Crypto-tøjvask: Vask dine Bitcoin-transaktioner

Din blandingsløsning til knirkende rene Bitcoins

Vask dine Bitcoin-transaktioner – Bitcoin-tøjvask

Hvis du læser dette, er der en chance for, at du ved, at Bitcoin ikke tilbyder total anonymitet. En motiveret person kan spore dine transaktioner tilbage til dig. Hvis du bor i et land, hvor Bitcoin er ulovligt, betyder det, at offentlige myndigheder kan komme efter dig. Bitcoin Laundry giver kryptobrugere mulighed for at anonymisere deres transaktioner ved at blande deres adresser med andre investorers. Processen er hurtig og giver dig en forsikring om, at ingen kan spore dine betalinger. Lyder det som noget, du gerne vil prøve? Vent et øjeblik! Lær mere om Bitcoin Tøjvask nedenfor; gebyrer, system og kundesupport og derefter tage en informeret beslutning. 

Bitcoin Tøjvask: En oversigt 

I privatlivets ånd, Bitcoin Tøjvask siger ikke meget om dets ledelse eller placering. Det er almindeligt med kryptovirksomheder, især dem der tilbyder følsomme tjenester som anonymisering af transaktioner. Når det er sagt, er det ikke umuligt at tale med nogen på Bitcoin Laundry. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du tjekke deres F.A.Q-side eller sende en e-mail via deres supportside. Her er processen, hvis du vil gå direkte til blandetjenesten. 

 1. Besøg bitcoin-laundry.com 
 2. Klik på ‘Rens Bitcoins nu’ 
 3. Begynd at blande ved at indtaste din Bitcoin-adresse 
 4. Angiv, hvor hurtigt du vil have dine mønter blandet 
 5. Rengør dine Bitcoins 

bitcoin vasketøj

Gebyrer 

Bitcoin Tøjvask tilbyder nogle af de bedste gebyrer i branchen: 0,0002 BTC for hver betaling. Det betyder, at det ikke betyder noget, hvor mange kryptoer du vil have renset. Gebyrer for Bitcoin Laundry er standard 0,0002 (ca. $ 2). Til sammenligning er det gennemsnitlige gebyr for blanding af krypto 1% af dine mønter. Så hvis du vil blande $ 100.000 i BTC, kan du forvente at miste $ 1000. Ikke med Bitcoin Tøjvask, dog. 

Sikkerhed 

Som de fleste vil du gerne anonymisere dine BTC-transaktioner uden at efterlade spor. Bitcoin Tøjvask gør det muligt på flere måder. For det første behøver du ikke oprette en konto. Som nævnt er alt hvad du behøver at besøge virksomhedens websted og indtaste modtagerens adresse. Bitcoin Laundry giver dig en unik adresse til at sende dine mønter. Hvis du har specificeret, skal dine mønter rengøres inden for tre timer, så det tager lang tid. For at øge sikkerheden råder virksomheden folk til at besøge sit websted via Onion-søgemaskinen. Det fungerer bedst med Tor-browseren, så sørg for at have den. Hvis du bruger en mobilenhed, kan du bruge Orfox-browseren og Orbot til at hjælpe dig med at starte Tor. 

Betalingsgrænser 

Vi har allerede påpeget, at gebyret til Bitcoin Laundry er lille nok til at have råd til alle. Men der er visse begrænsninger for, hvor mange mønter du kan blande ad gangen: 

 • Minimumsgrænse — 0,0015 BTC 
 • Maksimal grænse – 230 BTC 

Med disse grænser i tankerne er minimum USD-ækvivalenten ved pressetid $ 12. Det maksimale beløb er $ 1.965 millioner, et tal stort nok til at tilfredsstille mange høje ruller. Hvad mere er, kan du også dele dine mønter, så Bitcoin Laundry sender dem til 2-5 adresser i stedet for en. For at krydre tingene kan du angive den nøjagtige procentdel af de penge, du vil sende til hver af adresserne. 

