BitMart’s Mission X: Yli 7 miljoonaa BMX-rahastoa ensimmäisenä päivänä

BitMart Exchange aloitti virallisen julkaisun Tehtävä X: Yhteisölistausmarkkinat, uusi ohjelma, joka herättää innovaatioita blockchain-teollisuudelle. Yhdeksän hanketta on liittynyt ja neljä on jo pätevä listalleottoon ensimmäisenä päivänä.

Wild Crypto (WILD) on yksi niistä projekteista, jotka on jo hyväksytty listautumaan BMX Market -markkinoille

Saatuaan miljoonan BMX: n ensimmäisenä päivänä sijoituslaboratoriossa Wild Crypto (WILD) listataan BMX-markkinoilla 1. elokuuta mennessä. Wild Crypto (WILD) on verkkosivusto, jolla käyttäjät voivat pelata uhkapelejä ja osallistua arvontaan ostamalla online-lipun lyödä vetoa Wild Crypto Lottery -tuloksesta tai pelata Instant Win -pelejä näytöllä voittaakseen käteispalkintoja. Tämä projekti on peräisin Wild Crypto B.V.: ltä, joka on yksityisomistuksessa oleva yritys, joka on rekisteröity Kaya Richard J.Beacon Z / N, Willemstad, Curaçao. Tämä palvelu toimii Curaçao eGamingille myönnetyllä lisenssillä nro 1668 / JAZ, jonka on valtuuttanut ja hallinnoinut Curaçaon hallitus.

Muita ensimmäisen päivän listalle ottamisen hankkeita ovat OASES (OAS), Sancoj (SANC) ja ZRX (0x).

BitMartin Mission X tarjoaa etuja sekä projekteille että kauppiaille

Bitmart

Perinteisesti sijoittajat etsivät hankkeita ICO-vaiheessaan toivoen, että projektista tulee menestys ja antaa heille korkean tuoton sijoituksestaan. Monissa tapauksissa näitä projekteja ei kuitenkaan ole listattu suuressa pörssissä, eivätkä ne koskaan tarjoa sijoittajille etsimäänsä tuottoa. Mikään tämä ei tarkoita sitä, että ICO: t eivät ole tärkeitä kryptovaluutan ja lohkoketjun maailmalle, mutta se viittaa ratkaisun tarpeeseen. Siksi BitMart on kehittänyt uuden tavan sekä projekteille että sijoittajille hyötyä Mission X: n yhteisömarkkinoista.

Yhteenvetona voidaan todeta, että projektit voivat kerätä rahaa, joka tarvitaan sijoittamiseen Investment Labiin BitMartin tunnus, BMX muodossa. Kun projektin kokonaisinvestointi saavuttaa miljoonan BMX: n, kyseinen projekti listataan BMX markkinoilla BMX: n kaupankäyntiparina. Lisäksi BMX-markkinoiden pariskunnilla on 0,1%: n kaupankäyntimaksu, joka palkitaan sijoittajille päivittäin. BitMart nostaa myös investointien ylärajan 5 miljoonaan BMX: ään projekteille kunkin kuukauden 3 ensimmäisen päivän aikana sen jälkeen, kun se on listattu BMX-markkinoilla, jolloin käyttäjät voivat hyödyntää tapahtumaa edelleen sijoitetun pääoman tuotollaan.

BitMartin kolikkolistausryhmä tarkistaa myös kaikki projektit BitMartin tärkeimmille kauppamarkkinoille. Lisätietoja tästä kampanjasta tässä.

Tämä ohjelma antaa käyttäjille mahdollisuuden päättää, mitkä projektit käyttäjät haluavat olla pörssissä, mikä luo itsesääntyvät markkinat ”, kertoi Sheldon Xia, BitMartin perustaja ja toimitusjohtaja. “Se antaa myös hankkeille, jotka ovat vasta ICO-vaiheen ulkopuolella, saada listautumista merkittävään pörssiin kehitysvaiheensa alkupuolella, kannustamalla kasvua ja innovaatioita blockchain-tekniikkaan.

Mikä on BMX?

BitMart-merkki (BMX) on BitMart Exchangen myöntämä ERC-20-pohjainen tunnus, jonka kokonaismäärä on 1 000 000 000 tokenia. BMX sisältää myös takaisinostomekanismin, jossa BitMart-tiimi ottaa kuukausittain 20% kaupankäyntimaksuista ansaitsemistaan ​​tuloista BMX: n takaisinostamiseksi. Kaikki ostetut BMX tuhotaan sitten, ja BitMart julkaisee takaisinostotiedot välittömästi avoimuuden varmistamiseksi. Tämä mekanismi jatkuu, kunnes vain 500 miljoonaa BMX on jäljellä. Ensimmäinen BMX-palaminen on saatu päätökseen heinäkuun lopussa, ja seuraava kierros järjestetään elokuun lopussa.

BMX listattiin 13. heinäkuuta CoinMarketCap (CMC) -listalle hintaan 0,0542 USD, mikä paransi huomattavasti BMX-altistusta. BMX: n hinta nousi 0,055967 dollariin kirjoitettaessa. On ennustettavissa, että BMX: n arvo on paljon odotettua korkeampi lähitulevaisuudessa.

Tietoja BitMartista

BitMart pyrkii luomaan itsesääteltyjen markkinoiden ja hajautetun tilan, joka tulee sen geenistä ja visiosta. BitMart Exchange on johtava maailmanlaajuinen digitaalisten omaisuuserien kaupankäyntialusta salausvaluuttamarkkinoilla, jolla on yli 450 000 käyttäjää ympäri maailmaa ja 40 parhaan sijoituksen KolikkoMarketCap. Se tarjoaa tällä hetkellä krypto-krypto-kauppaa vain kolikoille ja apurahoille. BitMartilla on globaali tiimi, jolla on laaja kokemus teollisuudesta kaikkialta maailmasta, mukaan lukien Yhdysvallat, Venäjä, Etelä-Korea, Singapore, Japani ja Hong Kong. Maaliskuussa käynnistämisen jälkeen BitMartin kokonaiskauppavolyymi on yli 894 000 000 dollaria ja päivittäisen kaupankäyntimäärän keskiarvo on 30 000 000 – 40 000 000 USD. BitMart tarjoaa tällä hetkellä 53 kaupankäyntiparia BTC, ETH, USDT, XLM, EOS, VEN, NEO, OMG, ZRX, IOST, ABT, AE, AISI, BBK, BTM, DPST, EFX, GNT, HYDRO, KAN, MKR, ONT, RHOC, XRR, ZIL , MOBI ja BMX.

Kaikki BitMart’s Community Listing Marketista kiinnostuneet projektit voivat lähettää hakemuksensa täyttämällä seuraavan Google-lomakkeen: https://goo.gl/forms/pn3d84NPNlJYKCyL2.

Jos haluat lisätietoja BitMartista, käy heidän sivustollaan Verkkosivusto, Viserrys tai liittyä heihin Sähke.

Tämä on lähetetty sponsoroitu tarina. Coingape kehottaa lukijoita tekemään oman tutkimuksensa huolellisesti alla olevassa sisällössä mainittuun yritykseen, tuotteeseen tai palveluun.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me