Nexus Mutual Review – kryptovaluuttaan perustuva hajautettu vakuutustuote

Yleiskatsaus

Tunnus NXM
Hinta 37,1 USD
Markkina-arvo / markkina-arvo 246077431 USD / # 54
Kaikkien aikojen korkein 75,73 USD
kaikkien aikojen alhaisin 6,96 USD
Kiertävä tarjonta 7520846/7520846
Tunnuksen tyyppi ERC-20
Kokonaisarvo lukittu 69 589 587 dollaria
Verkkosivusto https://nexusmutual.io

Nexus molemmat ovat kryptovaluuttaan perustuva vakuutustuote, joka tarjoaa käyttäjilleen suojan älykkäiden sopimusten haavoittuvuuksilta. Se tarjoaa Defi-sijoittajille suojan salaustekosysteemin erityistoiminnoille. Voit kutsua sitä vakuutukseksi, mutta joukkue ei saa kutsua sitä oikeudellisten seurausten vuoksi.

Samaan aikaan se eroaa perustavanlaatuisesta tietämyksestämme perinteisestä rahoituksesta. Vaikka perinteiset vakuutusyhtiöt tarjoavat oleellisen palvelun, ne kannustavat pankkien tapaan voittoja. Joskus he voivat priorisoida voittonsa asiakkaiden tarpeiden yläpuolelle. 

Tarvitsemme vakuutuksen jokaisessa päivittäisessä elämässämme. Voimme kuitenkin parantaa sitä palvelemaan paremmin asiakkaita kuin suuryrityksiä. Nexus Mutualilla on pitkä tie kuljettavana, ennen kuin se voi häiritä nykytilaa, mutta se auttaa meitä kuvittelemaan nykyisen tapahtuman uudelleen. 

Tästä syystä olemme päättäneet tarkistaa Nexus Mutual blockchain -pohjaisen projektin tutkiakseen sen potentiaalia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia.

Jokaisella näistä vakuutusmalleista on etuja ja haittoja, Nexus Mutual sisältää molempien parhaat ominaisuudet. Nexus Mutual -hanke on vielä nuori, joten sen sovellusten luonne on rajallinen. Sovellukset ovat kuitenkin huomiomme arvoisia. Sinun on ymmärrettävä, että Nexus ei suojaa sinua maanjäristyksiltä, ​​auto-onnettomuuksilta tai vaurioilta. Sen sijaan se keskittyy yksinomaan vain salauksen käyttötapaukseen; Älykäs sopimuksen epäonnistuminen. 

Salatilassa olevat veteraanit ja aloittelijat ymmärtävät, että ekosysteemi on täynnä haavoittuvuuksia. Olet lukenut hakkeroinnista, tunnuslompakoiden toimintahäiriöistä tai rasva-sormivirheistä. Samaan aikaan yhteinen huolenaihe etenkin hajautetussa rahoituksessa (Defi) on älykkäiden sopimusten haavoittuvuudet. 

Olemme nähneet, että jotkut älykkäät sopimukset, jotka merkittävät kolmannet osapuolet tarkastivat, ovat joutuneet monimutkaisten hyökkäysten kohteeksi. Useimmissa tapauksissa sekä käyttäjät että alustan perustajat kärsivät varojen menetyksestä. Nexus Mutual pyrkii lieventämään tätä haavoittuvuutta. Sen “Älykäs sopimussuoja”Tarjoaa käyttäjille ylimääräisen turvallisuustason tapahtumiin, kuten DAO: n hakkerointiin vuonna 2016. On olemassa tarkat määritelmät tapahtumien tyypistä, jotka edellyttävät maksua. 

Nexuksen keskinäiset tilastot

ja aktiivinen vakuutussumma sopimusta kohti on seuraava:

nexus keskinäinen - aktiivinenLähde: nexustracker.io

Käyttäjät eivät saa voittoa tietojenkalasteluhyökkäyksistä tai verkon ylikuormituksesta johtuvista ongelmista. Orakulit, kaivostyöläiset ja muut älykkään sopimuksen ulkopuoliset yhteisöt eivät myöskään kuulu tämän piiriin. Siksi on aina tärkeää tarkistaa ostettavan kattavuustyypin ehdot.  

Kuinka Nexus-keskinäinen vakuutus toimii?

Yksinkertaisesti sanottuna Nexus Mutual sallii yhteisönsä jäsenten ostaa Coverin tietyn älykkään sopimusriskin varalta. Tämä on houkutteleva ehdotus, mutta miten se suorittaa tämän tehtävän? Menet heidän verkkosivusto ja napsauta “osta kansi” kotisivulta. Päätät tietyn protokollan, jolle haluat Coverin. Sisältää kaikki tärkeimmät Defi-protokollat 1 tuuman vaihto, yEan Finance, Opyn, ja monet muut. 

