Anonymix anmeldelse: Sikker, anonym og praktisk Bitcoin Mixer

En helt anonym, klar, lav gebyr og bekvem platform for brugere til at ‘private sende deres Bitcoins’. I denne projektanmeldelse fokuserer vi på Bitcoin mixer (tumbler), Anonymix, som tilbyder et helt anonymt, klart, lavt gebyr og praktisk platform for brugere at ‘sende deres Bitcoins privat’.

Ved lanceringen blev Bitcoin udråbt som en anonymitetsfokuseret platform, men gennem årene kommer brugere af BTC til at indse, at den øverste krypto ikke er så anonym, som de troede. Ja, Bitcoins troværdighed er uovertruffen inden for kryptokurrencyområdet, men platformen mangler ansigtsløshed, idet en nærmere analyse i blockchain kan afsløre forhold på tværs af tegnebøger. Dette har set udtrykket “pseudonym” brugt til korrekt beskrivelse af BTC.

Kryptocentrerede brugere er tilbøjelige til privatlivets fred, hvilket har tvunget nogle af dem til at flytte til andre kryptovalutaer, der sikrer total uklarhed som Monero, Dash og ZCash. Andre vælger Bitcoin-mixere eller tumblere for at tilsløre BTC’s oprindelige tegnebog ved at blande flere transaktioner i en pulje, inden de sendes ud til specifikke tegnebøger..

Udfordringer over for vedtagelsen af ​​Bitcoin-mixere

Imidlertid står den nuværende afgrøde af blandere over for en række udfordringer, herunder:

 • Høje gebyrer for blandetjenesten.
 • Høje minimums- og lave maksimumsgrænser for finansieringsbeløbet.
 • Sporbarhed af BTC fra mixerne.
 • Konstant angreb fra myndigheder.
 • Svindel springer ud af branchen.

En løsning på de fleste af disse problemer ligger i en kommende Bitcoin-mixer, Anonymitet, en registreringsfri BTC-tumbler på

Hvad er Anonymix?

Anonymix er en Bitcoin-mixer på øverste niveau, der tilbyder høje niveauer af privatlivets fred, lave gebyrer og anonymitet til sine kunder.

Sådan bruges

Anonymix giver en klar, brugervenlig og hurtig platform, som både begyndere og eksperter kan bruge uden problemer. Bitcoin-blanding er ikke så teknisk, som det lyder, og med Anonymix-platformen kan enhver Bitcoin-indehaver hurtigt, anonymt og sikkert blande deres BTC i rene mønstre, der ikke kan spores.

Her er en hurtig guide til, hvordan du får mest muligt ud af Anonymix Bitcoin-mixeren.

 1. Start det officielle Anonymix-websted i din browser eller Tor-browser.
 2. Indtast den tegnebog-adresse, som dine mønter skal sendes til.
 3. Vælg den tidsperiode, du vil have blandingsprocessen til at starte. “Hurtig” blanding tillader øjeblikkelig blanding og frigivelse af Bitcoin efter en bekræftelse. Imidlertid skaber “Delay” -funktionen et mellemrum mellem, når en bruger sender sine indskud, og når han / hun modtager output. En bruger kan vælge op til 24 timer til forsinkelsen.
 4. Vælg finansieringsprocenter for hver adresse.
 5. Indtast Captcha-koden.
 6. Indsæt BTC
 7. Tryk på enter, og vent på bekræftelsen.
 8. Modtag de rene BTC-mønter.

Funktioner af Anonymix Bitcoin mixer

Hovedspørgsmålet, som brugere af Bitcoin-mixere rejser, spænder hovedsageligt omkring anonymitet, og det er et område, som Anonymix slår sine konkurrenter i. Der er flere faktorer, der reducerer en mixers anonymitet, såsom registreringskrav, reservering af logfiler over transaktioner og åbne klare netplatforme der øger sandsynligheden for, at transaktioner spores tilbage til en bestemt tegnebog gennem IP-adresser.

Anonymitet løser hvert af disse problemer ved at give en politik uden logfiler, manuel tidsforsinkelse og et Tor-websted for at sikre brugerens anonymitet. Nedenfor er nogle af de karakteristiske træk, som Anonymix tilbyder.

