EOS-hintaennuste 2020/2021/2025: Lopullinen matka 106 dollariin nousee

 • EOS-hintaennuste on positiivinen sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.
 • EOS: sta tulee vähitellen johtava hajautettujen sovellusten teollisuudessa.
 • EOS: n on mahdollista vaihdella välillä 10 ja 14 dollaria vuoden 2019 loppuun mennessä.
 • Ekstrapoloimalla vuoden 2019 hintaennusteen havaitsemme, että EOS voisi käydä kauppaa 20-30 dollarin välillä joulukuuhun 2020 mennessä.

Sisällysluettelo:

 1. Projektin Yleiskatsaus
 2. Onko EOS arvoinen kilpailija Ethereumille?
 3. Katse eteenpäin
 4. EOS: n hintaennuste 2019 – julkaisut ja asiantuntijajulkaisut
 5. Tuomio
 6. Vuodelle 2020
 7. Seuraavat 5 vuotta
 8. EOS: n usein kysytyt kysymykset (UKK)

EOS laskee kirjoitushetkellä noin 4,16 dollaria. Se on korjannut alhaisemmat 3% viimeisten 24 tunnin aikana. Se on kuitenkin saavuttanut bitcoinia vastaan ​​1,20 prosentin tappion. Hinta avasi päivän kaupankäynnin 4,27 dollaria. Se nousi huipulle noin 4,38 dollaria, kun taas haittapuolena se on koskettanut matalaa 4,2094 dollaria. EOS on markkina-arvoltaan 3,9 miljardia dollaria markkina-alueella kahdeksanneksi suurin kryptovaluutta. Viimeisen 24 tunnin aikana 1,6 miljardia dollaria vaihtoi kättä CoinMarketCapin tietojen mukaan.

Kaavion lähde: Kaupankäyntinäkymä

EOS: lla on yhteensä 1 021 875 787 EOS-tunnusta, kun taas 925 175 782 EOS-tunnusta on tällä hetkellä liikkeessä. EOS ostetaan ja myydään voimakkaasti OKEx-salausvaihdossa hyödyntämällä EOS / USDT-kaupankäyntiparia. Pörssi käski 5,87% koko kaupankäyntimäärästä ja vaihtaa tarkalleen 98248833 dollaria. Sen perässä on BW.com, jossa 70125 810 dollaria vaihdettiin EOS / USDT-kaupankäyntiparilla. DigiFinex sijoittuu kolmanneksi, samalla kaupankäyntiparilla 68,052,962 dollaria.

Kaavion lähde: kolikkomarkkinat

Muissa asiaan liittyvissä uutisissa MinerGate on kasvattanut palvelujensa laajuutta ja portfoliota tavoitteenaan tulla EOS-lohkotuottaja. Lisäksi Lumi-lompakko allekirjoitti sopimuksen käyttäjien saamisesta osaksi EOS-ekosysteemiä.

Projektin Yleiskatsaus

EOSIO, yksi kunnianhimoisimmista kryptovaluuttahankkeista, kuvaa itseään seuraavan sukupolven ja avoimen lähdekoodin protokollana. Alkuvaiheen aikana kryptovaluutta-harrastaja kutsui sitä ‘Ethereum-tappajaksi’. Vahvistamme kuitenkin tämän väitteen jatkaessamme tätä keskustelua.

EOS tuotiin markkinoille ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO) kautta kesäkuussa 2017. ICO: n kesti vuoden, ennen kuin siitä tuli markkinoiden pisin. Valkoisen kirjan mukaan EOS aikoo olla lohkoketjuverkko, joka tukee miljoonia tapahtumia sekunnissa. Samaan aikaan kaupankäynti nollatasolla ja johtava teollisuus hajautettujen sovellusten käyttöönotossa.

Kuten Ethereum, EOS on älykäs sopimusrakennusalusta, joka on erikoistunut blockchain-pohjaisiin järjestelmiin, jotka tukevat kaupallisen mittakaavan dApps: n luomista EOSIO-protokollaa käyttämällä. EOSIO blockchain -protokollan on kehittänyt Block.one, maailmanlaajuinen johtaja korkean suorituskyvyn blockchain-ohjelmistoissa.