Kun olet tehnyt kyseisen vaiheen, valitset sitten haluamasi kattavuuden määrän ja ajan. Kun olet suorittanut tämän vaiheen, jos et ole nykyinen jäsen, sinua pyydetään liittymään Keskinäiseen. Ennen kuin tulet Nexus Mutualin jäseneksi, sinun on maksettava 0,002ETH ja suoritettava tavalliset KYC / AML-prosessit. 

Jäsenenä oleminen tarkoittaa myös, että olet Nexus Mutual -tunnus (NXM) pidin. Kaikki jäsenet ovat vastuussa hallinnointiehdotusten, vaatimusten ja kaikkien riskinarviointien välimiesmenettelystä. Jäsenten on arvioitava kuhunkin älykkääseen sopimukseen liittyvä riskitaso. Hyödyntämisen tapauksessa jäsenet äänestävät päättääkseen, onko vaatimus laillinen ja vaatiiko siksi korvausta. 

Nexus Mutual -jäsenet voivat myös panostaa merkkinsä tietyillä älykkäillä sopimuksilla, jotka ovat verrannollisia siihen, kuinka turvalliseksi jäsenet ajattelevat hänen olevan älykäs sopimus. Mitä enemmän NXM-tunnus liittyy tiettyyn älykkääseen sopimukseen, sitä halvemmalla muilla jäsenillä on mahdollisuus ostaa kattavuus. Teoriassa se tarkoittaa, että Nexus-yhteisön jäsenet ovat asettaneet vaaraan todellisen rahan sanomalla, että tietty älykäs on matala riski. 

pinottu kokonaismääräPinottu kokonaismäärä

Esimerkiksi, jos panostat NXM-tunnuksesi korkean riskin älykkääseen sopimukseen, saatat menettää osan kyseisestä osuudesta, jos kyseinen älykäs sopimus on murtautunut ja hakemuksesta on tehty vaatimus..

Mukaan Kayleigh Petrie, Nexus Mutualin yhteisön sitoutumisen johtaja;

Jokainen sidosryhmä, joka pystyy tunnistamaan, mikä sopimus on vähemmän riskialtis, ennen kuin muut jäsenet ansaitsevat palkintoja aikaisesta signaalistaan. 

Kun vaatimus on nostettu, NXM: n haltijoita pyydetään äänestämään, onko vaatimus (älykäs sopimushakkerointi) laillinen. Laajemman konsensuksen mukainen äänestäminen ansaitsee haltijalle enemmän NXM-tunnuksia, kun taas äänestys yksimielisyyttä vastaan ​​lukitsee äänestäjän tunnuksen ajaksi. Jokaisella käyttäjällä, joka yrittää täyttää kattavuuden määritelmän ulkopuolelle jäävät vaatimukset, merkit voivat tuhoutua. 

Käyttötapaukset & Nexus Mutualin jäsenyys

Tässä on useita tapoja, joilla voit osallistua Nexus Mutual -alustaan.

 1.   Smart-sopimussuojan ostaminen

Nexus Mutualin ensimmäinen tuote on Smart Contract Cover, joka kattaa “koodin tahaton käyttö”. 

Jokainen jäsen, joka ostaa Smart Contract Coverin, valitsee kiinteän summan, joka tunnetaan kannen määränä. Vakuusmäärä maksetaan, jos korvausarviointiprosessi hyväksyy vaatimuksen. Seurauksena on, että voitto ei välttämättä ole yhtä suuri kuin älykkään sopimuksen hakkeroinnin aiheuttamat tappiot. Sinun on tehtävä vaiheet kannen ostamiseksi ensimmäisen kerran Nexus-alustan käyttäjänä. 

 • Valitse kojelaudasta “Osta kansi”
 • Syötä älykäs sopimusosoite, jolle haluat ostaa kannen
 • Syötä summa Dai (USD) tai eetterinä, jonka haluat kiinteäksi kattosummaksi.
 • Syötä ajanjakso, jonka haluat peiton kestävän

Kun olet tehnyt kaikki nämä, tarjous luodaan ja kansi voidaan ostaa, jos sinulla on riittävästi kapasiteettia katettavaan hintaan. Sinua pyydetään liittymään Nexus Mutual -jäseneksi tässä vaiheessa, jos et ole jäsen. 

Älykkään sopimussuojan ostamisen edut

Nexus Mutualin jäsenten tärkein toiminta on kannen ostaminen. Ihmiset liittyvät yhteisöön tarjoamaan suojaa yhteisille riskeille. Kun vakuus on ostettu, jäsenen rahoitusosuus virtaa pääomapooliin ja se parantaa keskinäisen asemaa. Kansi hinnoitellaan tuottamaan pitkäaikainen ylijäämä, joka jaetaan yhdessä jäsenpohjan kesken.

