Hackenin ja markkinoiden välinen vilkas taistelu paljastaa järkyttävän “petollisen” löydön

Taistelu kyberturvallisuus- ja konsultointiyrityksen Hackenin ja ExMarkets-salakirjoituksen välillä vaihtaa raivoja kuukauden kuluessa Coinmarketcapin vastuuvapauslausekkeesta viimeksi mainitun sivulla. Salauspörssi on vihdoin jakanut version tarinasta – paljastanut “petollisen käyttäytymisen” Hackenin liiketoiminnassa ja omaisuuden raportoinnissa.

Tässä artikkelissa tarkastelemme objektiivisesti, kuinka tarina kehittyi noin kuluneen vuoden aikana – kumppanuudet, CMC: n vastuuvapauslausekkeet, lähetetyt twiitit ja ExMarketin uusin ilmoitus Hackenin toiminnasta. Molemmat joukkueet eivät ole vielä vastaaneet kysymyksiimme, joten tämä on täydellinen raporttimme siitä, mitä tapahtui kyberturvallisuusyrityksen ja salausvaihdon välillä.

Hacken.io räjäyttää ExMarketsin väitteet

A twiitti Hacken Club, yksi Hacken.io: n alla olevista tytäryhtiöistä, lähetti 14. elokuuta ExMarkets-keskustelun väärentämisestä niiden tarkastuskumppaneina Coinmarketcapilla. Lähetetty hash-twiitti tarjosi lisäksi vastuuvapauslausekkeen, jossa kauppiaita kehotettiin miettimään kahdesti, kun vaihdon käytäntö on julkista petollista tietojen toimittamista.

Hacken ei ole koskaan työskennellyt @ex_markets @CoinMarketCap pidä tätä huomautusta pörssiedustajien vilpillisenä toimintana.

Kaikkien tulisi miettiä kahdesti, kun vaihtoa käytettäessä on julkista vilpillistä tietojen toimittamista pic.twitter.com/KRrSBe4RTi

– Hacken Club (@hackenclub) 14. elokuuta 2020

Konsultointiryhmä pyysi Coinmarketcapia myös pitämään ExMarketsin toimintaa petollisena toimintana. Tietojen yhdistämisalusta on sittemmin asettanut vastuuvapauslausekkeen ExMarkets-sivulle väittäen, että vaihto teki “julkisen väärennöksen” tarkastusryhmälleen.

Coinmarketcapin vastuuvapauslauseke ExMarketsin “julkisesta harhaanjohtamisesta” Hackenista heidän tarkastuskumppaninaan (Kuva: CMC)

Liettuan pörssi on kuitenkin palauttanut väitteet ja todennut, että se oli heidän rehellinen virhe. Lisäksi pyrkimyksensä selvittää totuus täysin siitä, missä se meni pieleen, vaihto paljasti petollisen käytöksen jälkiä ”hyvämaineisessa kyberturvallisuuspalvelun tarjoajasta”..

Rehellinen virhe?

ExMarketsin julkaiseman lausunnon mukaan tiimi tapasi ensin Hackenin toimitusjohtajan ja toimitusjohtaja Dyma Budorinin Ukrainassa Kiovassa palkkaamaan kyberturvallisuusryhmän tarkastuskumppaniksi. Kokous pidettiin Hackenin sääntömääräisissä toimipaikoissa Parus Business Centerissä Kiovassa heinäkuussa 2019. ExMarkets-tiimi kuitenkin väitti, että Hackenin toimistoilla oli silloin hyvin vähän työntekijöitä – huolimatta siitä, että se oli ennen COVID-aikaa.

Työntekijöiden puute ja tyhjät Hackenin toimistot herättivät epäilyjä kyberturvallisuusyrityksestä, mutta ExMarketsin johtajat ajoivat mukana. Ensimmäinen virhe.

