Cryptocurrency Mining 101: Hvad er det, og hvad du har brug for for at komme i gang

Cryptocurrency er en relativt ny opfindelse at få sin officielle start i 2008 da en bestemt Satoshi Nakamoto lavede en virtuel valuta, som han kaldte Bitcoin. Forskellige andre kryptokurver er siden spiret – med den seneste optælling mere end 2.400. Men i modsætning til virkelige penge, hvor et lands statskasse fører tilsyn med produktionen, oprettes nye kryptokurver helt inden for den digitale verden via en proces kaldet “minedrift”. Hvis du føler, at du kan gøre mere med virtuelle valutaer end bare at være en slutbruger, vil du vide, hvad kryptovaluta minedrift er, og hvad du skal bruge for at komme i gang.

Hvad er Cryptocurrency Mining?

For bedre at forstå hvordan cryptocurrency minedrift fungerer, skal du sætte dig ind i udtrykket “blockchain”.

Forudsat at du er fortrolig med regnskab, kan du huske, at en regnskabsfører registrerer enhver økonomisk begivenhed, som en virksomhed gennemgår i et tabeldokument kendt som en hovedbog. Det samme gælder i kryptovalutaverdenen, hvor alle transaktioner er registreret i en digital hovedbog kendt som en blockchain. Revisorens ækvivalent i kryptovalutaområdet er det, der er kendt som en minearbejder. Så hvis du ønsker at komme ind i kryptovaluta-minedrift, er det bedst at visualisere dig selv som mindre af en faktisk minearbejder, der leder efter guld inde i en eller anden underjordisk tunnel og mere af en bogholder.

For at opsummere det er minedrift med kryptokurrency i det væsentlige den digitale ækvivalent med bogføring. Ligesom en revisor bliver betalt af en virksomhed for at føre sine bøger, modtager en minearbejder en vis mængde kryptokurrency for deres regnskabstjenester fra onlinehandlere, der accepterer det som en betalingsmetode.

Men hvad der gør kryptovaluta-minedrift forskellig fra regnskab?

Der er et par forskelle mellem den virkelige regnskabsføring og kryptokurvedrift, ligesom der er visse ligheder mellem de to som allerede diskuteret ovenfor.

For det første er det kun en revisor, der kan få adgang til en hovedbog, mens alle i et kryptovaluta-netværk kan opdatere hele sin blockchain, hvis de vil prøve deres hånd ved minedrift..

En regnskabsfører for en bestemt virksomhed er også en medarbejder, mens en minearbejder er ansvarlig over for ingen andre end dem selv, der får kryptokurver uden ledelse og decentral karakter..

Endelig kan andre revisorer let forstå alle transaktioner i en hovedbog, men dem i en blockchain er så sikre, at selv dem, der kender deres vej rundt om kryptokurver, ikke kan se detaljerne i hver finanshændelse, medmindre de har speciel software, der kan knække krypteringen indlejret i disse transaktioner.

Hvad har du brug for for at komme i gang som en Cryptocurrency Miner?

For at komme ind i minedrift med kryptokurrency skal du have følgende klar:

  1. Cryptocurrency minedrift software

Som diskuteret tidligere har hver transaktion, der er inkluderet i en kryptokurrency-blockchain, stærk kryptering, der gør det umuligt for folk – især hackere og andre, der er på den forkerte side af cybersikkerhed – at knække det åbent og stjæle følsomme brugerdata. Af denne grund har en kryptovaluta minearbejder brug for speciel software for at komme forbi hver blockchain-transaktionskryptering.

  1. Minerig

Du tror måske oprindeligt, at du kan bruge den stationære computer, du har lige nu, til at udvinde kryptovaluta, da du ofte foretager transaktioner online ved hjælp af den alligevel. Desværre, hvis du har installeret kryptovaluta-minesoftware på dit eneste skrivebord, og du lader det køre, kan du ikke bruge computeren til at gøre andre ting.

Cryptocurrency MiningCryptocurrency Mining billedkilde Sutterstock

Minesoftware bruger så meget computerkraft, at en stationær computer eller endda eksterne grafikbehandlingsenheder – eller GPU’er – som minearbejdere brugte, når kryptovaluta-populariteten eksploderede, ikke længere er nok. I stedet kræver minedrift en specielt designet rig bestående af en strømforsyning og et bundkort med applikationsspecifikke integrerede kredsløb – eller ASIC’er – indbygget i det.

  1. Pålidelig internetforbindelse

Da kryptovaluta-minedrift udelukkende er en onlineindsats, skal du have en stærk og stabil internetforbindelse. Når alt kommer til alt er du ikke alene om at udvinde din valgte kryptokurrency, og du vil ikke have, at en kollega minearbejder skal slå dig i et kapløb om at knække kryptering af transaktioner i en kryptokurrency-blockchain, bare fordi din internetforbindelse gik ned i et par minutter.

  1. Online valutavekslingsmedlemskab

Selvfølgelig kan du kun hævde, at du er blevet rig ved at lave kryptovaluta-minedrift, hvis du har en reel valuta til at bakke op. Således skal du registrere dig i en online valutaveksling, der accepterer din valgte kryptokurrency til min.

Konklusion

Idet teknologien skrider frem i en alarmerende hurtig hastighed, er ideen om en decentral form for digital valuta gradvis blevet til konkret virkelighed takket være den stadigt voksende popularitet af kryptokurver som Bitcoin og flere andre. Cryptocurrency kan have sine legioner af brugere, men meget af dens eksistens har at gøre med minearbejdere, der sikrer, at den altid er i omløb. Du har måske fundet dig selv forelsket i ideen om kryptokurvedrift efter at nogen, du kender, blev rig på grund af det. Men inden du dykker lige ind, vil du først vide, hvad kryptovaluta minedrift er, og hvad du skal bruge for at komme i gang, som beskrevet ovenfor, så du ikke går ind i det blindt kun for at fortryde det senere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me