10 parasta helpompaa kryptovaluutta kaivokseen (2019 PÄIVITETTY)

Kryptovaluuttojen maailma avasi ihmisille paljon ovia ansaita rahaa, ja yksi niistä on ehdottomasti salauksen louhinta. Niille, jotka eivät ole tietoisia salauksen louhinnasta, on määritelmän mukaan prosessi, jolla tarkistetaan ja lisätään tapahtumia tietyn lohkoketjun digitaaliseen kirjanpitoon, josta kaivosmies vastaanottaa vastaavia kryptovaluuttoja palkkiona.

Kaivosprosessi ei ole oikeastaan ​​helppo, koska monet kaivostyöläiset kilpailevat keskenään monimutkaisten ja vaikeiden matemaattisten yhtälöiden ratkaisemisessa hash-funktioilla, jotka ovat luonteeltaan salaustekniikoita ja liittyvät lohkoon, joka sisältää tietyn tapahtuman tiedot.

Ja kun yhä useammat kaivostyöläiset kokoontuvat kaivamaan, kaivostoiminnan vaikeus lisääntyi ja hitaasti ja tasaisesti se vaikeutui. Vaikka monet kryptovaluutat, mukaan lukien bitcoin, ovat tulleet kovemmiksi kaivoksille, on silti paljon niitä, joita on helpompi kaivaa.

Tämän ymmärtämiseksi paremmin on välttämätöntä tarkastella tekijöitä, jotka tekevät kryptovaluutasta helpon ja tuottoisan minun.

Mikä on verkon hashrate?

Yksinkertaisella teknologisella määritelmällä hajautusnopeus voidaan määritellä nopeudella, jolla tietty kaivoskone toimii. Kryptovaluuttojen maailmassa hajautusnopeus on nopeus, jolla kaivoskone tekee tuhansia tai jopa miljoonia arvauksia sekunnissa löytääksesi oikeat vastaukset lohkon ratkaisemiseksi.

Hajautusaste on kriittinen tekijä salauksen louhinnassa, koska se vaikuttaa suoraan kaivostyöläisten kannattavuuteen. Niiden välinen suhde on kuin jos tiettynä ajankohtana Bitcoin tai jokin muu kryptosverkon vaikeus lisääntyy, hash-nopeus kasvaa ja siten kaivosmies ansaitsee kryptovaluutan ja transaktiopalkkiot. Kaivostyöläisten lukumäärä verkossa lisää vaikeuksia, koska kaivostyöläisten on laskettava enemmän arvauksia sekunnissa, mikä tuo jakson takaisin hajautusasteisiin.

Toinen tapa tarkastella sitä on: Jos kaivostyöläiset aikovat tuottaa ja tarkistaa lohkoja, joilla ei ole kaupallista arvoa, ja saavat siitä palkintokolikon, kolikoiden hinnat laskevat, ja koska lohkotuotanto on hidasta prosessia; tietyn lohkoketjun liiketoimet pysähtyvät, mikä heikentää kolikon hintaa jälleen. Täällä vaikeustasot alkavat kasvaa.

Mikä on kaivostoiminnan vaikeus?

Jos joku yrittää etsiä yksinkertaista kaivosvaikeuksien määritelmää, hän ymmärtäisi, että termi on oikeudenmukainen monimutkaisuus, joka liittyy matemaattisen ongelman ratkaisemiseen, joka kaivaa lohkon luomisen aikana. Tämä vaikeus muuttuu yleensä ajan myötä ja useimmiten vaikeutuu. Paljon riippuu myös sen verkon hashratesta, jossa kaivosmies kaivaa.

Jos kaivostyöläisiä on hyvin vähän, kriittisen valuutan louhinnan vaikeudet putoavat ja toisella puolella, jos kaivostyöläisiä on paljon, näiden kolikoiden louhinnan vaikeus alkaa kasvaa, mikä tekee tietyn kaivostyöntekijän liimaamisesta entistä vaikeampaa. tai jopa löytää kyseisen lohkon. Jokainen kaivostyöläisestä käy kaikki kaivoksessa tai kerää mahdollisimman monta kolikkoa. Siksi on tärkeää tietää, kuinka suuri palkkio on Yhdysvaltain dollareina, jotta voidaan todella mitata kaivostyöläisten ponnisteluja. Se liittyi suoraan hintaan, jolla krypto käy kauppaa, jos salauksen hinta kasvaa kryptovaluutan pörssissä, lohkopalkkion arvo nousee myös Yhdysvaltain dollareina.

