Kuinka käydä salausta kaupan kuin valas?

Kryptovaluutta on rahaa digitaalisessa muodossa, mm. Digitaalinen valuutta joka perustuu Blockchain-tekniikkaan, Blockchain-tekniikkaa suojataan edelleen kehittyneillä salaustekniikoilla, jotka auttavat pitämään digitaalisen omaisuuden turvassa vastustajilta. Nykypäivän salausmaailmassa markkinoilla on erityyppisiä krypto-valuuttoja, kuten Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash (DASH), Zcash (ZEC) jne. Kaikista eniten suosittu on Bitcoin sen taustalla olevan tehokkaan Blockchain-tekniikan takia.

Crypto Trading tai Cryptocurrency Trading on yhtäkkiä saavuttanut suosiota maailmanlaajuisesti viime vuosina fantastisen käytön ja sen tarjoamien uskomattomien etujen ansiosta. Kuten:

  • Eettisten liiketoimintakäytäntöjen transaktioiden läpinäkyvyys.
  • Nopea ja sileä Forex.
  • Edullinen ja nopea rahansiirto.
  • Varallisuuden suojelu.
  • Avoin kansainvälinen kauppa.
  • Ainoa omistus ja paljon muuta

Eikö se kuulosta kaikki Hunky-Dory?

Jokaisella hyvällä on kuitenkin aina tummempi puoli. Voimakkaat ja vaikutusvaltaiset ihmiset hallitsevat salausmarkkinoita ja käyttävät etuoikeuksiaan hallitakseen sitä haluamallaan tavalla ja taivuttamalla sitä toiveidensa mukaisesti; Ne voivat muuttaa pienen esineen arvon olemasta “mitään” niin arvokkaaksi kuin Midas ja korvaamattomasta pölyksi Thanos.

Kryptovaluutan maailmassa nämä vaikutusvaltaiset ja voimakkaat ihmiset tunnetaan nimellä Crypto Whales. Salausvalaat omistavat yhdessä noin 38 miljardin dollarin arvosta Bitcoineja, yhteensä 1600 lompakkoa, joka omistaa jopa 1000+ Bitcoineja ja lähes 100+ lompakkoa, jotka sisältävät yli 10000 Bitcoinsia.

Kun käydään kauppaa tai sijoitat salausvaluutan markkinoille, tulevaisuutesi on näiden jättiläisten käsissä. Kun näet äkillisen nousun tai vaihtelun kryptovaluuttamarkkinoilla, se tarkoittaa, että jotkut valaat olivat tulleet yhteen ja päättäneet lisätä varallisuuttaan harppauksin tai ehkä he yrittävät leikkiä kanssasi.

Kysymys kuuluu: Voitteko säästää itsesi salausvalailta?

Yksinkertainen vastaus yllä olevaan kysymykseen on enemmän kuin yksinkertainen “kyllä”. Vaikka et vain voi olla suojattu heidän valailta, voit kirjaimellisesti käyttää heitä saadaksesi korkeammat voitot salausmarkkinoilla. Täällä on joku tekemään tämän taika- sinulle.

Voit kysyä, kuka tuo on Salaus Messias? “Vastaus on, Valasklubi

Mitä ne ovat?

WhalesClub on ryhmä intohimoisia salakirjoittajia, suunnittelijoita, kehittäjiä ja sisällöntuottajia. He pyrkivät levittämään tietoa ja yrittävät saada salaista kauppaa laajasti käyttöön yleisölle. Ei vain suurille sijoittajille, mutta ne ovat yhtä hyödyllisiä myös pienemmille sijoittajille. Nämä piensijoittajat voivat käyttää alustaa saadakseen merkittävää voittoa salaavalavalmisteryhmien strategioiden avulla.

Mitkä ovat heidän Suurvallat?

  • Suora pääsy salausvalaisiin

Whales Clubilla on suora pääsy suurimpiin valasryhmiin, ja he tietävät näiden jättiläisten seuraavan siirron. Whales Club on tietoinen valaiden noudattamista strategioista, kuten siitä, miten ja milloin valaat aiheuttavat hintaliikkeen tai miten ja milloin valaat bluffata Bitcoinin ostoa ja myyntiä.

  • Kaupankäynnin asiantuntemus

Sisäpiiritietojen avulla he tekisivät tilauksia joillekin likvideimmistä pörsseistä salaustunnusten kaupankäyntiin ja saisivat suurimman voiton lyhyimmän ajan.

  • Esteettömyys

Valasklubilla on visio saada parempi maailma levittämällä tietoa kryptovaluutasta ja tuomalla joukkokauppa salakirjoitukseen. Whales Club ei ole vain suurille sijoittajille vaan myös pienille sijoittajille; Ne eivät ole vain kokeneille sijoittajille vaan myös uusille tulokkaille.

Siksi sivusto on yksinkertaistanut käyttöliittymää, joten myös aloittelijat voivat ymmärtää, kuinka avata tili ja käyttää sitä hyödylliseen tarkoitukseen.

  • Voitto-ohjelmat

Kaikki suuret keskustelut näyttävät turhilta, jos lopputulosta ei ole. Joten tässä esitellään sinulle salaus Messiasien allekirjoitusvoima. Nämä ovat kolmenlaisia ​​suunnitelmia, jotka ovat tällä hetkellä saatavilla Whales Clubilla. Sinun tarvitsee vain päättää, mikä sinulle parhaiten sopii, ja aloittaa matkan:

i) Kiinteämääräinen: A kiinteä 5 prosentin suuruinen osuus sijoituksesta maksetaan päivittäin 33 työpäivän aikana. Siksi 165%: n sijoituksen kokonaistuotto on taskussa. Ansiosi lisätään viitenä päivänä viikossa eli maanantaista perjantaihin.

ii) Tasapainoinen salku: Sijoituksesi kokonaistuotto 125% on taskussa 20 kalenteripäivän jälkeen.

iii) Äärimmäinen volatiliteetti: Tämän suunnitelman päivittäinen korko vaihtelee (2-5% per työpäivä), ja nettomäärä, jonka ROI on noin 200-500%, maksetaan kerran 100 työpäivässä.

Kuten sanotaan, ylianalyysi on halvaus, eikä se koskaan anna sinun edetä. Joten luodaksesi tason luottamusta, aloita pienestä investoinnista ja lisää luottamusta Whales Clubiin. Jos et näe voittoa, sinulla on aina mahdollisuus palata takaisin. Voit olla varma, että se päivä ei tule.

Lisätietoja WhalesClubista, käy sivustolla – https://whalesclub.io

Tämä on maksettu posti. Suorita oma tutkimuksenne, joka liittyy mainostettavaan yritykseen tai johonkin sen tytäryhtiöön tai postissa mainittuun palveluun Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me