 • Vaatimuksen tekeminen

Suojuksen haltija voi tehdä vaatimuksen kattamisjakson kuluessa tai enintään 35 päivän kuluessa suojaajan päättymisestä. Kiinteä vakuutussumma osoittaa, että korvausarviointi on yksinkertainen “kyllä” tai “ei”, eikä siinä oteta huomioon vahingon määrää. Vaatimuksen tekemistä varten kannen haltijan on omistettava 5% NXM-rahakkeista, jotka on lukittu kannen ostohetkellä.

Jos 10% NXM-tunnuksista on lukittu kannen oston yhteydessä, kannen haltija voi lähettää vaatimuksen arvioitavaksi kahdesti. Nämä “kustannukset” ovat kannustimia petollisten vaatimusten lieventämiseen. Kun vaatimus on onnistunut, panos palautetaan käyttäjälle. Samaan aikaan, jos vaatimus hylätään, omistus menetetään. 

Vaikka lyhyellä aikavälillä muut jäsenet eivät hyöty yhdestä onnistuneesta vaatimuksesta, pitkällä aikavälillä on jäsenpohjan edun mukaista, että keskinäinen maksaa oikeutetut vaateet. Ilman tällaista tapahtumaa luottamus järjestelmän sisällä vähenee. Siksi uusien asiakkaiden tai pääoman tarjoajien on vaikea osallistua tulevaisuudessa.  

 • Vaatimusten arviointi

Nexus Mutual ei hyväksy tai hylkää vaatimuksia kuten perinteiset vakuutusyhtiöt. Nexus-alustalla siitä päätetään jäsenten äänestysprosessin kautta. Jäsenet toimivat korvausarvioijina äänestämällä foorumin muiden jäsenten esittämistä vaatimuksista. Tällä jäsenen äänestysprosessilla on ehdottomasti harkintavalta korvauksen maksamisesta vai ei, ja heidän mielipiteensä on lopullinen. Vaikka vaatimuksia ei ole mahdollista nostaa millekään sääntelyviranomaiselle, siitä tulee joustavuuden etu. Jäsenet voivat päättää maksaa korvaukset haluamallaan tavalla, mukaan lukien soveltamalla myönteisesti harkintavaltaansa. Tähän voi kuitenkin sisältyä korvauksen maksaminen, joka voidaan hylätä tiukkojen ehtojen mukaisesti, mutta siitä aiheutuu todellisia menetyksiä. 

Jotta tämä toimisi, ihmisten on oltava kannustimia äänestämään vaateista, ja myös voimakkaan esteen petollisen toiminnan lieventämiselle. Tämän saavuttamiseksi am-palkinto jaetaan niille korvausarvioijille, jotka äänestävät konsensuksen perusteella ja rankaisevat vastaan ​​äänestäviä ihmisiä. 

Nyt arvioinnin aika!!!

 • Projektikonsepti & Taustatekniikka

Nexus Mutual pyrkii mullistamaan vakuutusalaa siirtymävaiheen avulla yrityksille takaisin ihmisille. Kuka tahansa voi tulla jäseneksi ja osallistua, koska Keskinäinen yhtiö on kokonaan Nexus Mutual -yhteisön jäsenten omistuksessa. Jäsenet maksavat Etherin (ETH) altaaseen vastineeksi Nexus-natiivimerkistä (NXM). Nexus Mutual ottaa käyttöön monimutkaisia ​​älykkäitä sopimusjärjestelmiä Ethereumin pääverkko

 • Lukittu kokonaismäärä, markkina-asema ja dynamiikka

Nexus Mutualista tuli uusin Ethereum-pohjainen projekti, joka ylitti Lightning Networkin lukitsemalla kokonaismäärän. Kuten tämän viestin kirjoittamisen ajankohtana, Nexus Mutual on lukinnut vähintään 9,6 miljoonan dollarin arvosta omaisuuden, kun taas Lightning Network lukitsi 9,5 miljoonaa dollaria.

nexuksen keskinäinen kokonaislukittu arvoLähde: Defipulse.com

Projekti on dominoinut teollisuutta ja on ylittänyt 74 miljoonan dollarin aktiivisen kattavuuden. Tällä hetkellä Nexus Mutual kattaa 206763 ETH; mikä on noin 1% Defin kokonaismarkkinoista. 

 • Yrityksen oikeudellinen taustan tarkistus

Nexus Mutual on perustettu osakeyhtiöksi takauksella Isossa-Britanniassa, ja Financial Conduct Authority (Bank of England) on hyväksynyt ne käyttämään suojattua sanaa “keskinäinen” heidän nimissään. Tämän yhteisön jäsenenä jokaisesta käyttäjästä tulee yhteisomistuksen osaomistaja, jonka jäsenoikeuksia edustavat NXM-tunnukset.

