CPH Crypto tilbyder total handelsfleksibilitet med ny mobilapp til iOS og Android

4. januar 2021, København – For bare et par uger siden CPH Crypto, en førende skandinavisk dybrabat-kryptobørs, annoncerede marginhandel 10x på kryptospot som sin seneste service. Virksomheden er stolt over at kunne meddele, at handlende nu kan gå ombord som kunder og udføre alle handelsaktiviteter via CPH Cryptos nye mobile Trader-app, der nu er tilgængelig som Android- og iOS-platforme.    

CPH Crypto Trader APP til fleksibel handel  

Den nye trader-app gør det muligt for klienter at starte handel efter blot et par minutters registrering og ombordstigning. CPH Crypto Trader-appen giver brugerne mulighed for at handle med alle de mest populære kryptokurver og par, hurtigt indbetale, overføre og hæve bitcoin og USD når som helst.

CPH Cryptos administrerende direktør, Jan Andersen beskriver de seneste fremskridt med angivelse af:    

”Vi er kommet langt på få måneder siden lanceringen af ​​CPH Crypto webtrader i september. Marginhandel på kryptospot blev med succes lanceret for nylig, og nu er vores apps klar. Vi ved, at dette er ekstremt vigtigt for vores kunder, fordi det giver dem total handelsfleksibilitet. De kan gøre alt på smartphonen og bruge de mobile handelsapps som deres sædvanlige desktop-handel. ”   

Ubegrænset handel for kun 39 USD / måned

I henhold til CPH Cryptos filosofi skal forhandlere kun skulle fokusere på deres strategi og ikke på omkostningerne, når de handler. Derfor går CPH Crypto imod trenden med høje handelsgebyrer på kryptomarkedet og tilbyder et dybt nedsat fast gebyr på kun 39 USD / måned for ubegrænset handel. Eller kun en kommission 0,04 pct. pr. transaktion til enkelthandel.

CEO Jan Andersen forklarer:   

I det traditionelle aktie- og valutahandel har konkurrencen drevet gebyrer til et lavt niveau i løbet af det sidste årti. Det samme skal ske i kryptorummet, men vi ønsker, at det skal gå hurtigere, og det er derfor, vi lancerede vores rabatkoncept i september. ”   

Dominante handelsplatforme op til 13 gange mere dyre 

Nylige beregninger dokumenterer klart, at nogle af de største krypto handelsplatforme er så meget som 13 gange dyrere for aktive kryptohandlere at bruge end CPH Crypto. 

For at få et komplet overblik over en bestemt mæglers eller børsens handelsgebyrer skal enkeltpersoner tage begge kommissioner og spredes i betragtning. Forhandlere har en tendens til at glemme spændingens indvirkning på de samlede omkostninger, selvom spredningen ofte er, hvor den mest betydningsfulde del af de samlede gebyrer er skjult, især når der handles på såkaldte kommissionsfrie mæglere eller børser.   

Typisk har disse mæglere / børser en tendens til at kompensere for manglen på gebyr ved provision ved kraftigt at øge spændet – forskellen mellem budkursen og salgsprisen – hvilket gør det muligt for dem at tjene deres margin på spredet i stedet. Oven i dette bør forhandlere ikke glemme, at høje gebyrer for pengestyring – som indskud og udbetaling – også føjes til de samlede omkostninger.

Unik kryptoindskudsforsikring 

Jan Andersen understreger det CPH Crypto tilbyder de samme tjenester og funktioner som 

førende internationale handelsplatforme med angivelse af:

”Vi tilbyder marginhandel 10x på kryptospot, dyb streaming institutionelt niveau for likviditet og markedsafviklinger, realtidskurser, stramme spreads og ægte standarder for bedste udførelse. Og fra i dag er vores mobilapps også tilgængelige, ” 

Jan fortsætter: 

Ud over alt dette tilbyder CPH Crypto usædvanligt lave gebyrer; og en anden unik funktion er vores kryptoindskudsforsikring, som sammen med de lave gebyrer gør CHP Crypto til en virkelig unik spiller på kryptohandelsmarkedet. ” 

Hvad forsikringen gør er at garantere alle kundernes indskud i kryptokurver, hvilket for eksempel betyder, at i det usandsynlige tilfælde af et hack på handelsplatformen, vil alle kundernes indskud i kryptokurver være forsikret. For at bevise de ekstreme forskelle i gebyrer mellem CPH Crypto og fire globalt dominerende handelsplatforme, CPH Crypto har gennemført en linje med prissammenligning baseret på konkrete eksempler.  

Alle kan downloade CPH Crypto Trader-appen nu Google Play eller iOS og drage fordel af nogle af de laveste gebyrer i branchen. 

For at lære mere besøg CPH Crypto –  www.cphcrypto.com

Følg CPH Crypto på Twitterhttps://twitter.com/cph_crypto

Find CPH Crypto på Facebookhttps://www.facebook.com/cphcrypto

Mediekontaktoplysninger

Kontaktnavn: Jan Andersen

Kontakt Email: [e-mail beskyttet]

CPH Crypto er kilden til dette indhold. Denne pressemeddelelse er kun til orientering. Virtuel valuta er ikke lovligt betalingsmiddel, støttes ikke af regeringen, og konti og værdisaldoer er ikke underlagt forbrugerbeskyttelse. Kryptovalutaer og tokens er ekstremt ustabile. Der er ingen garanti for en stabil værdi eller nogen værdi overhovedet.

Om Bitcoin PR Buzz: Bitcoin PR Buzz har stolt tjent krypto-pressemeddelelsens distributionsbehov for blockchain-startups til over 8 år. Få din Distribution af Bitcoin pressemeddelelse i dag. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me