Pokeristrategia

Sijoitus Pokerissa

Ensinnäkin sinun on ymmärrettävä aseman käsite. Asema on sijaintisi pokeripöydissä suhteessa jakajan painikkeeseen. Se määrittää pelattavien käsien tyypit ja kuinka edet flopin ohi. Tässä on pokerin istumakaavio, joka määrittelee useimmat sijainnit pöydässä.

Pokeristrategia

Kuten huomaat pokeripaikkakaaviosta, pokeripöydässä on kolme pääasemaa: varhainen, keskiasento ja myöhäinen. Varhainen sijainti koostuu blindeista sb ja bb ja ensimmäisistä pelaajista blindien jälkeen, jotka tunnetaan myös nimellä “aseen alla” tai UTG. Seuraava on keskiasento, joka on kolme pelaajaa, jotka ovat jäljellä isosta blindista. Viimeisiä paikkoja pöydässä pidetään myöhäisenä sijana. Viimeisin sijainti pöydässä on painike. Katsotaanpa nopeasti pokerin asemia ja miten lähestyä niitä.

Varhainen asema – Varhaisen sijainnin pelaajat ovat ensimmäisiä pelaajia, jotka toimivat flopin jälkeen ja kunnes showdown. Sinänsä nämä pelaajat tarvitsevat vahvemmat kädet tullakseen pottiin.

Keskiasento – Nämä pelaajat näkevät varhaisen sijainnin pelaajien toimivan ensin, mutta heidän on silti taisteltava myöhäisistä pelaajista, jotka ovat jääneet toimimaan. Lähtevien käsien ei tarvitse olla yhtä vahvoja keskiasennossa, mutta et voi pelata täydellistä roskaa.

Myöhäinen asento – Pöydän parhaat paikat, kun pääset katsomaan suurimman osan pöydästä ennen sinua. Tässä voit avata pelaamasi käden.

Painike – Lopullinen sijainti pöydässä. Napin päällä istuvat pelaajat näkevät kaikkien muiden pelaajien toimivan ennen heitä. Voit avata laajimmalla kädellä myöhäisestä asennosta.

Kädet alkavat

Nyt kun olemme käsitelleet kantaa, puhutaan käsien aloittamisesta. Mitä parempi aloituskäsi, sitä paremmat voittokertoimesi. Jotkut kädet ovat pelattavissa mistä tahansa sijainnista. Näitä ovat isot taskuparit, kuten ässät, kuninkaat tai kuningattaret. Voit myös pelata A-K: tä ja A-Q: ta kaikilta paikoilta.

Kädet, kuten keskiparit, isot ässät ja sopivat kasvokortit ovat käsiä, joita voi pelata vähän enemmän keski- tai myöhäisissä asennoissa. Kaikilla muilla käsillä sinun on otettava huomioon kantasi. Alla on kaavio, joka erottaa parittomat kädet ja pitäisikö sinun pelata niitä.

Bitcoin Pokerin aloituskädet

Ihannetapauksessa sinun tulisi pelata vain vahvoilla käsillä varhaisessa asennossa, hyvillä käsillä keskiasennossa ja pelata enemmän spekulatiivisia kortteja myöhässä. Sijoituspelaajat, jotka hallitsevat aloituskädet sijaintiin nähden, ovat paljon menestyneempiä kuin tavalliset pelaajat.

Parhaat Bitcoin Poker -sivustot

Suosituimmat

# 1

Ignition Poker

Ignition Poker -logo 300% ottelubonus 1000 dollariin asti 300% ottelubonus 1000 dollariin asti

  • Suuri pelivalikoima

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 2

Bovada

Bovada-logo 100% bonus jopa 500 dollaria 100% bonus jopa 500 dollaria

  • Maineikas pelaaminen

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 3

Black Chip Poker

Black Chip Poker -logo 200% bonus jopa 1000 dollaria 200% bonus jopa 1000 dollaria

  • Antelias bonuksia

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 4

BetOnline

BetOnline-logo 100% salausbonus 100% salausbonus

  • 4 kryptoa hyväksytty

Lue arvostelu Pelaa nyt

# 5

Amerikan Cardroom

Amerikan Cardroom-logo 35% salausbonus 35% salausbonus

  • Monet kryptot hyväksytään

Lue arvostelu Pelaa nyt

Aggressiivinen vs. passiivinen peli

Pokerin yleinen nyrkkisääntö on, että aggressiivinen pokeri on voittamassa pokeria. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettei ole aikaa, jolloin sinun pitäisi pelata passiivisemmin. Katsotaanpa molempia pelityylejä.

Passiivista peliä pidetään enemmän konservatiivisena tai nokkelana pelityyliä. Passiiviset pelaajat eivät useinkaan ota aloitetta useimmissa käsissä, ellei heillä ole suuri omistusosuus. He soittavat yleensä paljon ennen floppia ja voivat pudottaa kädet flopilla ja sen ulkopuolella. He lyövät vetoa vain, kun heillä on se, mikä tekee niistä hyvin ennustettavissa.

Aggressiivinen peli on paljon vähemmän ennustettavissa. Aggressiiviset pokerinpelaajat yleensä nostavat potin, kun he tulevat käteen. He panostavat myös kätensä aggressiivisemmin flopilla ja sen ulkopuolella. Aggressiiviset pokerinpelaajat myös bluffaavat paljon ja ottavat monet potit pois ilman showdownia.

Joskus haluat käyttää molempia tyylejä. Yleensä haluat pelata enemmän aggressiivista pokeria rakentaaksesi pelimerkkejä ja hallitaksesi pokeripöytien toimintaa. Kuitenkin, jos sinulla on pokerinpelaajia, jotka pelaavat liian aggressiivisesti tai pelaavat liian monta kättä, voit pelata passiivisemmin ja ansaita heidät, kun nostat isoja osuuksia.