EOSIO julkaistiin markkinoilla kesäkuussa 2018. Siitä huolimatta kehitys on edelleen käynnissä sen varmistamiseksi, että verkko on optimoitu yritystason lohkoketjuratkaisujen kehityksen helppoudelle. Sivusto kuvaa EOSIOa seuraavasti:

”Todelliseen maailmaan suunniteltu blockchain-alusta. Sekä julkiseen että yksityiseen käyttöön suunniteltu EOSIO on räätälöitävä vastaamaan monenlaisia ​​liiketoiminnan tarpeita kaikilla teollisuudenaloilla, joilla on runsaat roolipohjaiset suojausoikeudet, alan johtavat nopeudet ja turvallinen sovellusten käsittely. “

EOS-verkko tarjoaa kryptovaluuttateollisuuden skaalautuvuuden ja nopeuden latenssin ja läpäisykyvyn saavuttamiseksi tapahtumissa. Nollatapahtumamaksut tekevät verkosta kustannustehokkaan resurssien optimoinnin avulla. Koska elämme modernissa maailmassa, EOS on ympäristöystävällinen, kestävä ja energiatehokas.

Onko EOS arvoinen kilpailija Ethereumille?

EOS on vähitellen nousussa ensisijaiseksi alustaksi hajautetulle sovelluskehitykselle teollisuudessa. Esimerkiksi 30 parhaan dApps: n joukossa 13 niistä on rakennettu EOS: lle. Ethereumin meneillään oleva päivitys näyttää työntävän kehittäjiä muihin protokolliin, kuten Tron (TRX) ja EOS. EOS-protokollan suurimpia ja interaktiivisimpia dApps-sovelluksia ovat mm. EOS Knights, BetDice, ITAM Games, BigGame ja Dragon Option.

Viimeisimmissä Kiinan hallituksen julkaisemissa blockchain-rankingissa EOS säilytti ensimmäisen paikan. Kiinan tieto- ja teollisuuskeskus kehitti 35 blockchain-hanketta. Tron (TRX) tuli toiseksi listalla, kun Ethereum asettui kolmannelle sijalle. EOS: lla oli korkein pistemäärä 148,5, Tronilla 144,1 ja Ethereumilla 136,6.

Katse eteenpäin

Tulevaisuuden kehityksen osalta EOS suunnittelee asynkronisen bysanttilaisen vikasietoisen (abFT) käyttöönottoa vuoteen 2019 mennessä. Tämä parantaa ajan peruuttamattomuutta sallimalla BP: n kommunikoida suoraan keskenään. Block.one aikoo rakentaa universaalin resurssiperinnön (URI) pysyäkseen linjassa valkoisen kirjan kanssa. URI muodostaa perustan 4 prosentin inflaatiolle, kuten valkoisessa kirjassa todetaan.

Huobi, yksi johtavista kryptovaluutanvaihdoista, työskentelee parhaillaan erillisen vaihdon julkaisemiseksi EOS: lle. EOS-yhteisön ja Huobin yhteistyö synnyttää Crypto Kylin Testnetin; foorumi blockchain-projektien testaamiseksi. Huobi työskentelee myös äänestysalustalla varmistaakseen, että EOS-yhteisö on tietoinen solmuvaaleista.

EOS: n hintaennuste 2019 – julkaisut ja asiantuntijajulkaisut

Salausvaluutan kehitys vuonna 2019 on ollut hämmästyttävän ilmiö. Joulukuussa 2019 saavutettujen alhaisuuksien jälkeen markkinat saivat meganousun vuoden 2019 ensimmäisellä ja toisella neljänneksellä. Tällä hetkellä volatiliteetti on kuitenkin erittäin korkea, mikä tekee ennusteista kovan pähkinän. Tässä osiossa tutkitaan, mitä muut julkaisut ja henkilöt sanovat EOS-ennusteista.

