Cardano (ADA) – hintaennuste | Elokuu 2019

Cardano ADA -ennuste

Tämän päivän artikkelissa tarkastelemme joitain tekijöitä ja aiempia hintakehityksiä voidaksemme laatia Cardano (ADA) -ennusteen elokuussa 2019.

Lyhyt Cardano-kuvaus

ADA on Cardano-alustan natiivi kryptovaluutta, ensimmäinen tieteelliseen filosofiaan perustuva blockchain-projekti ja ainoa, jonka on kehittänyt johtavien tutkijoiden ja insinöörien globaali tiimi.

Esitelty kuva: Cryptovest

Digitaalisten varainsiirtojen lisäksi Cardanoa voidaan käyttää myös teknologisena alustana, joka pystyy käyttämään sekä taloudellisia sovelluksia että hajautettuja sovelluksia tai dapp-sovelluksia.

Cardano (ADA) -tilastot

Cardano (ADA) käy kauppaa tällä hetkellä 0,049 dollarin hintatasolla, laskun ollessa -2,22% viimeisen 24 tunnin jakson aikana. ADA: n sijoitetun pääoman tuotto (ROI) on merkitty 126,89 prosentiksi. Hinnan arvioidaan pysyvän suunnilleen samalla tasolla päivän loppuun mennessä.

ADA-kolikon 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on 28690 447 USD, markkina-arvo 1275196 786 USD ja kiertävä tarjonta 25,927,070,538 ADA.

Kolikon korkein arvo viimeisten seitsemän päivän aikana oli 0,053496 dollaria, kun taas alin arvo oli 0,044860 dollaria. Viimeisten 24 tunnin jakson korkeimmat ja matalimmat arvot ovat lähellä näitä arvoja, vastaavasti 0,050633 dollaria ja 0,048842 dollaria.

Kolikko on tällä hetkellä 13. sijalla salausmarkkinoilla markkina-arvonsa mukaan.

Cardanossa (ADA), kuten muillakin markkinoilla, on hintojen lasku. Kolikoiden hinnan toipumisesta oli suuria odotuksia, mutta edellinen kuukausi osoittautui yleisesti pettymykseksi.

Cardano (ADA) oli ensimmäisten joukossa altcoineja, jotka kärsivät markkinoiden laskusta. On odotettavissa, että päivittäiskauppiaat eivät näe mitään toimintaa tästä kolikosta, mutta on merkkejä siitä, että kolikko saattaa palautua seuraavina päivinä.

Cardanon (ADA) hintaennuste: analyysi

Cardanon kuukausittaisista kaavioista voimme havaita, että hinta on laskenut pienillä nousuilla täällä ja siellä.

Lähde: coinmarketcap

28. heinäkuuta kolikon pörssikurssi oli 0,0599 dollaria. Samana päivänä kolikko laski 0,056 dollariin, mikä merkitsi 1,19%: n tappiota. seuraavana päivänä kolikko toipui hieman 0,059 dollarista 0,060 dollariin, mikä merkitsi 2,30 prosentin nousua. Myös heinäkuun viimeinen päivä laski 1,18%, kun hinta palasi jälleen 0,059 dollariin.

Kolikko alkoi elokuussa noin 0,059 dollarin markan ympärillä, ja pieni nousu oli 0,59% – 0,06 dollaria. Mutta sitten kolikon lasku jatkui päivä päivältä. Ensimmäinen pudotus merkitsi laskua 2,31%, kun se laski 0,06 dollarista 0,058 dollariin.

ADA laski edelleen, ja 9. elokuuta alkaen kolikko laski alle 0,050 dollarin rajan. Elokuun 10.-15. Välillä kolikko pysyi $ 0.050-tasonsa alapuolella ja putosi jälleen 16. elokuuta.

Lähde: Tron-viikoittain

Korjauksen myötä 16. elokuuta Cardano (ADA) -hinta muodosti symmetrisen kolmion, ja nyt näyttää siltä, ​​että kolikko rikkoutuu tuosta kolmiosta. Tämän jälkeen Cardano alkoi nousta ylöspäin, mutta vastusti 0,06 USD: n hintatasoa.

