylöspäin. Katsotaanpa, onnistummeko saamaan tämän tauon tulevalla viikolla.

 

WTI-raakaöljy – tuetaan edelleen

WTI-raakaöljyn päivittäinen kaavio

Härät ovat taistelleet kovasti pitääkseen West Texas Intermediate Raakaöljyn hinnan yli 20 päivän eksponentiaalisen liukuvan keskiarvon. Nämä markkinat ovat tällä hetkellä hieman epävakaat, mutta perjantaina nouseva kynttilä viittaa siihen, että voisimme nähdä tuoreet vuotuiset korkeimmat hinnat pian. Yritys, joka on lähellä $ 54, voi osoittaa, että sonnit ovat valmiita etenemään näille uusille korkeuksille.

 

Uutiset

Huomenna on melko hiljainen päivä talousuutisista. Meillä on Yhdysvalloissa vireillä oleva kotimyynti vain kello 15.00 GMT.

Pysy kuulolla lisää markkina-analyysejä ja onnea kaupankäynnille tällä viikolla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me