De 5 bedste Bitcoin-mixere i 2020

Efter et groft 2019, hvor flere bitcoin-mixere lukkede, er tumblere stigende igen. I år har de styrket deres sikkerhed, fyldt med mange funktioner for at give mere anonymitet til bitcoin-brugere.

For de uindviede beskriver bitcoin-blanding eller tumbling processen med at kombinere Bitcoin-transaktioner for at gøre det vanskeligt at spore deres oprindelse. En enkelt betaling kan blandes med så få som tre adresser til så mange som millioner af transaktioner inden for få minutter.

 Selvfølgelig er Bitcoin Mixers ikke det samme. Nogle af dem tager lang tid at anonymisere betalinger, mens andre gør det på mindre end et minut. Der er flere forskelle, såsom gebyrer, understøttede altcoins og den maksimale mængde krypto, de kan tumle.

Når det er sagt, har vi gennemgået seks af de bedste bitcoin-mixere derude, og nedenfor er resultaterne i ingen rækkefølge.  

 1. Bitcoinlaundry.com
 2. Bitmix.biz
 3. Bitcoinmix.org
 4. Anonymix.io
 5. Bitcoinfog.info

Denne tabel giver en oversigt over virksomhederne:

Parametre Bitcoin Tøjvask BitMix Bitcoin mixer Anonymix Bitcoin tåge
Krypto BTC BTC, DASH & LTC BTC, ETH, LTC BTC BTC
Sprog Engelsk, tysk, fransk og spansk Engelsk, hindi, portugisisk, indonesisk, tysk, kinesisk, hollandsk og mere Engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk og mere Engelsk, koreansk, fransk, tysk, spansk & Polere  Engelsk, fransk, tysk, tysk og spansk
Kontakt kanaler E-mail-formular E-mail & Jabber E-mail-formular E-mail-formular E-mail-formular
Gebyrer 0,0002 BTC 0,4-4% + 0,0003BTC 2-5% + 0,0001 BTC 0,00001 BTC 1-3%
Minimum indbetaling 0,0005 BTC 0,005 BTC 0,02 BTC 0,002 BTC 0,035 BTC (tilbagetrækning)
Adgang til flere adresser Ja Ja Ja Ja Ja
Bekræftelser påkrævet En Én til seks Tre En Seks
Ingen logpolitik Ja (hvis du manuelt sletter dine logfiler) 3 dage (eller du kan slette dine logfiler manuelt Ingen logfiler 7 dage (eller du kan slette dine logfiler manuelt) 7 dage
Registrering påkrævet Ingen Ingen Ingen Ingen Ja 
Henvisningsprogram Ingen Ja Ja Ingen Ingen
Garantibevis Ja Ingen Ingen Ja Ja

 • Bitcoin Tøjvask

Med et simpelt, pænt websted er Bitcoin Laundry bygget til hurtig BTC-tumling på din smartphone eller desktop. Det er en ligetil virksomhed, der tager dig lige til det, du leder efter: bitcoin-blandingstjenesten. 

Rengøring af bitcoin på webstedet er lige så hurtigt som at give din modtagers e-mail-adresse og angive, hvor længe du vil have transaktionen blandet. Præcis;

 • Øjeblikkelig betaling
 • Tre timer
 • Fem timer
 • 12 timer
 • 24 timer

Du kan også opdele din betaling i 2-5 adresser. Når det er sagt, er den næste proces at sende din betaling til en bestemt adresse. Du kan sende op til 230 BTC til et meget konkurrencedygtigt gebyr på 0,0002 BTC.

Som nævnt giver Bitcoin Laundry dig mulighed for at slette dine logfiler straks eller vente, indtil din betaling er gennemført. Uanset hvad sletter virksomheden hver transaktionslog efter syv dage.

Deres tjenester er hidtil centreret omkring bitcoin. Det ville være dejligt, hvis de i fremtiden tilføjer flere mønter til listen. 

i denne gennemgangsartikel 

Clearnet: bitcoin-laundry.com

Tor Link: btcdryi67te57itq.onion

 • BitMix

I modsætning til andre tumblere tilpasser Bitmix.biz sit tilbud, så det passer til alle brugere. For eksempel modtager folk, der sender små mængder BTC, deres krypto efter kun en bekræftelse. Imidlertid skal store handlende vente på 3-6 bekræftelser. 