Forsink blanding for at øge anonymiteten 

Teoretisk set kan Bitcoin Laundry blande din adresse med yderligere to adresser eller ti tusinde af dem. Men hvilken mulighed tror du tilbyder mere anonymitet? Svaret er at blande dine mønter med så mange andre som muligt. Derfor har Bitcoin Laundry en forsinkelsesmulighed og forskellige tidsrammer. Især forsinkelsesmuligheden sikrer, at din adresse blandes med tusindvis af adresser. På den måde er chancen for, at nogen identificerer din transaktion næsten ubetydelig. Selvfølgelig, hvis du har brug for at foretage en betaling hurtigt, kan du springe forsinkelsesmuligheden over og sende din krypto med det samme. Bitcoin Tøjvask vil stadig rense dine mønter nok til at holde din transaktion anonym. 

Slet logfiler for mere anonymitet 

Bitcoin Laundry giver dig muligvis mulighed for at rense BTC uden at oprette en konto, men det er ikke den eneste form for sikkerhed, som de fleste mennesker ønsker. Opbevarer virksomheden logfiler? Hvad gør det med dem? Bitcoin Laundry er en centraliseret forretning, så det betyder meget, hvordan det håndterer folks logfiler. Heldigvis lader virksomheden dig slette dine logfiler straks efter du har foretaget en transaktion. På den måde fjerner du alt bevis for brug af deres service. Hvis du glemmer at slette dine logfiler, opbevarer virksomheden dem i syv dage. Årsagen er at have optegnelser, de kan henvise til, når de yder kundesupport. Uden disse logfiler er der ingen måde, du kan bevise, at du har handlet med dem, og de kan ikke hjælpe dig. Efter syv dage sletter virksomheden dog logfilerne. Som sådan kan du være sikker på, at virksomheden slet ikke opbevarer forhandleres data af en uhyggelig grund. 

Supportteamet er klar til at hjælpe døgnet rundt 

Som nævnt er der to måder at finde hjælp til Bitcoin Laundry. Du kan besøge F.A.Q. side og håber du får en løsning på dit problem. Alternativet er at sende en e-mail. Virksomheden har ry for at svare på e-mails hurtigt, normalt inden for 48 timer. Overvej at sende en e-mail for at få hjælp med det samme, hvis du oplever et problem. Hvis det er relateret til din transaktion, er der en chance for, at du får hjælp, før det er for sent. Online anmeldelser viser, at Bitcoin Laundry gør en indsats for at hjælpe brugerne. Så hvis det er noget, virksomheden kan gøre, kan du være sikker på, at de vil hjælpe dig. 

Pas på dig selv 

Fordi dit mål er at anonymisere dine BTC-transaktioner, skal du sikre dig, at du følger sikre transaktioner gennem hele betalingsprocessen. Bitcoin Laundry tilbyder disse forslag: 

 • Brug en Bitcoin Mixer konsekvent. På den måde vil du altid være sikker på, at ingen kan spore dine adresser.
 • Send dine rensede mønter til en ny adresse – en du aldrig har brugt før.
 • Brug Tor-browseren til at tilføje et ekstra sikkerhedslag
 • Køb krypto anonymt, det være sig gennem en kontant transaktion eller i en pengeautomat. Brug med andre ord ikke en metode, der tvinger dig til at afsløre personlige og økonomiske oplysninger.
 • Brug en Trusted Mixing-tjeneste

Konklusion 

Bitcoin Laundry er en revolutionerende løsning, der hjælper kryptobrugere med at anonymisere deres transaktioner. Det gør det ved at blande deres adresser med andre erhvervsdrivendes. På den måde er chancerne for, at din adresse er knyttet til dig, tæt på nul. Det tilbyder ekstremt lave gebyrer og giver dig mulighed for at vælge, hvor hurtigt du vil have din krypto renset.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me