Katsokaa: Ripple-ennuste: ennustettu analyysi vuodelle 2019 & 2020

Kolikkokytkin

CoinSwitchin mukaan EOS on loistava alusta kehittäjille kaupallisten hajautettujen sovellusten rakentamiseen. EOS: n arvo riippuu suuresti sen tekniikasta ja siitä, mitä se tarjoaa edelleen kehittäjille. CoinSwitch osoittaa optimisminsa EOS-hinnoitteluun:

“EOS voi koskettaa 15 dollaria vuoteen 2019 mennessä. Business Insider ennustaa, että EOS kehittyy kaikkein pelottavimmaksi ICO: ksi Ethereum-verkossa. EOS-väkijoukon myynti ja skaalautuvuus tekevät siitä yhden viidestä merkittävimmästä rahakkeesta markkina-arvon mukaan. “

Digitalcoin

Digitaalinen kolikko ennustaa EOS-hintaennusteessaan, että EOS nousee 7,68 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä. Alusta käyttää historiallisia tietoja EOS: n kuukausittaisen ennusteen toimittamiseksi, kuten alla olevassa kaaviossa on havaittu. Korkein hinta EOS: lle joulukuussa 2019 olisi 8,05 dollaria verrattuna nykyiseen 4,16 dollariin.

LompakkoSijoittaja

WalletInvestor on vahvasti laskeva EOS-hintaennusteille vuoden 2019 alusta ja jopa viidestä vuodesta eteenpäin. WalletInvestorin ennusteasiantuntijat näkevät EOS: n laskevan asteittain mutta tasaisesti sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

Digitalcoinin lyhyen aikavälin ennuste Digitalcoinin pitkän aikavälin EOS-hintaennuste

Changelly

Changellyn asiantuntijat uskovat, että EOS-trendi seuraa enimmäkseen yleistä markkinakäyttäytymistä. Kolikon ainutlaatuisten ominaisuuksien ja etujen vuoksi on kuitenkin todennäköistä, että se erottuu muiden joukosta. Changelly sanoo, että EOS: n asema hajautetussa sovellusteollisuudessa vaikuttaa sen kasvuun teollisuuden kasvaessa. EOS: n on mahdollista kasvaa 14 dollariin vuoden 2019 loppuun mennessä, hintaan, jonka se vaihtoi kättä helmikuussa 2018. Changelly ei odota EOS: n nousevan 500 dollariin vuonna 2020, mutta on myönteistä, että kasvu on merkittävää.

EOS-hintaennuste [Päivitetty]

EOS on ollut laskusuhdanteessa vuoden 2018 puolivälistä lähtien. Hinta rikkoi vaakatason alapuolella BTC: n suhteen Bitcoin Halving -pumpun aikana. Se on ollut konsolidoinnissa siitä lähtien, olipa laskeva tai nouseva, se on epävarma. Tuen ja vastuksen tasot on merkitty trendiviivalla. Tuki on noin 0.00013-0.00015 BTC, kun vastus on noin 0.0003-0.00033 BTC. 

EOS / BTC: n viikkokaavio lainasta (TradingView)EOS / BTC: n viikkokaavio vakuuksista (TradingView)

Lisäksi tämä vahingoittaa sijoittajien tunteita, koska muut altcoiinit, mukaan lukien Ethereum, ovat nousussa. Tämä suhteellisen riskin omaavien varojen suhteellinen tappio kannustaa sijoittajia siirtymään muihin kryptovaluuttoihin. 

EOS: lla on kuitenkin ollut taipumus viivyttää hintatoimiaan. Vuonna 2018, vaikka suurin osa altcoineista oli laskusuunnassa, se teki uuden ATH: n huhtikuun ympäri. Vaikka suuntaus on ollut laskeva.

Saatat myös pitää: IOTA (MIOTA) -ennuste: Kuinka korkealle IOTA voi mennä?

EOS-hintaennuste 2020

EOS: n suorituskyky vuonna 2020 on todennäköisesti kirkkaampi kuin sen kuva vuonna 2019. Koko kryptovaluuttamarkkinoiden odotetaan toimivan paljon paremmin vuonna 2020. Siksi ekstrapoloimalla vuoden 2019 hintaennusteita havaitsemme, että EOS voisi käydä kauppaa 20-30 dollarin välillä joulukuuhun 2020 mennessä. Jotkin verkkosivustot, kuten Tradingbeasts.com, asettavat EOS-hinnan vuoden 2020 loppuun mennessä 16 dollariin. Toisaalta Theoofy.com ennustaa, että EOS käy kauppaa 22 dollarilla vuonna 2020. Toisessa skenaariossa julkaisussa sanotaan, että EOS voisi pysyä 7-9 dollarin välillä samana aikana.

