GG World lotteri ICO anmeldelse, vurdering og komplet analyse

Oversigt

Da den globale lotteribranche genererede over 279 milliarder dollars i billetsalg i 2017 ifølge World Lottery Association, har markedet i fokus her et stort potentiale. En ny ICO på markedet, der allerede er en del af denne industri, retter sig mod smertepunkterne i denne gammeldags industri, herunder begrænsede afsætningsmuligheder, drift af fysisk hardware og er stærkt beskyttet mod konkurrence. GG World Lottery er ICO, der planlægger at erobre lotteriverden verden over ved at tilbyde en sømløs bro mellem old-school lotteriverden og den spirende blockchain-teknologi.

GG World Lottery: Fuldt licenseret, regeringsreguleret, global & nationale online lotterier

GG World Lottery er den første regeringsregulerede nationale såvel som den globale online lotteriorganisation. Det planlægger at transformere det traditionelle lotterisystem ved at indføre blockchain-baseret gennemsigtighed og innovativ True Random Number generator-teknologi.

Dette firma har også været ansvarlig for at skabe den unikke software til hvidlotterilotteri. Softwaren leverer kurertjeneste til billetkøb til nogle af de mest populære lotterier i verden.

Det har allerede erhvervet 17 licenser i 12 lande, mens det har et netværk på 600 millioner mennesker. Ideen er at globalisere lotteribranchen med denne platform og GG World TV Show, det første globale tv-show med lotterispillere fra hele verden.

 • En detaljeret hvidbog

GG World Lottery giver detaljerede oplysninger gennem sin forklarende hvidbog. Med en professionel fornemmelse af dette dokument er det let at fange projektets forskellige facetter.

Virksomheden har en fungerende prototype for sine investorer til at forstå projekternes gennemførlighed og levedygtighed.

Hvad angår fondenes allokering, går den største del, der er 25 procent af mængden af ​​midler, til markedsføring. 20 procent af midlerne skal dække personaleomkostninger. Udviklings-, tekniske og certificeringsomkostninger tildeles 15 procent, mens 5 procent er til erhvervelse af detailhandler. Professionelle tjenester og præmiedækning ved første trækning får 10 procent af midlerne hver.

Yderligere tildeling af midler er 5 procent til rejser og ophold, 4 procent dækker sagsomkostninger, og 2 procent går til lokaler. 1 procent går mod fire kategorier, nemlig. Uddannelse, underholdning, kommunikation og generelle driftsomkostninger.

 • Erfaren team

GG World Lottery har fem medlemmer, der er opført på sit team, der inkluderer grundlægger, administrerende direktør, CTO, softwareingeniør og teknisk ekspert. Hvert medlem har deres respektive LinkedIn-profiler tilknyttet.

Mark Hutchinson CEO og præsident, en 35-årig veteran fra den globale lotteribranche, han har også været direktør for Kansas Lottery. Hutchinson er stiftende medlem af Lotto America-opstarten, verdens største lotterispil, der senere blev opkaldt Powerball.

Wojciech Łysak Grundlægger, Łysak har over 15 års erfaring inden for online marketing og online spilunderholdning. Han har arbejdet med adskillige succesrige startups, mens han også har ekspertisen inden for B2B-relationer og forbindelser.

Tomasz Kłapsia CTO, med over ti års erfaring i forskellige aspekter af teknisk udvikling inden for internet- og spilindustrien. Kłapsia er CTO og projektleder hos GG World Lottery sammen med at arbejde som hovedudvikler af White Lotto software. Han har også erfaring med at udvikle blockchain-applikationer, mobilapplikationer og videospil.

 • Forretningsmodel

Token for GG World Lottery ICO er GGCOIN (GGC), der giver alle tokenholdere mulighed for at modtage en levetidsindtægtsandel, der er baseret på alle GG-gevinster i verdens lotteri jackpot. Beløbet for disse udbytter er baseret på det samlede salg af GGCOIN. Dette betyder, at jo flere poletter, jo mere udbetales udbyttet. De delte også, at de ubrugte tokens vil blive brændt.

 • Backing Technology: Ethereum-baseret Blockchain

Baseret på den populære og mest anvendte Ethereum blockchain giver projektet en klar talespecifikation for en potentiel investor at dykke i. Det specificerer $ 100 som minimumsbidrag, mens det har en hård cap på 500000000 USD.

Virksomheden har omkring 6 rådgivere, der er anført på deres hjemmeside, der kommer fra forskellige sektorer, primært teknologi og medier.