Syötä nyt Coinmarketcap

Noin samaan aikaan ExMarkets-tiimi sanoo pyrkivänsä listalle Coinmarketcapiin. Hackenin kanssa käydyn hämärän tapaamisen jälkeen ExMarkets päätti nimetä kyberturvallisuusyrityksen CMC: lle lähettämissään hakemuksissa tarkastuskumppaniksi huolimatta siitä, että niillä ei ole virallista kumppanuutta. Virhe numero kaksi.

He soittivat ennakoivasti Hackeniin ilmoittamaan heille päätöksestään listata tarkastuskumppanit, mutta he eivät vastaaneet.

Muutama viikko kului ennen kuin Hackenin joukkue vihdoin otti yhteyttä ExMarkets-tiimiin. Salauspörssin lausunnossa Hacken palasi pyytämään 400 prosentin korotusta tilintarkastuspalvelumaksuistaan ​​- tekijä, joka sai kaupan kaatumaan, koska se oli “yksinkertaisesti kohtuutonta”.

“Jälkikäteen olimme liian kärsimättömiä, liian innokkaita – ja ehkä liian naiiveja sisällyttää Hacken hakemuslomakkeeseemme ajattelemalla, että kaikki onnistuu hyvin. Tarkoituksemme pettää olemme kuitenkin tehneet kauhean valvonnan ”, ExMarketsin lausunnossa lukee.

Listautumisensa jälkeen lokakuussa 2019 pörssi väittää yrittäneensä tavoittaa CMC: n selvittääkseen kantaansa, mutta turhaan. CMC: lle asiaa koskeviin kysymyksiin ei ole vielä vastattu.

Sitten Hackenin 14. elokuuta twiitti ilmestyi.

Vilpillisen käyttäytymisen havaitseminen?

Hackenin twiitin jälkeen 14. elokuuta ExMarket-tiimi kertoo yrittäneensä tavoittaa Hackenin sähköpostitse, sosiaalisilla sivuilla ja soittamalla väärinkäsityksen ratkaisemiseksi. Kyberturvallisuusyritykseltä ei kuitenkaan saatu vastausta – siksi ExMarketsin motiivi käydä fyysisesti yrityksen toimistoissa.

Hacken.ion mukaan pääkonttori on rekisteröity Virossa osoitteessa Kai tn 1-5M, Tallinna 10111, kun taas tutkimus- ja kehitystoimisto on luovissa valtioissa, Moskovska vul 8, Kiova 01029, Ukraina.

Hacken.io toimipisteet

Hackenin alla oleva tuote, Hackenproof, tarjoaa toimistonsa eri sijainnit – pääkonttori osoitteessa Parda 4, Kesklinn, Tallinna, 10151 Harju Maakond, Eesti, Kesklinna, Viro ja R&D-tiimi sijaitsee Mechnikova 2a, liikekeskus “Parus” Kiovassa, Ukraina, 02000.

Hackenin tuote, HackenProofin toimipisteet

ExMarkets-tiimi vieraili ahkerasti molemmilla sivustoilla vain löytääkseen uudempia kasvoja tai ei lainkaan jälkiä yrityksestä. Lukuun ottamatta Parus-yrityskeskusta Kiovassa, josta yritys oli vuokrannut pienen tilan helmikuuhun 2020 saakka.

Huolimatta siitä, että kyberturvallisuusyritys voisi raportoida enemmän varoja, sijainteja ja työntekijöitä kuin heillä tällä hetkellä on, ExMarkets-raportti totesi.

Viimeinen kommentti

Vaikka löytöjä ei ole vielä täysin vahvistettu ja molemmille ryhmille lähetettyihin kysymyksiin ei ole vielä vastattu, tarina näyttää venyvän lähitulevaisuudessa. Tietojen väärentäminen salausekosysteemissä on huijausprojektien käyttämä taktiikka houkutellakseen ostajia ja antamaan vaikutelman heidän projektinsa hyvinvoinnista.

ExMarketsin, Hackenin ja Coinmarketcapin välisen draaman edetessä salausekosysteemi hyötyy eniten siitä, miten tällaisia ​​tapauksia voidaan estää tulevaisuudessa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me