Kuinka Tuk Tuk Pass käyttää Blockchain-tekniikkaa matkustajien palkitsemiseksi

Blockchain on epäilemättä nykyinen uusi muotisana, jota käytetään käytännössä kaikilla toimialoilla tarkoittamaan kuinka innovatiivinen yritys on. Mutta Tuk Tuk Pass (TTP) näki enemmän lohkoketjussa kuin vain mahdollisuuden olla trendikäs – alustan takana oleva tiimi näki mahdollisuuden mullistaa matkailuala. Tuk Tuk Pass antaa sekä hotelleille että matkailijoille todellisia syitä käyttää palveluitaan yhdistämällä kätevät varausvälineet datapohjaisiin ehdotuksiin ja suosituksiin. He asettavat etusijalle tarjoamalla matkustajille kannustimia, joita he tarvitsevat jakamaan tietoja, sekä resursseja matkapalvelujensa varaamiseen foorumin kautta.

Matkailun dilemma

Vaikka vuonna 2017 tulot olivat 8,3 biljoonaa dollaria ympäri maailmaa, matkustajat ovat edelleen alttiita vaivalle joutuessaan kuulemaan useita lähteitä matkan suunnittelussa. Pienellä lohkoketjun avustuksella Tuk Tuk Pass antaa matkailijoille uuden tavan virtaviivaistaa suunnitelmiaan, jotta he voivat keskittyä hauskanpitoon. Tämä visionääriyritys luo sosiaalisen matkustusalustan, jossa yhdistyvät koneoppiminen ja käyttäjien luomat tiedot, jotta matkustajat voivat sekä varata matkasuunnitelmansa että jakaa mielipiteensä heistä. Verkko-matkatoimiston (OTA) ja sosiaalisen verkostoitumissivuston välinen risteilyalusta toimii ainutlaatuisella kryptovaluutalla, jota voidaan käyttää palveluihin, oivalluksiin ja matkaneuvontaan.

Kuinka kokemus toimii

Kuvittele matkailija vierailulla massiivisessa kaupungissa, kuten Bangkokissa. Hän on tehnyt joitain tutkimuksia, mutta hän voisi varmasti käyttää joitain ehdotuksia laatulähteeksi aukkojen korjaamiseksi. Hän voi käyttää Tuk Tuk Pass -sovellusta paitsi ehdotusten saamiseen siitä, minne mennä ja mitä syödä, vaan myös käyttää karttoja ja arvosteluja, jotka hänen on suunnattava saumattomasti kohdasta toiseen. Kun hän on varannut (ja maksanut) retkensä, hän voi palata sovellukseen antamaan palautetta siitä, miten kaikki sujui. Aikastaan ​​ja ponnisteluistaan ​​hän saa sovelluksesta merkkipalkkioita, joita hän voi käyttää seuraavalla matkallaan. Tällä tavalla hän on palkittu ja samoin kuin kaikki muut sovelluksessa olevat henkilöt, jotka haluavat mennä minne hän meni.

TTP-blockchain-kioski

TTP Smart Concierge -kioskit antavat matkustajille yhden koneen, josta he voivat neuvotella käytännössä kaikesta matkalle liittyvästä. Liiketoimintamallinsa ensimmäisessä vaiheessa Tuk Tuk Pass sijoittaa kioskit neljään eri maahan (Thaimaa, Kiina, Singapore ja Japani) palvelemaan vajaat 110 miljoonaa turistia. He aikovat käyttää näitä koneita sekä tuotteiden ja palvelujen mainosportaalina että eräänlaisena fyysisenä myymälänä, jossa matkustajat voivat varata retkiä, varata pöydän ravintolasta tai sopia tapaamisia paikallisten palvelujen kanssa. Tuk Tuk Pass -varallisuus eli kryptovaluutta, jota matkustajat voivat käyttää tiliensä hallintaan, ajetaan Ethereumin lohkoketjussa.

Ethereumin estoketjun edut

Yksi suurimmista syistä, miksi Ethereum teki niin suuren tilaisuuden salausmaailmassa, johtuu sen kyvystä skaalata. Bitcoin olisi voinut olla läpimurto valuutta, mutta se osoittautui tehottomaksi, jos ihmiset halusivat käyttää sitä valtavirran globaalina valuuttana. Jos TTP palkitsee miljoonia asiakkaita, jotka se aikoo tavoittaa, sovellus tarvitsee tekniikan, joka pystyy seuraamaan mahdollisesti satoja tapahtumia sekunnissa. Harvat asiat ovat matkustajille huonompia kuin törmätä häiriöön, kun he yrittävät rentoutua. TTP: n käyttämä lohkoketju varmistaa, että matkustajilla on saumattomia tapahtumia alusta loppuun. Ja vielä enemmän, blockchain on turvallisin tapa lähettää rahaa – joten matkustajien ei tarvitse huolehtia luottokorttinsa varastamisesta tai hakkeroinnista ulkomailla ollessaan.

Tulevaisuudensuunnitelmat

TTP haluaa tehdä muutakin kuin tehdä asioista yksinkertaisia ​​asiakkailleen heidän koneillaan; he etsivät tapoja muuntaa valuuttansa paikalliseksi valuutaksi. He tekisivät tämän joko käteisenä tai ennakkomaksukortteina, joita matkustajat voisivat käyttää missä tahansa. Mitä konkreettisempia palkkioita asiakkaille tulee, sitä todennäköisempää on, että he todella käyttävät sitä ja suosittelevat sitä tuntemilleen ihmisille. Kun ihmiset lisäävät mielipiteitään ja vinkkejä keskitettyyn sovellukseen, Tuk Tuk-passista tulee ensisijainen resurssi kaikille matkustajille, jotka eivät halua tuhlata aikaa kaninreiän jälkeen kaninreiän jälkeen joka kerta, kun haluavat kokeilla uutta ravintolaa matkallaan..

Tuk Tuk Pass vie perinteiset matkat paljon nykyaikaisempaan tilaan, tapahtumaan, jonka matkailijat ovat odottaneet jo vuosien ajan. Huolimatta perinteisten verkkomatkatoimistojen helppoudesta, matkailijat tietävät, että suunnitelmien koordinoimiseksi on oltava parempi tapa. Nyt heillä on mahdollisuus saada kaikki ankkansa peräkkäin minuuteissa tuntien sijaan, ja heidät palkitaan todellisella valuutalla, jota he voivat käyttää seuraavaan retkelleen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me