Mikä odottaa aaltoilua vuonna 2020 – vastustuksen läpimurto tai uudet alamäet?

XRP 2020

Kolmas markkina-arvon salaus, Ripple, ei ole täyttänyt sijoittajien odotuksia viime vuonna, mutta onko mahdollista, että 2020 on XRP: n lunastusvuosi tai saavuttaa uusia matalia?

Tarkastelemme joitain tekijöitä ja ennusteita, jotka saattavat vaikuttaa XRP: n hintaan vuonna 2020, ja yritämme tehdä joitain johtopäätöksiä.

Ripplen historialliset hinnat

Vuonna 2018 tapahtuneen Bitcoin-nousun jälkeen XRP näki myös huomattavan hinnankorotuksen, joka oli kaikkien aikojen korkein 3,65 dollaria. Mutta sitten vuonna 2018 tuli suuri salaustalvi, jolloin kaikki altcoiinit, XRP mukaan lukien, menettivät suurimman osan arvostaan.

Vaikka XRP esitteli vuoden 2020 melko myönteisellä nuotilla, on huomattava, että kolikko menetti yli 90% arvostaan ​​vuoden 2018 korkeimmasta tasostaan, mikä nosti XRP: n vuoden 2019 huonoimpien esiintyjien kärkeen. Viime vuoden suurin hintaliike oli 30%: n pudotus marraskuussa ja Ripplen nykyinen hinta on 0,272759 dollaria.

XRP / USD-hinta-analyysi 2020 - Viikkokaavio

Lähde: Coinmarketcap

XRP-markkinoiden ennusteet

Salausennustussivusto, InvestointiHaven, uskoo, että Ripplellä on suuret mahdollisuudet kasvuun tänä vuonna. He totesivat, että laskeva trendi vuoden 2019 lopussa oli vain “pitoa adoptiossa” ja että meidän pitäisi “odottaa nousevaa tulosta ennen maaliskuuta 2020” XRP: lle.

Veteraanisijoittaja Tim Draper ennakoi myös, että XRP nousee nousuun lähikuukausina. “Tarkasteltaessa Bitcoinin kolminkertaista kasvua viimeisten 5 kuukauden aikana voidaan odottaa samanlaista tulosta XRP: ltä.”

Draper jatkoi: “Yritys kehittyy aktiivisesti, laajentaa vaikutusaluetta, houkuttelee suurten rahoituslaitosten tukea ja parantaa jatkuvasti siirtotekniikkaa.”

”Lisäksi Ripple on SBI: n, suuryrityksen, jolla on R3: n kaltaisia ​​yrityksiä. Kaikki osoittaa, että nykytilanne on vain myrskyä edeltävä tyyni, meidän tapauksemme ennen räjähtävää kasvua. ”

Oracle Times suhtautuu myös erittäin optimistisesti XRP: n tulokseen vuodelle 2020 ja odottaa 2000 prosentin kasvua, jos Ripplesta tulee ykkönen kolikko, jota käytetään rahoituslaitosten rajatylittävissä maksuissa.

Havaitsemamme perusteella suurin osa alan parhaista nimistä ja sivustoista ovat erittäin nousussa XRP: ssä.

Kumppanuudet

Toinen tärkeä tekijä, joka voi vaikuttaa voimakkaasti XRP: n edistymiseen, on sen kumppanuuksien määrä. Ripple on jo ylpeä laajasta verkostostaan, johon kuuluu 300 rahoituslaitosta, kuten Santander Bank ja American Express. Monet näistä yrityksistä ja alustoista pyrkivät integroimaan Ripplen tekniikan, RippleNetin, nopeiden tapahtumien mahdollistamiseksi.

XRPpartners

coinmama.com

MoneyGram helpottaa rajatylittäviä maksuja seuraavina vuosina. RippleNet-tekniikka otettiin virallisesti käyttöön PNC: n varainhoidossa, jotta pankkien väliset rajat ylittävät maksut voidaan suorittaa. Myös SBI Ripple Asia, joka on SBI Holdingsin tytäryhtiö, ilmoitti toimittavansa myymälän toimituspalvelun SBI Holdingsin ja Ripplen MoneyTap-maksusovelluksen avulla. Palvelu perustuu xCurrent, Ripplen blockchain-ratkaisuun, joka on suunniteltu tarjoamaan lähes välittömät kotimaan rahalähetyspalvelut pankkien välillä. Ripple ilmoitti myös julkisesti ostavansa 30 miljoonaa dollaria MoneyGram-osakkeita hintaan 4,10 dollaria osakkeelta, ja seuraavien kahden vuoden aikana he aikovat ostaa 20 miljoonan dollarin arvosta osakkeita. Jos lisää kumppaneita liittyy verkkoon ja alkaa ottaa käyttöön Ripple-tekniikkaa, tämän pitäisi myös lisätä XRP-hintaa, etenkin pitkällä aikavälillä.