· Manuel valg af fondsmix

I hvad de fleste mixere i dag savner, tilbyder Anonymix. Platformen giver brugerne mulighed for manuelt at vælge den fond, de gerne vil sende deres mønter til. Desuden kan du angive procentdelen af ​​midler, du vil sende til hver fond.

· Ingen logfiler

En almindelig sag på tværs af Bitcoin-mixere er logpolitikken, der gør det muligt for platformene at registrere kundernes transaktioner længe efter blandingen er afsluttet. Dette reducerer niveauet af anonymitet, da mixerne muligvis afslører oplysninger, der kan spores tilbage til dig.

På grund af dette opretholder Anonymix strenge politikker for “Ingen registrering” og “Ingen logfiler” for at beskytte brugernes privatliv. Platformen opbevarer blandede data på deres servere i højst en uge og sletter derefter historikken permanent. Brugere kan også slette deres personlige blandingshistorik manuelt straks efter transaktionen er gennemført.

· Tilbagetrækning til over 10 adresser

En af de nemmeste måder at rense eller blande din BTC er ved at sende mindre dele af midlerne til forskellige adresser, hvilket gør det sværere for nogen at spore fondenes destination eller linke den til dig. Anonymix giver op til 10 adresser, hvor brugerne kan trække deres midler tilbage, så anonymiteten opretholdes.

· Konkurrencedygtige finansieringssatser

Minimums- og maksimale finansieringsbeløb for hver mixer varierer, hvilket dikterer, hvor meget en bruger faktisk kan blande. Anonymix tillader minimumsindskud på 0,002 BTC (~ 18 USD) og op til 100 BTC (~ 900,000 USD) pr. Dag for småforhandlere såvel som Bitcoinhvaler med privatlivsbehov. Den maksimale kurs ændres i overensstemmelse med platformens BTC-reserver til enhver tid.

Ikke desto mindre tillader platformen også brugerne total kontrol over tildelingen af ​​deres midler til forskellige adresser. Som nævnt før forårsagede tilfældig udvælgelse af adresser fra flere mixere en

Hvor meget er gebyrerne?

Anonymix er en af ​​de billigste Bitcoin-mixere i branchen i dag. Gebyrer er naturligvis en væsentlig del af blanding af BTC-egenskaber, der holder mixeren i drift. De er også vigtige for at øge BTC-transaktionens anonymitet på grund af det beløb, der er deponeret i blanderen, skifter lidt, når det er trukket tilbage og tilføjer et ekstra beskyttelseslag.

Anonymix opkræver i øjeblikket en fast rente på 0,3% pr. Transaktion på platformen. For at sende den blandede BTC til flere outputadresser som nævnt ovenfor opkræves en ekstra sats på 0,0001BTC pr. Adresse.

Ekstra:

· Tombolet til Anonymix

Hver transaktion, der gennemføres på Anonymix, fører dig automatisk ind i deres lodtrækningsprogram. BTC-mixeren giver også en lodtrækningsbillet til hver 100. mixer, der vinder en procentdel af deres transaktion. Dette sikrer, at der bruges flere adresser på platformen, hvilket øger uklarheden og skifter også beløbene for den vindende billet, hvilket tilføjer et ekstra lag af anonymitet.

· Tor browser mixer / Clearnet mixer

Brugere, der ønsker at fjerne deres BTC fra clearnetet for at få mere privatliv, kan bruge det Tor-browserbaserede websted. Dette giver et ekstra lag af anonymitet, da søgemaskiner, browsere og internetudbydere let kan spores tilbage. Du kan få adgang til Tor-webstedet her: http://anonymixtnq67qer.onion og spejlstedet ved https://anonymix.net/.

· Oprindelsescertifikatet

Platformen tilbyder et oprindelsescertifikat for hver blanding, der bekræfter de mønter, du modtog, kom fra Anonymix.

Konklusion

Når vi afslutter projektanmeldelsen af ​​Anonymix, er det mest vedholdende spørgsmål, som brugerne stiller – “Bruger Anonymix bitcoin-mixer ulovligt?” Nå, det direkte svar på dette er nej, brug af Anonymix er helt lovligt. Men hvis dine tokens er fra en ulovlig kilde, kan du køre med myndighederne.

Vi anbefaler, at du kun bruger møntblanderen til juridiske og fortrolige formål.

Du kan lære mere fra http://anonymixtnq67qer.onion eller  https://anonymix.net/.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me