Kaivostoiminnan vaikeuden arvioimiseksi käytetty mitta on hajautusarvot (alin terahashes – TH), mikä tarkoittaa suoritettua työtä ja verkon hashrateen tai verkon nethashin (eli kaivostyöläisten lukumäärän) arvioimiseksi käytetty yksikkö on yksikössä. hajautus sekunnissa (TH / s).

Verkon vaikeus säätyy itsestään ja kohdistuu aina kaavaan vaikeus / nethash = estoaika (https://www.investopedia.com/terms/b/block-time-cryptocurrency.asp)

Kun määritelmät ovat käytössä, ymmärrämme, että kolikot, joilla on alhaisempi hashrate, ovat haastavammin niitä, joita on helpompi kaivaa. Saadaksesi viimeisimmän hashrate-arvon jokaiselle kolikolle tarkastelimme kahta data-aggregaattia ja tärkeimpiä kryptovaluuttakaivosivustoja eli WhatToMine.com ja CoinWarz.com. Molempien verkkosivustojen tiedot olivat melko epäjohdonmukaisia, joten päätimme valita parhaat kolikot niiden kahden välillä, joilla oli pienin ero. Nämä sulkivat pois NiceHash-algoritmin ja kolikot, joilla ei ollut hashrate-tietoja.

Helposti kaivettavissa olevien kolikoiden luettelo on seuraava (kuten 17-08-2019)

Deutsche eMark (DEM)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 326,81 MH / s
 • Lohkopalkinto: 50.00
 • Lohkot: 2 423 280
 • Estoaika: 2,00 minuuttia
 • Tulot / voitto päivässä: 0,84 dollaria / (2,85 dollaria)

Deutsche eMark on digitaalinen valuutta, joka on hajautettu ja ohjelmoitu salausalgoritmeilla. Kolikko on saanut nimensä Saksan markasta, joka oli suosittu Länsi-Saksan valuutta. EMark, kuten monet muut ikäisensä, käyttää hajautettua pääkirja- ja lohkoketjuverkkoa, mikä tekee siitä liiketoiminnan nopeaksi, turvalliseksi ja täysin hajautetuksi.

Monero (XMR)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 327,55 MH / s
 • Lohkopalkinto: 4.86930501
 • Lohkot: 1,902,321
 • Estoaika: 2,00 minuuttia
 • Tuotto / voitto päivässä: 3,23 dollaria / 0,98 dollaria

Monero on ollut sijoittaja kultaseni, koska se oli yksi ensimmäisistä kolikoista, jotka rakennettiin liiketoimien yksityisyyden lähtökohdan ympärille. Suurin osa vallitsevista salausvaroista, mukaan lukien Bitcoin ja Ethereum, ovat perustuneet läpinäkyviin lohkoketjuihin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa, joka haluaa jäljittää ne, kuten hallitukset ja viranomaiset, voi jäljittää niihin tehdyt tapahtumat avoimesti todennettavissa. Lisäksi, jos joku seuraa jatkuvasti jokaisen lompakon tapahtumatoimintaa, on aina mahdollista, että hän pystyy löytämään lompakon haltijan todellisen identiteetin. Tätä ei voida tehdä Monerossa, koska se käyttää salaustekniikkaa, joka suojaa lähettäjän ja vastaanottajan osoitteet sekä muut tapahtuman yksityiskohdat.

Saatat myös pitää: 10 parasta Monero-lompakkoa [XMR] tarkistettu (vuoden 2019 painos)

ZCash (ZEC)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 4,44 GH / s
 • Lohkopalkinto: 10.000080
 • Lohkot: 586,487
 • Estoaika: 2,50 minuuttia
 • Tuotto / voitto päivässä: 3,17 dollaria / 1,68 dollaria

Zcash, aivan kuten Monero keskittyy yksityisyyteen. Zcash tarjoaa kahden tyyppisiä osoitteita: läpinäkyvät osoitteet, jotka ovat julkisesti näkyvissä Zcash-lohkoketjussa, ja suojatut osoitteet, jotka ovat yksityisempiä, koska yksityisyys on pilari, jolle Zcahin arkkitehtuuri asettaa perustan. Zcashiin ei ole liitetty keskitettyä tietokantaa, joten ei ole pelkoa yhdestä epäonnistumispisteestä tai mahdollisuudesta hakata. Erilaisten tietokoneiden ja järjestelmäverkkojen ylläpitämän viranomaisen on melkein mahdotonta hallita sitä tai sammuttaa sitä. Aivan kuten Monero, Zcash-tapahtumat tapahtuvat myös paljastamatta lähettäjää, vastaanottajaa tai tapahtuman määrää.

