Yhdysvaltain dollarin vahvuus estää FOMC-pöytäkirjoihin siirtymisen, EUR / USD ajelehtii alaspäin ja USD / JPY ylemmäksi

Näyttää siltä, ​​että Greenbackin suosio kasvaa päivittäin. Viimeisen kymmenen kaupankäyntipäivän aikana Yhdysvaltain dollari on jatkuvasti vahvistunut johtoihinsa nähden. Tänään USD / JPY julkaisi melko vaikuttavan päivän ja painaa parhaillaan 2. syyskuuta muodostunutta korkeutta. Katso seuraava kaavio:

 

USD / JPY päivittäinen kaavio

Viimeisen 12 kaupankäyntipäivän aikana tämä pari on saanut yli 400 pistettä jo. Mitä näemme täällä, on korkeamman korkeuden ja matalamman tason muodostuminen – nousutrendin ominaisuudet. Vaikka emme voi sanoa, että pari on vielä nousussa, emme voi kumota voimakasta palautumista, jonka olemme nähneet valuuttakurssissa viime aikoina. 200 päivän liukuva keskiarvo on vain noin 360 pistettä pois, ja suuri vastustaso on noin 107 494, mikä on vain hieman yli 300 pistettä. Jos pari jatkaa kaupankäyntiä korkeammalla ja onnistuu voittamaan nämä tasot, nousutrendi voi hyvinkin tulla peliin.

 

Tällä hetkellä USD / JPY: n voimakas nousuliike on melko pitkittynyt, ja jos haluat syöttää pitkiä positioita tässä parissa, voi olla viisasta odottaa pullbackin ilmestymistä ensin. Tällaisten voimakkaiden liikkeiden jahtaaminen on usein helppo tapa menettää rahaa. Kun ilmoitat kauppoja hintariskien avulla, voit käyttää tiukempia pysähdyksiä ja lyödä suurempia kohteita helpommin. Katso nämä esimerkit 4 tunnin kaaviosta:

 

USD / JPY 4 tunnin kaavio

 

EUR / USD

 

Pidän määrätietoisesta myynnistä, jonka olemme nähneet tällä parilla viime päivinä, koska se on läpäissyt 200 päivän liukuvan keskiarvon. Muutaman viime viikon aikana EUR / USD: n hintatoiminta on ollut nykivää ja ilman selkeää suuntaa. Näyttää siltä, ​​että pari saattaa silti käydä kauppaa hieman alhaisempana lähipäivinä, varsinkin jos saamme jonkin verran seurantaa Yhdysvaltain dollarin nykyisestä noususta. Tällä hetkellä pari on melko ylimyyty, ja jos tarkastellaan suurta etäisyyttä 20-EMA: n ja nykyisen markkinahinnan välillä, se vahvistaa parin tällä hetkellä ylimyydyn tilan. Normaaleissa olosuhteissa on parempi odottaa jonkinlaisen retracementin tapahtumista, jopa suurella aikataululla, kuten päivittäinen kaavio. Katsotaanpa EUR / USD: n päivittäistä kaaviota:

 

EUR / USD päivittäinen kaavio

 

Pari on murtanut tämän kolmion pohjan tänään, ja Brexit-kynttilän matala voi olla seuraava kiinnostuksen taso. Luulen, että voisimme saada retracementin seuraavana päivänä tai pari, mikä saattaisi tarjota hyviä asetuksia parin lyhentämiseksi. Vaikka emme ehkä saisikaan 20-EMA: ta päivittäisessä kaaviossa pian, pienemmissä kaavioissa pitäisi olla useita retracements kohti liikkuvia keskiarvoja. Tämä antaa meille mahdollisuuden löytää lisää kauppoja, koska päivittäisen kaavion 20 EMA: n uudelleensijoittamista ei tapahdu koko ajan, mutta se tapahtuu usein tuntikaaviossa. Elinkeinonharjoittajat voivat käydä kauppaa myös pienemmillä pysäytyshäviöillä pip-etäisyyden suhteen. Tarkastellaan EUR / USD: n tuntikaaviota:

 

 EUR / USD tuntikaavio

 

Täällä voit nähdä, kuinka 20-EMA on viime aikoina tarjonnut suurta vastustusta hintaan, ja jos tarkastelet kahta punaista ympyrää kaaviossa, on selvää, että nämä 20-EMA: n tai hieman sen alapuolella olevat merkinnät (kauppiaille, jotka käyvät kauppaa vahvistustyyppisillä strategioilla), ovat olleet laadukkaita merkintöjä. Ehkä meillä on pian samanlaiset mahdollisuudet vaihtaa tuntikaavion vetoja. Haluaisin silti nähdä jonkinlaisen retracementin päivittäisessä kaaviossa, ennen kuin aloitan uusien mahdollisuuksien etsimisen pienemmissä aikatauluissa, kuten esimerkiksi tuntikaaviossa.

 

USD / CAD

 

Hintaa tukee edelleen 20 päivän eksponentiaalinen liukuva keskiarvo ja se on edelleen poissa 200 päivän liukuvasta keskiarvosta. Tämän puolueen puolueellisuus on edelleen nouseva, ja olen etsimässä ostaa dippejä. Tässä on tämän parin päivittäinen kaavio:    

 

USD / CAD päivittäinen kaavio

 

Ja tuntikaavio:

USD / CAD tuntikaavio

 

Täällä voit nähdä, että tämän kaavion eksponentiaaliset liikkuvat keskiarvot ovat jälleen linjassa, mikä osoittaa, että kunnollinen nouseva vauhti on palannut markkinoille. Pullbackeja mihin tahansa näistä eksponentiaalisista liukuvista keskiarvoista voidaan käydä kauppaa riippuen retracementiin muodostuvien kynttilänjalkojen muodosta. Muista, että se auttaa paljon, kun eksponentiaaliset liikkuvat keskiarvot ovat kaikki linjassa, koska tämä antaa sinulle vahvistuksen siitä, että olet kaupankäynnissä vallitsevan markkinoiden kehityksen suuntaan.

Huomisen talouskalenteri

Huomenna on erittäin kevyt päivä taloudellisissa tiedoissa. Tärkein tapahtuma on todennäköisesti Yhdysvaltain raakaöljyvarastot klo 15.00. Tällä voi olla vaikutusta USD / CAD: ään Kanadan dollarin korkean korrelaation vuoksi raakaöljyn hintoihin. 

Hyvää kaupankäyntipäivää!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me