Bedste handelsplatforme med alternative indtægtskilder i 2020

At vælge den rigtige handelsplatform er vanskelig nok, men at vælge den rigtige, der også indeholder alternative indtægtsstrømme som henvisningsprogrammer eller tilknyttede tilbud, er som at finde en nål i en høstak.

Der er snesevis af dusinvis af platforme derude, så for bedre at indsnævre den krævede søgning og den nødvendige tid til at opdage alle de vigtigste fordele, som hver platform har at tilbyde, har vi sammensat denne liste over de bedste handelsplatforme med alternative indtægter kilder i 2020.

Hver inkluderet platform er ikke kun en solid handelsplatform, der tilbyder en pålidelig oplevelse, industristandardværktøjer, en række forskellige instrumenter og mere, de kan give forhandlere endnu mere indkomst ved at kombinere handelsfortjeneste med indtægtsstrømmen genereret af de tilvejebragte henvisningsprogrammer ved hver platform.

Her er de bedste platforme med tilknyttede eller henvisningsprogrammer i 2020, der kan føre til yderligere indtægtsstrømme ud over handel alene.

IQ Option

IQ Option er en banebrydende handelsplatform for forexvalutaer, aktier, råvarer og mere, der er lige så kendt for sin pålidelige handelsoplevelse som for dets henvisningsprogram.

Der er to unikke tilbud, som brugerne kan drage fordel af. Den første tilbyder op til 50% provision på alle forhandlere, der henvises til platformen samlet. Det andet tilbud tjener kun 40% i stedet, men det nedbryder hver enkelt erhvervsdrivende individuelt, hvilket forhindrer det kollektive gennemsnit i at forhindre omsætningsvækst.

Begge muligheder er kendt for at generere en separat indtægtsstrøm, der ikke involverer handel i sig selv, hvilket gør platformen endnu mere interessant set fra et profitpotentialperspektiv.

Binance 

Binance, en populær kryptovalutahandelsplatform, der tilbyder spothandel med altcoins, Bitcoin futures, kryptomarginhandel og hvad de kalder Friend Commission Kickback.

Brugere er i stand til at opdele enhver indtjening med dem, de henviser. Dette giver handlende mulighed for at bytte og tilbyde et incitament til dem i deres sociale netværk og personlige kreds til at tilmelde sig platformen.

Selve splittelsen er opdelt på tværs af 20%, opdelt til 10/10 eller 15/5. Yderligere spiller på vennetemaet, Binance inkluderer en række forskellige måder til nemt at dele deres henvisningslink med venner, herunder sociale netværksknapper og mere.

Binance belønner yderligere brugere, der har deres værktøjstoken, Binance Coin. De, der har mere end 500 BNB på Binance, modtager yderligere 20% for at opdele deres ven, hvilket bringer det samlede beløb til 40% provision og op til en 20/20 split.

At holde Binance Coin selv kan på en måde give erhvervsdrivende indtjening, hvis værdien stiger, men dens værdi kan også falde.

PrimeXBT

Bygget fra bunden til overskud, PrimeXBTs henvisningsprogram og CPA-tilbud er næsten lige så lukrative som de handelsværktøjer, der tilbydes af platformen, der serverer aktive handlende.

Handlende tjener 20% i provision på direkte henvisninger. Imidlertid vil alle nye brugere, som henvisning henviser til i fremtiden, også tjene den oprindelige henvisende ekstra provision, hvilket gør et par indledende tilmeldinger til et massivt indkomstgenererende netværk. Toptjenere har allerede over 50 BTC til at vise for deres indsats, ifølge en leaderboard på hjemmesiden.

Et CPA-program tilbydes også til professionelle marketingfolk som webstedsejere, influencere og mere. CPA-tilbudet giver udbetalinger fra $ 40 for førstegangsindskud, op til $ 1.250 for aktive handlende.

Individuelle satser tilbydes også til de mest avancerede partnere, der spænder fra $ 60 hver for partner, der har tilmeldt sig mere end 100+ første gangs indskud, til $ 80 for partnere med over 200+ førstegangsindskud.

Derudover tilbydes en omsætningsmodel til det professionelle handelssamfund, der giver partnere mulighed for at tjene passiv indkomst med provisioner på mellem 40% og 70% i løbet af deres konti.