Kolikon markkinat taas laskivat, kun se kävi kauppaa vastustason alapuolella, laski 0,05 dollariin ja vakiintui, mikä johti symmetrisen kolmion muodostumiseen. Laskutrendi on rikkonut hinnan pois symmetrisestä kolmiosta.

Symmetrisen kolmion alaosaa testattiin 8. elokuuta laskutoimituksella, mutta sonni vastusti sitä. 14. elokuuta karhut onnistuivat murtamaan viirin alalinjan, mikä osoitti, että karhutrendi ei ollut ohi. Jos karhutrendi rikkoo kolmion alalinjan, odotetaan, että laskusuunnitelma jatkaa ADA-hinnan laskua.

Cardanon (ADA) hintaennusteanalyysin johtopäätös

Kolikon odotetaan jatkavan laskuaan sen jälkeen, kun karhut ovat onnistuneet rikkomaan laskevan viirin pohjan. Salausmarkkinat ovat olleet melko laskussa viime kuusta lähtien, ja odotetusti tämä vaikutti useimpiin altcoineihin, ADA mukaan lukien..

Vaikka ei ole viitteitä siitä, että parin seuraavan päivän aikana voisi tapahtua elpyminen, kauppiaat odottavat edelleen hintarallia ensi viikolla. Siten markkinat toivovat ADA: n sulkevan elokuun korkeammalla hinnalla.

Markkinaennusteet Cardanon (ADA) hintaan elokuu 2019

Longforecast Cardano (ADA) -ennuste elokuussa 2019.

Pitkä ennuste verkkosivusto ennusti, että:

”Aloitushinta 0,060 dollaria. Enimmäishinta 0,061 dollaria, vähimmäishinta 0,042 dollaria. Kuukauden keskiarvo 0,052 dollaria. Cardanon hintaennuste kuukauden lopussa 0,045 dollaria, muutos elokuussa -25,0%. ”

Cryptonewz Cardano (ADA) -ennuste elokuussa 2019

Cryptonewz salausennusteiden verkkosivusto esitteli ADA-ennusteensa elokuussa kaavioindikaattoreiden perusteella: “RSI-jakso 14 on taso 32, mikä viittaa siihen, että markkinat ovat ylimyydyllä alueella. Hinta laski ylimyydylle vyöhykkeelle, mikä voisi viitata pidemmän aikavälin konsolidointiin. 12 päivän ja 26 päivän EMA ovat yli hintojen ja viittaavat etelään vihjaen, että markkinat ovat laskusuunnassa. ”

Tämän perusteella sivusto totesi, että: “Cardanon (ADA) markkinoiden odotetaan saavuttavan kysyntäalueet, joiden hintataso on 0,03 dollaria ja 0,04 dollaria.”

Previsionbitcoin Cardano (ADA) -ennuste elokuussa 2019

PrevisionBitcoin site odottaa, että elokuu 2019 tuo merkittävän nousun Cardanon hintaan. He ennakoivat myös, että tämän kryptovaluutan massa käyttöönotto tapahtuu todennäköisesti seuraavien kuukausien aikana. “Odotamme elokuussa 2019 Cardanon nousun, jolla on vahva pääomitus ja siten konkreettinen arvo kolikkoa kohti.” – päätti sivuston.

Johtopäätös

Kaavioiden ja markkinatunnelman mukaan näyttää siltä, ​​että Cardano ei kaksinkertaista hintaa milloin tahansa. Suurin osa markkinoista on tehnyt erittäin konservatiivisia ennusteita ADA: n hintakehityksestä, koska laskusuuntainen liike on edelleen läsnä salausmarkkinoilla.

Elinkeinonharjoittajat ovat silti optimistisia siitä, että elokuu 2019 päättyy korotukseen, vaikka se todennäköisesti onkin pieni, Cardanon salaukselle ADA.

Jos haluat selvittää, mitä ennusteita Cardanolle on tehty loppuvuodelle, siirry Cardanon vuotuiseen ennusteeseen vuodelle 2019.

Esitelty kuva: Bitcoin Exchange Guide

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me