Ansaita johdonmukaisia ​​passiivisia tuloja kryptojen avulla vuonna 2021

2020 heitti koko maailman epäjärjestykseen, jolloin valtaosa maailman väestöstä menetti tulonsa koronaviruspandemiasta. Enemmän kuin koskaan, me kaikki tajusimme, kuinka tärkeää passiivinen tulo on. Alla on joitain tapoja, joilla voit ansaita johdonmukaisia ​​passiivisia tuloja kryptojen avulla vuonna 2021. 

Crypto Expert Advisor -palvelut

Useat EA: t voivat auttaa sinua ansaitsemaan yhdenmukaisia ​​passiivisia tuloja vuonna 2021 – ROFX on markkinoiden parhaimpia. ROFX on asiantuntijaneuvoja, automaattinen kaupankäynnin robotti, jota johtaa itseoppiva tekoäly. 

Sinun ei tarvitse olla teknisen analyysin asiantuntija tai kvantti voittoa varten, ROFX: n avulla voit jatkuvasti tuottaa voittoa taustastasi riippumatta. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä tilille ja saada voittoa jokaisen päivän lopussa. ROFX lanseerattiin vuonna 2009, ja koska se käyttää itseoppivaa hermoverkkoälyä, se tarkoittaa, että EA: sta tulee älykkäämpi ja tehokkaampi jokaisessa kaupassa. Sen jälkeen kun se aloitti kaupankäynnin, yli 50 000 asiakasta maailmanlaajuisesti on hyötynyt EA: n käytöstä. Tällä hetkellä noin 70 000 asiakasta nauttii passiivisista tuloista ROFX: n avulla. 

Voit rahoittaa tilisi fiatilla tai bitcoinilla. Pienin fiat-talletus on 1000 dollaria ja 0,05 BTC. ROFX tarjoaa asiakkailleen viisi pakettia, jotka eroavat talletuksen määrästä – kokeilupaketti, Easy Start, Moneymaker, Gold ja VIP. Tässä on tilannekuva kunkin paketin vähimmäismäärästä ja likimääräisestä päivittäisestä voitosta.

Jos olet skeptinen ja huolissasi varojen menettämisestä, yritys ei käytä vipuvaikutusta ja automaattista stop-loss-järjestelmää, joka on erityisesti suunniteltu minimoimaan haittasi. ROFX-tiimi tarjoaa ‘menetyskattavuus’ -ominaisuuden korvaamaan sinulle kaikki menetelmät, joita sinulle aiheutuu EA: n käytöstä. Jos et ole vieläkään vakuuttunut, tässä on tilannekuva ROFX: n kaupankäyntitietueesta. Huomaa, että EA raportoi kaikki tulokset reaaliajassa.

Tässä on muita helppoja tapoja ansaita passiivisia tuloja kryptojen avulla vuonna 2021.

HODLing-osinkokryptot

Crypto HODLing viittaa strategiaan ostaa ja pitää ne salkussa. Tämä on ristiriidassa spekulatiivisen kaupankäynnin kanssa. Vaikka markkinoilla on yli 5000 salausta, kaikki eivät ole HODLingin arvoisia. HODLing on samanlainen kuin rahasi sijoittaminen säästötilille, joka maksaa sinulle korkoa. HODLing-salausten selvä etu on, että salkusi arvostaa ja saat paljon korkeammat korkotuotot. Tässä on esimerkki. Jos olisit HODL Cosmosissa (ATOM) pandemian alkaessa 10. maaliskuuta 2020 helmikuuhun 2021, olisit ansainnut 8 prosentin osingon. Salkkusi olisi noussut noin 1550%. Huomaa, että parhaat salaukset HODL: lle ovat ne, jotka maksavat osinkoa säännöllisesti. Osingot voidaan maksaa päivittäin, kuukausittain tai vuosittain salauksesta riippuen.

Panostamalla kryptoja

Salausvaluuttasi sijoittaminen on yksi helpoimmista tavoista ansaita tuloja salaussalkustasi passiivisesti. Sen avulla voit palkita osallistumisesta verkon suojaamiseen. Nykyään suurin osa kryptovaluutoista siirtyy työn todistamisesta ProSof-of-Stake (PoS) -konsensukseen lohkoketjutapahtumien mahdollistamiseksi. PoS-menetelmässä salauksen haltijat asettavat kryptovaluuttansa saataville uusien lohkojen luomiseksi. Panostus luo yksimielisyyden salaustoimista ja poistaa kaksinkertaisen kulutuksen ongelman. Näin voit panostaa salauksesi.

  1. Sinun on valittava haluamasi salaus. Erityisesti sinun on valittava kryptot, jotka käyttävät PoS: ää sen yksimielisyysmekanismina – valittavana on paljon
  2. Lataa salausohjelmiston lompakko, johon tallennat salaukset, joita käytät panostamiseen. Tämä on yksinkertaista; sinun tarvitsee vain käydä salauksen verkkosivustolla, jonka haluat panostaa, ja ladata lompakko.
  3. Määritä kuinka paljon haluat panostaa. Huomaa, että jotkut PoS-verkot edellyttävät, että sinulla on vähimmäismäärä kolikoita panostamista varten. Esimerkiksi Ethereum vaatii vähintään 32 ETH: ta ja Tezos vähintään 10000 XTZ: tä. On kuitenkin joitain krypteja, kuten ATOM, jotka eivät vaadi vähimmäismäärää.
  4. Valitse käytettävä laitteisto; koska panostaminen edellyttää, että sinulla on 24/7 keskeytymätön Internet-yhteys. Voit käyttää tietokonettasi, mutta on tehokkaampaa käyttää virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS), jolloin voit suorittaa kaiken pilvessä.

Lainaa kryptosi

Salauslainaus on niin yksinkertaista kuin miltä se kuulostaa. Lainat kryptovaluuttasi ja saat korkomaksun. On olemassa useita alustoja ja salauksenvaihtoa, joiden avulla voit lainata salauksiasi. Vuonna 2020 salausjohdannaiset räjähtivät, mikä muodostaa noin 55% koko salausmarkkinoista. Tämä edellytti tarvetta lainata kryptoja vivutetuille kauppiaille. Lainattavastasi salaustyypistä ja käyttämästäsi alustasta riippuen voit ansaita jopa 0,1999% päivässä salauslainauksesta. Huomaa, että voit automatisoida salauksen lainausprosessin käyttämällä salauslainan botteja. Sinun on kuitenkin annettava API-avaimet.

Toivomme, että tämä opas on hyödyllinen. Jos sinulla on kysyttävää, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa. Kippis!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me