Covesting bliver et af de første virksomheder i verden, der modtager en DLT-licens

Handelsplatform for kryptovaluta Covesting er blevet et af de første virksomheder i verden, der modtager en Distribution Ledger Technology License (DLT) fra tilsynsmyndighederne i Gibraltar. Platformen forbereder sig på den første fase af sin officielle lancering, og modtagelsen af ​​denne licens bekræfter, at platformen har opfyldt alle de høje standarder, der er fastsat af regulatorer. Covesting vil tilbyde brugerne en ny type kryptovaluta-handelsplatform fyldt med en række funktioner, der i sidste ende vil hæve linjen for hele kryptovalutaindustrien.

DLT-licensen tilbydes af Gibraltar Financial Services Commission (GFSC) og er deres måde at sikre, at virksomheder i forbindelse med brugen af ​​DLT-teknologi eller finansielle transmissionstjenester overholder en streng lovgivningsmæssig ramme, der skal beskytte kunder og reducere ulovlige økonomiske aktiviteter.

Gibraltars handelsminister, den ærede Albert Isola, talte om Covests engagement i at fremme kryptovalutaindustrien, ordsprog:

”Covesting-teamet har vist en dyb forståelse for behovet for at udvikle et bæredygtigt blockchain-økosystem bygget på principperne om gennemsigtighed og effektivitet. Jeg er imponeret over holdets drivkraft og ambition om at opfylde en så høj standard inden for sikker handel. Dagens meddelelse bekræfter deres utrættelige indsats til dato, og jeg ser frem til at se platformen skubbe fremad i de kommende måneder og år. “

At engagere sig i et firma, der har modtaget deres DLT-licens, giver kunderne flere garantier med hensyn til deres penges sikkerhed og pålideligheden af ​​den service, de arbejder med. For at modtage en DLT-licens måtte Covesting bevise over for tilsynsmyndighederne, at de overholder en række strenge lovgivningsmæssige principper for virksomhedsstyring, kapitalkrav, sikkerhed og mange andre principper, der sikrer, at klienter ikke får problemer, mens de arbejder med tjenesten.

Ud over at give klienter en række forsikringer giver platformen mulighed for at have en række funktioner, der giver fordele for klienter, når man har en DLT-licens. Et bemærkelsesværdigt træk ved Covesting-børsen er, at det i sidste ende giver brugerne mulighed for at indbetale og trække fiat-valuta direkte til og fra børsen. Denne funktion er kun tilgængelig for brugere, fordi Covesting har lov til at engagere sig i bankforhold takket være modtagelsen af ​​deres DLT-licens.

Da nyheder om misbrug af kryptovalutaudveksling ofte bryder, er det vigtigere end nogensinde at finde et udvekslings- og ledelsesteam, der holdes til høje standarder af regulatorer. Med en DLT-licens kræver regulatoren, at Covesting ansætter en uafhængig revisor og udfører årlige revisioner, der bekræfter, at al deres forretningspraksis og politikker lever op til høje standarder, og at hele personalet opfylder de nødvendige kvalifikationer.

Ved at modtage en DLT-licens har regulatorer også fundet, at ledelsesteamet er troværdigt, og at de har indført en række interne fremgangsmåder, der vil sikre, at ingen midler kan stjæles af nogen i teamet. Klienter kan føle sig sikre ved at vide, at de mindre sandsynligt er offer for platformshacks eller interne exit-svindel, der er hyppige i kryptovalutaindustrien.

Mange analytikere mener, at den næste bull run for kryptokurrencymarkederne vil komme, efter at institutioner kommer ind på markederne, men branchen har et stort behov for en velrenommeret og kompatibel service, der tilbyder investeringsløsninger til institutioner. At være i fuld overensstemmelse med de regulerende myndigheder vil give større forsikringer for fonde, banker, mæglere og virksomheder, om at deres fonde og investeringer er sikre.

Mens han talte om modtagelsen af ​​deres DLT-licens, sagde Covests administrerende direktør og grundlægger, Dmitrij Pruglo:

Modtagelse af en DLT-udbydere-licens er en kæmpe milepæl for os som virksomhed og som samfund. At etablere en ny standard for krypto-udvekslinger, at arbejde i et reguleret miljø, at bruge de bedste fremgangsmåder og at sætte et nyt industristandard er de mål, vi definerede for os selv i begyndelsen af ​​vores rejse. Vi er glade for at blive indarbejdet og licenseret i Gibraltar, en jurisdiktion hvor industrien understøttes af regeringen og tjenesteudbydere. Det er et nyt kapitel for os som virksomhed, og vi er meget glade for at fortsætte med at hæve grænsen for branchen og i sidste ende blive en af ​​de førende og mest pålidelige kryptokurrencyplatforme i verden.

Covesting bevæger sig fremad i hurtigt tempo, når alle deres køreplanmål og imponerer løbende hele kryptovalutaindustrien. For nylig, projektet annonceret at deres mobile handelsapplikation er tilgængelig i Apple App Store, så brugerne kan få alle de fordele, platformen tilbyder, alt fra bekvemmeligheden ved deres mobile enheder.

Børsen afsluttede også deres første nogensinde handelskonkurrence den 23. oktober, og konkurrentens succes på trods af et sidelæns marked har bevist, hvor rentabel handel på Covesting-platformen kan være.

Covesting er i øjeblikket et af de mest spændende projekter i kryptokurrency-samfundet, og modtagelsen af ​​deres DLT-licens vil hjælpe med at springe projektet til nye højder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me