Erilaisista ennusteista huolimatta enemmistö katsoo, että EOS: n arvo kasvaa ainakin. Siksi voimme sanoa, että EOS on hyvä sijoitus sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.

EOS-hintaennuste vuodelle 2020 [Päivitetty]

EOS: n laskeutuva kolmio on säilyttänyt kriittisen valuutan laskevan näkymän vuoden 2018 alusta lähtien. Mahdolliset kaupankäyntivaihtoehdot vuoden loppua kohti riippuvat voimakkaasti kolmion resoluutiosta.

Neljännellä vuosineljänneksellä tai Bitcoinin aiheuttamalla massiivisella volatiliteetilla voimme odottaa tukea ja vastustusta seuraavien 6-8 viikon aikana. Tapahtuuko puhkeaminen vai ei, on edelleen epäselvää, jonka kaltevuus on toistaiseksi laskeva. Vaakasuora tuki on 2,1 dollaria ja vastus on tällä hetkellä 50 jakson EMA: n (eksponentiaalinen liukuva keskiarvo) noin 3,1 dollaria.. 

EOS / USD: n viikkokaavio lainasta (TradingView)EOS / USD: n viikkokaavio vakuuksista (TradingView)

EOS-hintaennuste seuraavien viiden vuoden aikana

Kuten jo keskusteltiin, EOS: lla on valtavat kasvumahdollisuudet sekä lyhyellä aikavälillä (vuoden 2019 lopussa) että pitkällä aikavälillä (kohti vuotta 2025). CoinSwitch ennustaa, että seuraavien viiden vuoden aikana EOS: n arvo on 106,77 dollaria. Tämä on erittäin nouseva ennuste, mutta saavutettavissa, samalla kun sitä tukee dApps-teollisuuden kasvu, yleinen salausmarkkinoiden kasvu sekä EOS-tekniikan kasvu yhdistettynä merkkien käyttöönottoon ympäri maailmaa. Toinen tekijä, joka todennäköisesti vaikuttaa valtavasti EOS: n kasvuun, on sen kyky nousta Ethereumin ja Tronin kilpailun yläpuolelle. Tämä antaa sen valtavan tuen kehitysyhteisöltä, ja se työntää sitä edelleen kohti massan hyväksymistä ja hyväksymistä.

EOS-hintaennuste [Päivitetty]

EOS-hintaennuste vuodelle 2021

Kolmiosta purkautuminen vuoden 2021 loppuun mennessä määrittää kryptovaluutan hinnan vauhdin vuoden 2021 alussa. Aikaisemmat huipputasot 5,4, 8,6 ja 23 dollaria ovat sonnien vastustasoja. Alla oleva purkautuminen voi kohdistaa hintahakuvaiheen tukeen vuonna 2018 noin 0,5 dollaria. 

EOS-hintaennuste vuodelle 2022

EOS: n kuukausittainen kaavio paljastaa, että 2,16 dollaria on kriittinen tuki sonneille. Vaikka tuki alhaalta on edelleen ehjä, sarja alempia korkeuksia ylhäältä on jälleen huolestuttava signaali sijoittajille.

Kuten useimmat salamarkkinoiden altcoiinit, EOS: n varhainen nousu oli nopea ja tähtitieteellinen, joka muistutti Hyperwaven loppuvaihetta. Hyperaallon resoluutio ehdottaisi siis kertaustasojen uudelleentestausta 0,7 dollariin. Se vaatii kuukausittaisen lähellä $ 4,2 (korkeampi korkeampi kuukausikaaviossa) nousevien näkymien luomiseksi. 

EOS / BTC: n kuukausikaavio lainasta (TradingView)EOS / BTC: n kuukausitaulukko vakavaraisuudesta (TradingView)

EOS-hintaennuste vuodelle 2025

EOS: n viiden vuoden hintaennuste riippuu monista tekijöistä. Vuonna 2019, huomattavan euforisen kertymisen jälkeen, Block.one ilmoitti Voice-sosiaalisen median alustasta. Tämän vuoden 4. heinäkuuta tiimi käynnisti hajautetun sosiaalisen median alustan. Hintakehitys on ollut vähäistä nousua heinäkuussa, mutta se voi johtua myös altcoinien positiivisesta vauhdista.