 • Turvallisuus 

Nexus Mutual on yhteistyössä Somish Blockchain -laboratoriot turvatarkastuskumppanina. Tämän kumppanuuden avulla mahdollinen Nexus jaetaan, jotta Somish Blockchain Labs tarkastaa älykkäät sopimuksensa. Tarkastusraportti on saatavilla tässä

Älykäs sopimus on vahvistettu Etherscanilla. Englannin pankin hyväksyntä ja sen tarkastaminen Etherscanilla on riittävä todiste siitä, että projekti ei ole huijaus ja se on turvallinen jäsenille. 

 • Valkoinen paperi

Nexus Mutualilla on yksityiskohtainen tekninen julkaisu. Voit lukea sen tässä.

 • Joukkueen profiili

Nexux-keskinäinen joukkueNexus-keskinäinen joukkue

Hugh KarpYrityksen on perustanut vakuutusammattilainen ja Blockchain-harrastaja Hugh Karp vuodesta 2011 lähtien.

Roxana Danila – Roxana Danila on teknologiajohtaja, ja hänellä on yli viiden vuoden kokemus ohjelmistotuotteiden johtamisesta ja rakentamisesta.

Hallituksen jäsenet ovat Nikita Arora, Reinis Melbardis, Graeme Thurgood ja Nick Munoz-McDonald, Kayleigh Petrie on viestintä- ja sitouttamisjohtaja. Yli 22 vuoden kokemus rahoituspalveluista, Steve Barker; SwapForexin perustaja ja toimitusjohtaja toimivat projektineuvojana. Evan Van Ness, WeekInEthereum.comin perustaja on myös neuvonantaja. 

 • ExchangeListing

Alkuperäinen tunnus (NXM) ostetaan heidän kautta virallinen nettisivu. Lisäksi se kääritty versio on listattu pörsseissä kuten Binance, Huobi, Uniswap, poloniex jne. 

 • Kilpailu 

Ei tunnettua kilpailua 

 • Yhteisön hyväksyminen 

Nexus Mutualin takana olevalla tiimillä on erittäin rikas yhteisö ja seuraajia koko medassa. Heidän sosiaalisen median seuraajaansa ovat; 

Viserrys -13,4 kt,

Sähke – 2105 jäsentä,

Erimielisyydet – 5864 jäsentä

ja niin edelleen. 

Edut ja haitat

Tämän projektin merkittävä etu on ihmisten suojaaminen älykkäiltä sopimushaavoittuvuuksilta, ja jäsenillä on voitot.

Projektilla on kuitenkin haittapuoli. Tiukat ohjeet jäsenille vaatimusten käsittelystä voivat estää tosiasiallisesti menetettyjä pääsemästä saataviin. 

** Keskimääräinen arvio: 8/10

Nexuksen keskinäinen luokitus

Mielipiteemme projektista

Nexus-keskinäinen vakuutus voi mullistaa Defi-tilan vakuuttamalla älykkäisiin sopimuksiin liittyviltä riskeiltä. Vaikka Nexus-keskinäisen vakuutuksen täyttä virtausta on vähän, tulevaisuus on epäilemättä valoisa. 

 Usein kysytyt kysymykset (UKK)

 • Onko Nexuksen keskinäinen tarkastus?

Perustajat ovat tehneet laajan sisäisen testauksen ja ulkoiset tarkastukset varmistaakseen, ettei Nexus smart-sopimuksessa ole mahdollisuutta esiintyä virheenä. 

 • Onko Nexus hajautettu? 

Tiimin mukaan alustaa ei ole hajautettu käyttäjien etujen mukaisesti etenkään startupina. Heillä oli kuitenkin suunnitelma hajauttamiseen ajan myötä. 

 • Onko sinun ostettava ennakkoon NXM, jotta voit ostaa kannen?

Ei, voit käyttää ETH, DIA: ta ostamaan kansia. Järjestelmä on suunniteltu muuntamaan DIA tai ETH automaattisesti NXM: lle katteen ostojen mahdollistamiseksi. 

 • Kuinka hinnoitella älykäs sopimussuoja?

Älykkään sopimussuojan hinta määräytyy NXM: n määrän mukaan, jonka riskiarvioijat käyttävät tiettyyn sopimukseen.

 • Onko olemassa tunnuksen luomistapahtuma? 

Tunnisteiden luontitapahtumaa ei ole. 

 • Kuinka ostaa älykäs sopimussuoja?

Kannen ostaminen on yhtä helppoa kuin MetalMask-lompakon liittäminen Nexus Mutual -käyttöliittymään https://nexusmutual.io.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat DeFi-projektit täysin puolueettomalla tavalla.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee projektiarvostelut vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me