 • Kryptosalgs modstandsdygtighed

Projektet er indarbejdet i De Britiske Jomfruøer med adskillige lande opført som begrænsede områder, nemlig. USA, Storbritannien, Holland, Singapore, Schweiz, Kina, Tyskland, Israel, Canada, Liechtenstein, Sydkorea, Thailand, Spanien, Malta og De Forenede Arabiske Emirater. Desuden er deltagerne forpligtet til at indsende deres KYC-dokumenter for at opfylde dens lovlighedsforanstaltninger.

Token Distribution

Virksomheden giver et klart billede af distributionen af ​​tokens med en samlet forsyning på 500 millioner GGC-tokens. Ud af dette er 75 procent til Crowdsale, mens 20 procent går til holdet og generel belønning. De resterende 5 procent tildeles tilknyttet system.

Sikkerhed er en af ​​de største bekymringer for GG World Lottery, da det traditionelle lotterisystem har fysiske og elektroniske sikkerhedsproblemer, mens det begrænser konkurrencen. Virksomheden har annonceret dusørprogram for at sikre, at fejl identificeres, og sikkerheden opretholdes i sin blockchain-platform.

 • Fællesskabsaccept

Projektgruppen er ret aktiv om deres projekt på sociale medier, da det giver konstant udviklingsinformation til sine investorer. De er tilgængelige på en række platforme, nemlig. Twitter, Telegram, GitHub, Medium, Bitcoin Talk, Facebook, YouTube, LinkedIn og mailingliste. Det har over 5.000 tilhængere på Facebook, omkring 2.200 abonnenter på YouTube, tæt på 2.900 følgere på Twitter og over 3.600 medlemmer på Telegram.

 • Køreplan

Projektets fase:

 • Projektet præsenterer en fungerende og gennemførlig køreplan, der starter i kvartal 1 i år med lanceringen af ​​WhiteLotto og LottoPark sammen med selskabsdannelsen. Lige nu arbejder projektet på sin ICO-del, der går live i slutningen af ​​november 2018.
 • 2019 involverer primært afslutningen på introduktion af ICO og tokenmarkedet. 2020 ser udviklingen i form af offentliggørelse af GG World Lottery på regeringsregulerede markeder, billetter, der kan købes, ekspansion af markeder og GG World Show.

En note til investorer

En milliard dollar og old-school industri er målmarkedet for GG World lotteri ICO med fokus på gennemsigtighed, sikkerhed og tekniske aspekter. De fremtidige ambitioner med global ekspansion taler et stort spil for virksomheden.

GG World lotteri har allerede en fungerende prototype og erfarne fagfolk. Det har desuden givet alle oplysningerne en incitamenteret indtægtsmodel af sit GGC-token, der yderligere kan trække investorerne og brugerne. Implementeringen og fremskridtene efter lanceringen vil imidlertid bedre vise, hvordan nøjagtigt old-school lotteribranchen tager op og fusionerer med den stadig voksende blockchain-teknologi.

Metodologi

For at bedømme en ICO følger vi en liste over parametre, der grundlæggende er KPI’erne (Key Performance Indicators) for et projekt, nemlig:

 • Whitepaper – Tilgængelighed af kode eller prototype, fordeling af midler, tegnebog til Crowdsale
 • Teamprofil – Holdets styrke og omdømme
 • Forretningsmodel – Problem løst, formål & nytten af ​​symbolet og den økonomiske model
 • Backing Technology – Blockchain infrastruktur, klarhed i vilkårene & betingelser og token software
 • Kryptosalgsmodstandsdygtighed – Inkorporering, tokenfordeling, juridiske risici og sikkerhedsaspekt
 • Fællesskabsaccept – klarhed & hyppighed af kommunikation og tilstedeværelse på sociale medier

Ved at stille de rigtige spørgsmål opretholder vi integriteten og levedygtigheden af ​​vores ICO-gennemgang, mens vi følger en vurderingsmetode, der er baseret på kritikken af ​​en bestemt faktor. For eksempel har elementer som token utility og opdeling af midler fået den største betydning, mens teammedlemmernes omdømme og planer om at tiltrække en brugerbase er af mellemlang kritik.

Vi har et team af robuste fagfolk, der vurderer ICO-projekterne på en helt upartisk måde.

Advarsel: Coingape offentliggør kun ICO-projektanmeldelser for informationsformålet. Det er ikke en invitation til investering. Når du tager investeringsbeslutninger, skal du foretage din individuelle vurdering og konsultere en rådgiver.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me