Jopa alkuvuodesta 2019 EOS oli menestynein salausvaluutta, jolla oli korkeimmat sijoitukset monissa Kiinan hallituksen ja yksityisten organisaatioiden arvioinneissa. Lukuisia kilpailijoita johtaa kuitenkin markkinoita, koska EOS menettää edelleen markkinaosuuttaan. Heidän panoksensa sosiaalisen median alustalla ei näytä pelaavan suunnitellusti. Lisäksi he ovat sijoittaneet siihen paljon aikaa ja rahaa (noin 150 miljoonaa dollaria).

Tiimi pyrkii myös toteuttamaan yritysblokkiratkaisuja EOSIO: lle Latinalaisessa Amerikassa. Tämä voi toimia katalysaattorina nousuun. Aika, jolle näyttää kuitenkin olevan loppumassa. Vaikka kryptovaluutat ovat vielä alkuvaiheessa, EOS on jäljessä verkon vaikutuksesta kilpailijoiden kanssa.  

EOS: n usein kysytyt kysymykset (UKK)

Mikä on EOS: n markkina-arvo tänään (30. heinäkuuta 2019)?

EOS: n nykyinen hinta on 4,16 dollaria.

Onko EOS laskussa hinta?

Edellä mainittujen ennusteiden perusteella EOS nousee asteittain jopa kaupassa 106,77 dollariin vuoteen 2025 mennessä.

Saako EOS 10 dollaria?

Jos hinta rikkoutuu laskevan kolmion yläpuolelle ennen vuoden 2020 loppua, 10 dollarin tavoite EOS: lle on todennäköinen. Lisäksi EOS: n ATH on 23 dollaria, joka voidaan pyyhkiä jatkuessa. Negatiivinen puhkeaminen on kuitenkin toinen mahdollisuus, jota sijoittajien on suojattava.

Mikä on EOS: n nykyinen hinta?

EOS-hinta on 2,4 dollaria kirjoitushetkellä. Tunnuksen markkina-arvo on 2,4 miljardia dollaria, ja sen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 1,3 miljardia dollaria.

Mistä voin ostaa EOS-tunnuksia?

Voit ostaa EOSIO [EOS]: n parhaista kryptovaluutanvaihdoista, kuten Coinbase, Binance, Kraken, Bitstamp, Okex, Huobi, Bittrex, Poloniex ja niin edelleen..

Voit myös panostaa EOS: n pörssiin, kuten Binance.

Selviääkö EOSIO?

EOS: n selviytymisen takaa hajautettujen sovellusten ja siinä olevien merkkien kasvu ketjussa. Blockchain-palveluiden lisääntyvä käyttöönotto ja rahakkeiden myöntäminen on ensiarvoisen tärkeää EOS: n selviytymiselle.

Kilpailijat, kuten Tezos, Ethereum, Tron ja niin edelleen, aiheuttavat kuitenkin valtavan liiketoimintariskin sijoittajille.

Saako EOS 1000 dollaria?

1000 dollarin EOS-arvon arviointi edellyttäisi 40-kertaista voittoa edellisestä ATH: sta. Asioiden valuuttaskaala huomioon ottaen se näyttää kaukaiselta. EOS: n tarjonta on noin miljardi; biljoonan dollarin arvonmääritys edellyttäisi EOS: n tavoin lumivyöryjen käyttötapausta. Siitä huolimatta se voi näyttää kilpailevan Ethereumin kanssa, jonka markkina-arvo on tällä hetkellä 30 miljardin dollarin pohjoispuolella.

Voiko EOS voittaa Ethereumin?

EOS voi ylittää Ethereumin ja hallita dApp-markkinoita.

Voiko EOS-protokolla kaatua?

Ei. EOS Block.one -rakennettu protokolla on vankka.

Mikä on EOS-hinta vuonna 2020?

EOS vaihtelee välillä 20-30 dollaria vuoden 2020 loppuun mennessä.

Mikä on EOS-arvo vuonna 2025?

EOS käy kauppaa 106,77 dollarilla vuoteen 2025 mennessä.

EOS-uutiset:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me