Oikeusjuttu

Ripple-yhtiö on kohdannut monia oikeudellisia kysymyksiä, koska se on ollut mukana pitkittyneessä oikeusjutussa, joka voi heijastua suuresti yrityksen alkuperäisen salauksen hintaan.

Yhdysvaltain SEC nosti ryhmäkanteen Ripplea vastaan ​​ja ilmoitti, että rahakkeita myytiin väitetysti rekisteröimättöminä arvopapereina.

Lopullisen tuomion asiasta odotettiin 15. tammikuuta, mutta tuomari Phyllis Hamilton lykkäsi päätöstä toistaiseksi. Vaikka XRP: tä ei ole julistettu arvopaperiksi, tapausta ei kumottu, ja tämä epävarmuus XRP: stä jatkuu. Jos komitea julistaa XRP: n hyödykkeeksi, sen hinta saattaa nousta.

aaltoilu oikeusjuttu

cryptopolitan.com

Ripple IPO -huhu

Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse väitti, että vaikka Bitcoin (BTC) on edelleen hyvä salaus arvon säilyttämiseen, XRP soveltuu paremmin maksuihin.

Hän totesi: “Olen nouseva BTC: ssä arvon säilyttäjänä, mutta en maksujen suhteen. Et halua käyttää BTC: tä Starbucks b / c: ssä, kun saat kahvisi, se on kylmä. “

Wall Street Journal -tapahtumassa Davosissa pidetyssä Maailman talousfoorumissa Garlinghouse vihjasi, että Ripple saattaa järjestää julkisen alkutarjouksen (IPO) vuonna 2020..

Kuvan tulos xrp ipolle

Lähde: U.today

Garlinghousesta sanottiin: “Seuraavien 12 kuukauden aikana näet IPO: t salaus- / lohkoketjutilassa. Emme tule olemaan ensimmäiset emmekä viimeiset, mutta odotan meidän olevan johtavalla puolella … se on luonnollinen kehitys yrityksellemme. “

Ripple lopetti C-sarjan rahoituksensa viime viikolla, jolloin yritys keräsi 200 miljoonaa dollaria. C-sarjan kierros on yleensä viimeinen vaihe, jonka yritys päättää ennen pörssiin siirtymistä.

Salausyhteisö otti sosiaalisen median ilmaisemaan huolensa XRP: n hinnasta julkisen tarjoamisen alkamisen jälkeen. Jotkut uskovat, että listautumisanti tuomitsee XRP-tunnuksen korjaamattomaan kaatumiseen, varsinkin kun katsot, kuinka XRP: llä meni vuoden viimeisellä neljänneksellä 2020.

Boom Bust -ankkuri Christy Ai totesi, että toimitusjohtaja vaarantaa XRP: n hinnan devalvoinnin, jos yhtiö tulee julkiseksi:

”Kun yritys julkistaa listautumisen, se myy osakkeitaan kerätäkseen rahaa. Mutta tähän asti yritys on myynyt kolikoita, XRP: tä, kerätäkseen varoja … joten jos se nyt päättää myydä osakkeita ja mennä pörssiin, XRP voi olla arvoton, vanhentunut. “

Cryptocurrency-kommentaattori Cantering Clark uskoi myös, että tämä päätös vaikuttaisi kielteisesti tunnukseen:

 “[Brad Garlinghouse] vain vei lopullisen haalistumisen $ XRP -haltijoille … Voi, uh kaverit, joo, me todella menemme nyt listautumiseen ja tarjoamme osakkeita, joilla on pääomaa, joten… no … näistä kolikoista …”

On myös ongelma XRP: n jatkuvasta polkumyynnistä markkinoilla, mikä vähentää tunnuksen hintaa.

Valtavia eriä merkkejä vapautetaan säännöllisesti markkinoilla, jotka ovat jo täynnä XRP: tä, mikä vähentää yksittäisen tunnuksen arvoa. Ja Ripplellä on vielä 220 miljoonaa XRP-tunnusta, jotka on julkaistava.

Johtopäätös

Monista spekulaatioista ja ennusteista huolimatta kukaan ei tiedä varmasti, mikä odottaa XRP: tä tänä vuonna. Meidän on vain odotettava ja katsottava, tuo vuosi 2020 pettymyksiä tai iloa XRP: n haltijoille.

Esillä oleva kuva: bitcoinist.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me