Feathercoin (FTC)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon hashrate: 5,22 GH / s
 • Lohkopalkinto: 40.00
 • Lohkot: 2788198
 • Estoaika: 1,00 minuuttia
 • Tulot / voitto päivässä: 0,10 dollaria / (0,86 dollaria)

Nimi Feathercoin perustajat antoivat kolikon, kun he aikoivat kehittää valoa kevyemmän merkin. Tämä kolikon keveys ja sopivuus johtavat yleensä höyhenmaksuihin, mikä nopeuttaa lohkon tarkistusta ja käsittelyä (yleensä lähellä yhtä korttelia minuutissa). Kolikon tarjonta on melko suuri, 336 miljoonaa kolikkoa (210 miljoonaa on tällä hetkellä liikkeessä). Monet kadun analyytikot vertaavat Feathercoinia edistyneeseen ja muunnettuun Bitcoin-versioon, jonka uskotaan alun perin haarautuneen Litecoinin lähdekoodista. Feathercoin-käyttäjillä on helppo pääsy kahteen lompakkoon (FeathercoinCore ja Electrum), jotka toimivat täsmälleen Bitcoin-lompakoiden mukaisesti, ainoa ero on, että ne ovat kevyempiä ja paljon nopeampi lohkojen käsittelyssä. Kahden työpöydän lompakon lisäksi Feathercoin löytää tukea monista mobiililompakoista, mikä tekee siitä melko yleisen kolikon.

Lue myös: Litecoin [LTC] -ennuste vuosille 2019/2020/2025

Einsteinium (EMC2)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 79,42 GH / s
 • Lohkopalkinto: 2.00
 • Lohkot: 2 456 664
 • Estoaika: 1,00 minuuttia
 • Tuotto / voitto päivässä: 1,54 dollaria / (2,06 dollaria)

Einsteinium on digitaalinen valuutta, joka kehitettiin tarkoituksena rahoittaa teknisiä, tieteellisiä ja humanitaarisia hankkeita. Valuutta on myös rahoituslähde ja kiertää käyttämällä todistetta työn laskemisesta aivan kuten Bitcoin. Joten kaikessa käytännöllisyydessä Einsteinium toimii hyvin samanlaisena kuin Bitcoin, joka on liitetty hyväntekeväisyysrahastoon. EMC2: n takana oleva yritys, Einsteinium Foundation, on ensimmäinen avoimen lähdekoodin blockchain-pohjainen verkosto, joka liittyy varojen keräämiseen tieteellisiin ja teknologisiin hankkeisiin, jotka keskittyvät tieteen ja innovaatioiden parantamiseen ja kehittämiseen..

StartCoin (Käynnistä)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon hashrate: 105,68 GH / s
 • Lohkopalkinto: 5.00
 • Lohkot: 2 033 754
 • Estoaika: 1,00 minuuttia
 • Tulot / voitto päivässä: 0,02 dollaria / (3,58 dollaria)

StartCOIN, Samoin kuin EMC2, auttaa myös tukemaan ja edistämään joukkorahoitusta (jossa keskitytään pääasiallisesti hyväntekeväisyyteen). Rahan keräämisen lisäksi kolikko toimii myös palkintotunnuksena haltijoille, kun he jakavat ja tukevat joukkorahoitettuja projekteja. Kolikko ja projekti käynnistettiin heinäkuussa 2014, ja ne oli haarautunut Litecoin-eroon, koska se ei käytä Litecoinin Scrypt-algoritmia. Kolikkojen kokonaistuotannolle on asetettu yläraja, joka on 84 miljoonaa dollaria, ja palkkio palkkion puolittuu vuosittain.