På samme måde kan du undgå at betale et højt gebyr, hvis du ikke har brug for din transaktion for at blive anonymiseret intenst. Når det er sagt, kan du også beslutte, om du vil have et randomiseret gebyr eller betale for standardafgiften. Bitmix.biz leverer disse tilføjelser til at styrke dit anonymitetsniveau, mens du bruger dets service. 

For begyndere er der en tutorial video på BitMix hjemmeside, der guider dig gennem trinene til brug af deres blandetjeneste. 

Vi har gennemgået BitMix grundigt. Læs hele artiklen her. 

Clearnet: https://bitmix.biz

Tor link: bitmixbizymuphkc.onion

 • Bitcoin mixer

Bitcoin Mix har specialiseret sig i at blande BTC-, ETH- og LTC-mønter. Virksomheden har et professionelt designet websted, som du kan få adgang til på femten sprog. Det er fyldt med information om dens service, især dens blog.

For ikke at forveksle med Bitcoinmixer.org har Bitcoin Mix en simpel BTC-blandingstjeneste:

 • Vælg din mønt
 • Indsæt en adresse
 • Vælg forsinkelsesperioden
 • Send dine mønter

Virksomheden opkræver et tilfældigt gebyr på 2-5% plus et gennemsnit på 0,0001BTC pr. Transaktion. Der er ingen forklaring på denne gebyrmodel, men mange tumblere anonymiserer afgifter for at tilbyde et ekstra lag af anonymitet.

Blanderen til side kan du få provision på op til 65% for hver nye kunde, du anbefaler til bitcoinmix.org. 

Clearnet: https://bitcoinmix.org/

 • Anonymix

Anonymix er ikke dit gennemsnitlige tumbling-websted. Det er stilfuldt designet til brugervenlighed og til at formidle virksomhedstemaet om at blande krypto. Dens mission statement er lige til det punkt: Bitcoins uden spor …

Hvis du vil blande krypto på dette websted, skal du navigere til menukategorien ‘Begynd blanding’ – næstsidst. Indtast din adresse, og vælg en forsinkelsesperiode: Hurtig blanding eller en, tre eller fem timers forsinkelse.

Klik på “Begynd blanding”, og du bliver omdirigeret til en side, der viser den adresse, du skal sende din krypto til. Det understreger også, at du ikke må sende mindre end 0,0002 BTC eller derover 120 BTC. 

På samme side kan du tage et screenshot af virksomhedens ‘Garantibrev.’ Du kan også vælge at slette transaktionsdata, hvis du finder det nødvendigt for dit privatliv. 

Clearnet: https://anonymix.io/

Tor link: ANONYMIXTNQ67QER.ONION

 • Bitcoin tåge

Bitcoin-tåge betyder forretning, når det kommer til at holde dine Bitcoin-transaktioner diskrete. For det første fungerer det kun via et websted, du kan få adgang til, når du tænder din Tor-browser.

Uden det er du begrænset til en enkelt webside på bitcoinfog.info, der giver et overblik over virksomheden. Siden bemærker, at virksomheden opkræver et gebyr på 1-3%, og at det tager mere end 24 timer at gennemføre transaktioner over 100 BTC.

Hvis du er okay med virksomhedens gebyrer, skal du vide, at du skal oprette en konto, før du blander din krypto. KYC er dog ikke et krav, så du kan bruge en falsk e-mail-adresse til at komme forbi scenen til oprettelse af konto.

En anden ulempe med Bit Fogs service er, at det tager seks bekræftelser, før det behandler betalinger. På grund af det kan det tage længere tid at færdiggøre endda små betalinger sammenlignet med andre tumblere.

Clearnet: http://bitcoinfog.info/

Tor link: http://foggedd3mc4dr2o2.onion

Konklusion

Bitcoin tumbling-tjenester giver dig mulighed for at blande din transaktion med betalinger foretaget af hundreder eller tusinder af andre BTC-brugere. På den måde kan ingen linke dine transaktioner tilbage til din adresse, hvilket potentielt kan hjælpe myndighederne med at spore dig.

Virksomhederne, der sammenlignes i denne vejledning, er nogle af de mest populære BTC-blendere derude. Men som du måske har indset, adskiller de sig i gebyrer, hastighed og antallet af kryptoer, de understøtter. Som sådan skal du udføre mere due diligence for at bestemme, hvilken mixer der er bedst egnet til dine behov. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me