Verdens første Blockchain-drevne kryptoannonetværk lanceres på Google Ban-hæle

Lanceringen er perfekt timet med Googles krypto-annonceforbud, der træder i kraft den 1. juni.

TIL Umiddelbar frigivelse: Fredag ​​1. juni 2018.

Collingwood, Ontario, CANADA – Canadisk-baserede Adbank Inc. er stolte over at kunne annoncere lanceringen af ​​Intergalactic Ads, et dedikeret annoncenetværk til krypto- og blockchain-baserede annoncører og udgivere.

Intergalactic Ads drives af Adbanks kerneteknologi; en platform til køb og salg af annoncer bygget på Ethereum-netværket.  

Dette er det første krypto-annoncenetværk, der faktisk kører blockchain-annoncer på blockchain.  

”Der findes allerede krypto-annoncenetværk, men ingen der faktisk er bygget på den teknologi, de sælger. Vi bruger ikke kun blockchain til at drive dette netværk, vi har faktisk opnået det, som de fleste af vores annoncører ønsker at opnå: at slå deres hårde cap og finansiere deres projekter. De har brug for hjælp til deres ICO, vi har allerede gjort en, og nu hjælper vi andre med at gøre det samme, ”

siger Angelo Dodaro, medstifter & CMO for Adbank.  

Mens Adbank opretter værktøjer til alle vertikaler af digitale bannerannoncer; dette netværk blev oprettet for at nå den hurtigt stigende efterspørgsel fra en industri, der er stærkt afhængig af annoncer.  

Medstifter & CSO Kelsey Cole kommenterer hvorfor lanceringen og timing er nøglen:

”For at danne massebranchen partnerskaber er vi nødt til at oprette et stærkt datasæt af velafprøvede casestudier. Vi er begyndt med tidlig vedtagelse med outlier-industrier, der er tvunget til at innovere, som krypto. Facebook & Google optager ca. 80% af udgifterne til digital annonce, og begge har forbudt kryptoannoncering. Det efterlader et massivt stykke af kagen klar til at få fat i og en sultende industri, der ønsker at blive serveret, så lancering af et krypto-annonceringsnetværk gav meget mening for os. Vi valgte at gå live den 1. juni, dommedag for kryptoannoncer på Google. ”  

Adbank-teamet har en track record med at levere med hvert milepæls hit efter ICO til tiden eller forud for planen, inklusive en vellykket beta-lancering i marts. Ledet af grundlægger & CEO Jon Gillham, teamet værdsætter deres samfund frem for alt andet.

”Vi gør altid, hvad vi siger, vi vil gøre. Vi lovede samfundet hurtige, målbare resultater, der driver nytteværdien og vedtagelsen af ​​vores token, og vi gør netop det, ”

siger Gillham.

”Ud over vores overtagelse i 1. kvartal har vi nu Intergalactic Ads, der lever under Adbank-taget og øger bevidstheden om vores platform & token i kryptosamfundet. ”  

Den tekniske udvikling ledes af Dr. Fodé Touré, der blev medlem af Adbank medstifterteam som partner og udøvende i første kvartal. Dr. Touré har en ph.d. i datalogi med en afhandling med fokus på maskinindlæring og har mange års erfaring med at styre diversificerede dev-teams med aggressive tidslinjer som dem, der kræves i crypto.

”Vores beta blev lanceret i marts og blev straks vedtaget af tidlige partnere og kunder, der kører pilotkampagner. Vi har udnyttet dette samfund for R&D og arbejder flittigt med vores ekspert ad tech rådgivere om produktforbedringer. Brug af vores eksisterende kundebase til feedback skaber en åben dialog, der hjælper os med at opbygge den bedste teknologi i hurtige hastigheder ved at implementere deres ændringer, mens vi bygger. ”

– Dr. Fodé Touré, leder af Tech.  

Adbank skabte oprør i december & Januar med deres dristige marketinginitiativer, der var centreret omkring en bizar forklaringsvideo med en centaur. CMO Angelo Dodaro forklarer spilplanen nu:

”Det har været meget vigtigt for os at vise vores tech chops som en virksomhed efter ICO for at signalere til samfundet, at vi værdsætter reelle fremskridt i forhold til hype. Vi er et af de eneste projekter i krypto, der rent faktisk har ægte nytte i dag. De, der forstår problemerne i reklamebranchen, ved, at det er en af ​​blockchains mest magtfulde brugssager uden for økonomi, og vi er stolte af at være førende med at skubbe det frem. ”  

Adbank stoler ikke kun på teknologien for at komme videre. En nøglekomponent i deres strategi er at tilbyde uden for denne verden kundeservice til både annoncører og udgivere, noget CSO Kelsey Cole forklarer ikke er almindelig praksis i krypto.

”Jeg ved ikke, hvad problemet er, men service i krypto er notorisk dårlig. Måske er der for mange penge, måske er det den umættelige efterspørgsel, men det er bare ikke godt nok. Vi vil ændre det. ”  

Mens Adbank-teamet administrerer Intergalactic-klientkampagner direkte, kan klienter logge ind på platformen for back-end-information og synlighed for deres metrics, hvilket giver dem fuld gennemsigtighed i, hvordan deres annonceringsbudget bruges. Kvalitetslinjen er sat højt for både udgivere og annoncører for at sikre, at kun kampagner af høj kvalitet kommer igennem, og intet tvivlsomt indhold vinder op på netværket.  

Om Adbank

Baseret i Collingwood, Ontario, Canada – Adbank er en digital reklameplatform bygget på blockchain og drevet af Ethereum. Adbank opretter et nyt økosystem for at rydde strømmen af ​​digital reklame og betalinger online ved hjælp af en kombination af AI og blockchain-teknologi. Adbank sigter mod at forstyrre det nuværende digitale reklameøkosystem – mørkt, plaget af svindel og fyldt med mellemmænd, der pålægger massive markeringer, mens de giver tvivlsom værdi.

“Adbank. Fremtiden for digital reklame. ”  

Mediekontakt:  Kelsey Cole, medstifter: [e-mail beskyttet]  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me