GameCredits (PELI)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 203,95 GH / s
 • Lohkopalkinto: 12.50
 • Lohkot: 2 461 344
 • Estoaika: 1,50 minuuttia
 • Tulot / voitto päivässä: 1,94 dollaria / (1,66 dollaria)

GameCredits (GAME) lanseerattiin vuonna 2014 keskittyen peliteollisuuteen, joka antoi haltijoille mahdollisuuden käyttää sitä digitaalisten tuotteiden ja pelipalvelujen online-ostoksiin. Kolikon takana oleva yritys GameCredits Inc. perustettiin Serbiassa vuonna 2016, ja sillä on nyt 100 hengen tiimi, joka on jaettu viiteen maahan. Kolikko, joka asettaa perustan Bitcoinille, GameCredits ammentaa siitä paljon inspiraatiota. Salausvaluutan louhinta käyttää Scrypt-algoritmia PoW (proof-of-work) -periaatteen mukaisesti..

Florincoin (FLO)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 390,92 GH / s
 • Lohkopalkinto: 6.25
 • Lohkot: 3 596 760
 • Estoaika: 40,00 sekuntia
 • Tulot / voitto päivässä: 1,65 dollaria / (1,95 dollaria)

FlorinCoin esittelee itsensä alustana, jota käytetään täysin hajautettujen sovellusten luomiseen. Kolikko varmistaa koko Florin-verkon suorituskyvyn ja auttaa ylläpitämään suuria tapahtumien käsittelynopeuksia 40 sekunnin lohkonmuodostusaikalla. Tämän projektin tärkein erottelija oli kyky lisätä kommentteja enintään 528 merkkiin jokaiseen tapahtumaan. Suurin osa FlorinCoinista perustuu Bitcoinin avoimeen koodiin, mutta Litecoinin kanssa.

Reuna (XVG)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon hashrate: 755,13 GH / s
 • Lohkopalkinto: 730.00
 • Lohkot: 3 369 191
 • Estoaika: 30,00 sekuntia
 • Tulot / voitto päivässä: 1,67 $ / (1,93 $)

Verge on parannettu versio alkuperäisestä Bitcoin-lohkoketjusta, jonka tarkoituksena on saavuttaa tehtävänsä tarjota yksityisille ja yrityksille nopea, tehokas ja hajautettu tapa tehdä suoria liiketoimia yksityisyyden eduksi. Kolikon perimmäinen tavoite on tuoda kryptovaluutta ihmisten käyttöön sitä päivittäin. Verge-valuutan avulla yritykset ja yksityishenkilöt voivat käyttää joustavia vaihtoehtoja maksujen lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Vertcoin (VTC)

Keskeiset kaivostilastot

 • Verkon Hashrate: 778,68 GH / s
 • Lohkopalkinto: 25.00
 • Lohkot: 1,192,732
 • Estoaika: 2,50 minuuttia
 • Tuotto / voitto päivässä:

Suunnittelu Vertcoin lohkoketju tehtiin tavalla, jotta kaivosvoima ei vakiinnu. Tämä oli kolikon kehittäjän pyrkimys pitää valuutta kokonaan hajautettuna koko ajan. Hajauttamisen jälkeen perustajat huolehtivat siitä, että kolikko oli helposti kaivettavissa, mikä tekisi krypto-valuutan louhinnan helpoksi kaikille. Hyvin samanlainen kuin Litecoin, Vertcoinin konsensusalgoritmi on hyvin VTC ASIC -kestävä. Verrattuna moniin muihin nykyisin olemassa oleviin altcoineihin, Vertcoinilla ei koskaan ollut ICO-, airdrop- tai pre-mine -bonuksia. Tämäkin on suunniteltu syystä, jotta se ei antaisi mitään kohtuutonta etua ryhmälle tai henkilöille tarjoamalla heille pääsyn Vertcoiniin ennen yleisöä yleensä.

Johtopäätös

Vaikka näitä kolikoita on helppo kaivaa, uuden kaivostyöläisen on välttämätöntä huomata toinen tekijä, joka voi muuttaa heille asioita, kuten altaiden käyttö. Helpoin kaivos kryptovaluutta on myös funktio siitä, miten uima-altaan maksut peritään. Pooliin kuuluminen lisää maksujen tiheyttä kaikille, jotka ovat osa poolia. Kaikkien asioiden pitäminen kurissa, kaivosmies tarvitsee ehdottomasti parhaat resurssit, jotta salausvaluutan louhinta todella onnistuu.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me