Amerikanske dollarstyrke forhindrer, at vi går ind i FOMC-minutterne, EUR / USD driver lavere og USD / JPY højere

Det ser ud til, at Greenbacks popularitet vokser dagligt. I løbet af de sidste ti handelsdage har den amerikanske dollar konstant vundet plads mod sine førende kolleger. I dag postede USD / JPY en temmelig imponerende dag og presser i øjeblikket igennem swing high, der blev dannet den 2. september. Se på følgende diagram:

 

USD / JPY dagligt diagram

I løbet af de sidste 12 handelsdage har dette par allerede fået mere end 400 kerner. Det, vi ser her, er dannelsen af ​​højere højder og højere lavt – karakteristika for en uptrend. Selvom vi endnu ikke kan sige, at parret er i en uptrend, kan vi ikke afvise den kraftige afkast, vi har set i valutakursen for nylig. Det 200-dages glidende gennemsnit er kun omkring 360 pips væk, og der er et stort modstandsniveau på omkring 107.494, hvilket er lidt mere end 300 pips væk. Hvis parret fortsætter med at handle højere og formår at erobre disse niveauer, kan en uptrend meget vel komme i spil.

 

I øjeblikket er det stærke bullish træk på USD / JPY ret udvidet, og hvis du gerne vil indtaste lange positioner på dette par, kan det måske være klogt at vente på, at en tilbageførsel vises først. At jagte stærke træk som dette er ofte en nem måde at tabe penge på. Indtastning af handler på prisinddragelser giver dig mulighed for at bruge strammere stop og ramme større mål lettere. Se disse eksempler på et 4-timers diagram:

 

USD / JPY 4-timers diagram

 

EUR / USD

 

Jeg kan godt lide det målrettede salg, vi har set på dette par i de sidste par dage, da det har brudt gennem det 200-dages glidende gennemsnit. I løbet af de sidste par uger har prishandlingen på EUR / USD været ryk og uden klar retning. Det ser ud til, at parret muligvis stadig handler lidt lavere i de næste par dage, især hvis vi får en opfølgning på det nuværende bullish momentum på den amerikanske dollar. I øjeblikket er parret temmelig oversolgt, og hvis du ser på den store afstand mellem 20-EMA og den aktuelle markedspris, bekræfter det i øjeblikket det parters oversolgte tilstand. Under normale forhold er det bedre at vente på, at en slags retracement finder sted, selv på en stor tidsramme som et dagligt diagram. Lad os se på et dagligt diagram over EUR / USD:

 

EUR / USD dagligt diagram

 

Parret har brudt sig gennem bunden af ​​denne trekant i dag, og Brexit-stearinlysets lave kan muligvis være det næste supportniveau af interesse. Jeg tror, ​​vi kunne få en retracement i løbet af den næste dag eller to, der muligvis tilbyder gode opsætninger for at kortslutte parret. Selvom vi muligvis ikke snart får en retracement til 20-EMA på et dagligt diagram, skal der være flere tilbagetrækninger mod glidende gennemsnit på mindre diagrammer. Dette giver os muligheden for at finde flere handler, da en retracement til 20 EMA på et dagligt diagram ikke sker hele tiden, men det sker ofte på et timekort. Forhandlere kan også handle med mindre stoptab med hensyn til pipafstand. Lad os se på et timeskema over EUR / USD:

 

 EUR / USD Time-diagram

 

Her kan du se, hvordan 20-EMA for nylig har tilbudt stor modstand mod prisen, og hvis du ser på de to røde cirkler på diagrammet, er det klart, at disse poster, der blev taget på 20-EMA, eller lidt under det (for forhandlere, der handler med bekræftelsestype strategier), har været poster af høj kvalitet. Måske får vi snart den samme type muligheder for at handle tilbagetrækninger fra timekortet. Jeg foretrækker stadig at se en slags retracement på det daglige diagram, inden jeg begynder at kigge efter nye muligheder på de mindre tidsrammer som for eksempel på et timekort.

 

USD / CAD

 

Prisen understøttes stadig af det 20-dages eksponentielle glidende gennemsnit og er stadig fri for det 200-dages glidende gennemsnit. Min bias på dette par er stadig bullish, og jeg er på udkig efter at købe dips. Her er et dagligt diagram over dette par:    

 

USD / CAD dagligt diagram

 

Og et timeskema:

USD / CAD Time-diagram

 

Her kan du se, at de eksponentielle glidende gennemsnit på dette diagram igen er justeret, hvilket indikerer, at noget anstændigt bullish momentum er vendt tilbage til markedet. Tilbagekøb til et af disse eksponentielle glidende gennemsnit kan handles, afhængigt af formen på lysestagerne, der dannes på retracement. Husk, at det hjælper meget, når de eksponentielle glidende gennemsnit alle er justeret, da dette giver dig en bekræftelse på, at du handler i retning af det fremherskende markedsmoment..

Morgendagens økonomiske kalender

I morgen er det en meget let dag med hensyn til økonomiske data. Den vigtigste begivenhed er sandsynligvis de amerikanske råoliebeholdninger kl. 15:00. Dette kan have en effekt på USD / CAD på grund af den canadiske dollars høje sammenhæng med råoliepriserne. 

Hav en god handelsdag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me