Huobi Global

Huobi Global  er endnu en stor aktør i det globale kryptokurrencyrum med et stærkt omdømme og en række handelsprodukter. 

Henvisningsprogrammet er et ekstremt ligetil tilbud: op til 30% tilbageslag på alle handler i den erhvervsdrivendes levetid, udbetalt via Huobi-tokens eller USDT.

Mens enkelheden er velkommen, mangler platformen yderligere kommissionsniveauer for de mest effektive partnere.

Bitfinex

Bitfinex tilbyder provision på op til 38%, når brugerne gennemfører en række betingelser. Første grad tjener brugere 18%, mens anden og tredje låser yderligere henholdsvis 6% og 2%.

Multiplikatorer kan yderligere styrke indtjeningen og tilføjes, når brugerne passerer hvert niveau af KYC-verifikation, forbinder deres sociale mediekonti eller har en konto på platformen med en besiddelse af UNES SED LEO, platformens nytteværditoken. De, der værdsætter deres privatliv, vil måske undgå det.

Ligesom Binance kan tokenet i sig selv give indtjening, men tilbagegang er også mulig og skal overvejes, når du besidder aktivet.

eToro

Efter at have læst igennem Bitfinexs forvirrende kommissionstruktur er enkelheden af eToro kan komme som et frisk pust.

eToro tilbyder en reduceret og tør provision på $ 50 for hver tilmelding, der bringes til platformen. Ikke kun det, men platformen vil også også tilbyde $ 50 til den nye bruger, så den oprindelige bruger promoverer de gratis $ 50 til venner og familie for at opfordre dem til at registrere sig.

Dette gør det let at sælge indtægter på eToro, fordi du simpelthen kan tilbyde gratis $ 50 til alle interesserede sammen med dit henvisningslink. Du netto $ 50, og det gør de også, det er en win-win.

OKEx

eToro er let at sælge, men OKEx, ikke så meget. Hvis du har et omfattende netværk af velhavende forhandlere, kan der skabes en formue med platformens henvisningsprogram, men ellers kan det være en kamp for at komme i gang med at tjene.

OKEx har to forskellige niveauer, hvor det andet låses op efter opfyldelse af visse betingelser.

Det første niveau kræver eventuelle henvisninger for at bestå KYC-processen og handle mere end $ 16.000 i transaktioner inden for 180 dage efter registrering. Når den henviste bruger har gennemført de krævede trin, tjener henviseren $ 10 i USDT.

Det andet niveau låses først op, når i alt ti på niveau 1 er afsluttet. Den nye opsætning udbetaler 30% provision på hver henvisning. Henvisninger skal opfylde de samme betingelser som niveau 1 for at tælle. Fangsten er dog, at indtjeningen er begrænset til kun $ 100 pr. Uge, hvilket ikke er meget for at bringe over $ 160.000 til platformen i de første seks måneder efter tilmelding.

BitMEX

Ligesom eToro, BitMEX  er ofte et let salg, fordi det giver brugerne mulighed for at nå ud til andre med et tilbud om deres egen hånd: nedsat handel med 10% i hele de første seks måneder af handel der efter tilmelding via en henvisningslink.

Par det med platformens popularitet, og du har opskriften på hurtige tilmeldinger. Det eneste problem er, at henviste brugere bliver nødt til at tilmelde sig i hast, da henvisningen ikke tæller, medmindre de registrerer sig inden for de første syv dage efter at have klikket på linket.

Satser går op til 20% og kræver over 10.000 BTC i omsætning for at opnå. En mere rimelig 1.000 BTC til 10.000 BTC er kun 15%, og det laveste niveau tilbyder kun 10% provision for alt under 1.000 BTC.

Sammenfatning af det hele: Hvilken platform tilbyder det største indtægtspotentiale?

Den bedste platform til at generere den samlede omsætning er også den handelsplatform, der tilbyder de bedste værktøjer, mest pålidelige oplevelse, de fleste aktiver og de bedste funktioner – med blandt de mest tiltalende funktioner er alternative indtægtsstrømme gennem henvisningsprogrammer og CPA-tilbud.

Denne liste skitserer en række tilbud, der er tilgængelige for forhandlere, og giver en vis retning, som kan være den rigtige for dig. I sidste ende vælger du den platform, der bedst passer til dine unikke individuelle behov, hvad der gør dig til den mest succesrige.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me