Hvordan kan vi gøre onlineannoncering bedre for brugere?

Det er næsten umuligt at surfe på internettet uden at se reklamer. Fra omhyggeligt målrettede annoncer, der følger brugerne gennem cookie-trackere, til generelle annoncer på videostreamingtjenester som YouTube, finder mange navigering på nettet i sin nuværende form irriterende og distraherende. 

Ifølge nogle skøn, den gennemsnitlige bruger, der surfer på nettet, udsættes for enorme 5.000 annoncer om dagen. Dette har bedt om næsten en fjerdedel af webbrugere til at henvende sig til annonceblokkere, browserbaserede tilføjelser, der forhindrer visning af annoncer, for en renere browseroplevelse. 

Selv dem, der ikke er teknisk kloge nok til at bruge en annonceblokering, kan altid bare afslutte en webside, hvis de føler, at det er overbelastet med annoncer, og for de brugere, der er forhindret i at bruge websteder, medmindre de deaktiverer deres annonceblokkere, over 70% forlader simpelthen webstedet.  

Men for reklamebranchen er annonceblokkere og folks modvilje mod annoncer en bekymrende tendens. Ved udgangen af ​​dette år anslås det 35 milliarder dollars i annonceindtægter går tabt til annonceblokkere. Ikke alene hjælper annoncer med at fremme brandbevidsthed for fysiske virksomheder, men de er også afgørende for succesen for mange online-baserede virksomheder. 

Men heldigvis er der en løsning. Mange brugere er ikke trætte af annoncer helt, de er simpelthen trætte af at blive vist irrelevante eller generende annoncer. Derfor er virksomheder som f.eks Venlige annoncer bruger blockchain-teknologi til at gøre annoncevisning mere brugervenlig. Lad os udforske dette detaljeret. 

Brug af blockchain til at gøre annoncer bedre

Traditionelle annoncevisningsplatforme, såsom Google Adwords, sporer typisk internetbrugere gennem deres webrejser og viser dem annoncer baseret på deres tidligere browserhistorik. Disse annoncer er dog muligvis ikke relevante for det websted, de aktuelt er på, hvilket ofte får dem til at se påtrængende og malplacerede ud. 

I stedet er Kind Ads en blockchain-applikation, der forstyrrer den måde, traditionelle annonceplatforme fungerer på, ved at gøre det lettere for udgivere og annoncører at samarbejde og arbejde sammen. Venlige annoncer token, ‘VENLIG’, er i centrum for den nye platform og skaber en incitamentsbaseret indtægtsmodel for både udgivere og brugere.

 En af nøglefunktionerne i Kind Ads-platformen er Kind Ads-portalen, hvor udgivere kan angive detaljer om deres websted, det er niche, trafikniveauer og målgruppe. Dette gør det lettere end nogensinde før for annoncører at vælge relevante udgivere til at placere deres annoncer, hvilket ikke kun øger konverteringer, men det gør også brugere mindre tilbøjelige til at føle sig bombarderet af irrelevant indhold. 

Mens traditionelle annonceplatforme opkræver høje provisioner for annoncører, driver Kind Ads en feeless-struktur, der i stedet drives af KIND-tokenet. Som et resultat varer marketingbudgetter for annoncører meget længere end gennemsnittet, hvilket gør det muligt for marketingteam at være mere selektive, hvor de placerer annoncer. 

Kind Ads distribuerer også 75% af deres indtægter tilbage til udgiveren, hvilket ikke kun øger sandsynligheden for, at udgivere vil bruge platformen, men det fremmer også ærlig og retfærdig udgivelsespraksis. Forlag betales månedligt, når deres udbetalingsgrænse er nået. 

For at gøre det lettere for annoncører at finde kvalitetsudgivere, der vil levere annoncer til et relevant publikum, rangeres udgivere i Kind Ads-platformen efter et scoringssystem. Dette system, der drives af en underliggende blockchain-protokol, er uforanderligt og decentraliseret, hvilket gør det umuligt at manipulere med udgiverens ratings.

Derudover kan Kind Ads ved hjælp af eksterne datakilder vise annoncører relevante oplysninger om udgivere, såsom Google Analytics-data, domæneautoriteten for webstedet, sidevisninger og mere. 

Alle disse funktioner sikrer, at annoncører ikke kun får den bedste værdi for pengene gennem Kind Ads, men de placerer også annoncer foran kunder, der mest sandsynligt vil engagere sig og konvertere. 

Fordelene for annoncører og udgivere er klare, men hvad ligger der i for slutbrugeren – den person, der bliver annonceret til?

Hvordan gavner Kind Ads den gennemsnitlige webbruger? 

I stedet for et annoncemiljø, hvor en bruger bombarderes af irrelevante annoncer, inkluderer Kind Ads-økosystemet faktisk slutbrugeren og genererer værdi for dem. 

Brugere af Kind Ads-platformen kan når som helst vælge at aktivere annoncer eller skræddersy, hvilke annoncer de vises for at tjene KIND-tokens for hver annonce, de får vist. Hvis en bruger vælger at se alle tilgængelige annoncer, tjener de flest poletter, hvor tokenbeløbet falder, når brugeren begrænser deres annonceeksponering. 

Dette er et kæmpe skift i den måde, hvorpå annoncer vises til webbrugere, der tidligere enten har været et fængslet publikum for irrelevant indhold eller er blevet tvunget til at bruge adblokkere for at begrænse deres eksponering for annoncer. I stedet giver Kind Ads en platform, hvor brugerne kan tjene penge på deres opmærksomhed. 

Venlige annoncer er heller ikke kun til on-side-annoncer. Platformen har planer om at fokusere på andre førende kanaler såsom push-underretninger og e-mail-kampagner – med eksisterende integrationer med førende platforme som MailChimp. 

Som webbrowsere har vores opmærksomhed aldrig været mere værdifuld for annoncører, men det har heller aldrig været sværere at få. Nu, med løsninger som Kind Ads-platformen, kan indtægtsgenerering på vores browsing på internettet og modtagelse af incitamenter til at se annoncer komme til at definere fremtidens reklamelandskab.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me