Pelaajien ja pöytäkuvan lukeminen

Pokeri ei ole pelkästään korttien pelaamista, vaan myös vastustajien pelaamista. Voit saada paljon tietoa käsistä sen perusteella, miten pelaajat toimivat, kuinka panostavat ja joskus myös pukeutuvat. Kun istut pokeripöydän äärelle, sinun on ensin aloitettava vastustajien koon määrittäminen. Ajattele itseäsi pokerin profiloijana. Yrität tulkita strategiaa, jota pelaaja käyttää.

Voit aloittaa katsomalla, kuinka he ovat pukeutuneet. Pukeutuvatko he mukavasti vai ovatko ne huolimattomia? Kauniisti pukeutunut pelaaja voi olla enemmän passiivinen tai konservatiivinen pelaaja. Huonosti pukeutuvat saattavat olla enemmän aggressiivisella puolella. Toivatko he repun pöydälle? Tämä henkilö viettää paljon aikaa pokeripöydissä ja on todennäköisesti pyrkivä ammattilainen. Monet pienet asiat, joilla ei ole mitään tekemistä pelin kanssa, voivat auttaa sinua profiloimaan pelaajasi.

Sitten on itse peli. Kiinnitä huomiota siihen, miten pelaaja panostaa, kuinka he käsittelevät korttejaan ja kuinka paljon he puhuvat. Puhuvatko he enemmän, kun he ovat kädessä? Panostavatko he vähemmän takana ja enemmän eteenpäin? Voit muodostaa kuvan pelaajan strategiasta havainnoinnin avulla.

Tämän tietäen voit työskennellä luomalla ns. Pöytäkuvan pokeripöydälle. Kuvasi on se, mitä muut kokevat sinun pelityyliksesi. Jos et pelaa paljon käsiä ja näytät vain hirviöitä, sinua pidetään tiukana pelaajana. Ne, jotka pelaavat useita käsiä kierroksella, ovat löyhempiä. Kun olet luonut kuvan, voit käyttää sitä yrittääksesi vaikuttaa peliin. Jos olet pelannut tiukasti, voit aloittaa vielä muutaman bluffin. Voit aloittaa vedonlyönnin isommista käsistäsi vielä aggressiivisemmin ja saada toimintaa pelaajilta, joiden mielestä olet hyperagressiivinen.

Turnaus vs. Käteispelistrategia

Jotkut pelaajat menestyvät pokeriturnauksissa, kun taas toiset menestyvät pokerikäteispeleissä. Tämä johtuu siitä, että he ovat oppineet sopivan Bitcoin-pokeristrategian molemmille.

Pokeriturnaukset vaativat enemmän aggressiivisuutta ja strategioiden muuttamista kuin käteispelit. Turnausten tarkoituksena on hankkia kaikki pelimerkit. Et yleensä voi ostaa uutta turnausta, ja jopa paluumatkat tarjoavat turnaukset ovat jossakin vaiheessa jäädytettyjä. Tämä edellyttää usein, että pelaajat säätävät pelityyliään pöytäolosuhteiden ja turnauksen vaiheen mukaan.

Pelaajat, jotka voivat säännöllisesti säätää pelinsä, menestyvät paremmin pokeriturnauksissa. Passiivisilla pelaajilla on yleensä vaikeuksia tehdä jatkuvasti finaalipöytä, koska he eivät rakenna tarpeeksi pelimerkkejä pysyäkseen kilpailukykyisinä. Usein heidän täytyy saada onnekas saadakseen sen syvälle.

Käteispelit ovat hieman erilaisia. Käteispelissä pelaat samaa ryhmää vastaan ​​pitkiä aikoja. Tavoitteenasi on voittaa niin paljon rahaa kuin voit, kunnes joko pudotat, lopetat tai peli rikkoutuu. Strategiasi perustuu pöydän pelaajiin, ja voit usein sanella pöytäsi kuvan. Aggressiiviset pokerinpelaajat voittavat yleensä enemmän kuin passiiviset pelaajat, mutta passiivinen strategia voi toimia oikeissa tilanteissa.

Käteispeleissä pelaajat tulevat potteihin enemmän spekulatiivisilla käsillä kuin turnauksissa. Näet myös heidän piirtävän useammin., Vaikka heidän ei pitäisi. Voit aina ostaa käteispeliin. Et voi tehdä sitä turnauksessa.

Sekoita vedonlyönti

Olennainen osa Bitcoin-pokeristrategiaa on, miten lyöt vetoa. On olemassa pari koulukuntaa siitä, miten panostat pokeripöydässä. Ensimmäinen on, että sinun on pidettävä kiinni staattisesta vedonlyöntistrategiasta eikä poikkea siitä. Tämä strategia määrää, että teet saman tyyppisiä korotuksia ennen floppia ja teet flopin jälkeiset panokset tietyn potin prosenttiosuuden perusteella.

Tämä strategia on hyvä, jos et halua pelaajien arvaavan omistustasi. Jos lyöt vetoa samalla määrällä ilmaa kuin täysi talo, se pitää vastustajat arvaamaan. Joistakin pelaajista tulee kuitenkin liian houkuttelevia yrittää toistaa sinua.

Vaihtoehtoinen strategia on sekoittaa säännöllisesti, miten panostat käsiäsi. Esimerkiksi, jos käännät setin yhdessä kädessä, teet jatkopanoksen, joka on 25 prosenttia potista. Muina aikoina teet potin koon panoksen. Ja vielä kerran voit tarkistaa käden. Kun vaihdat vetojasi, se pitää pelaajat todella arvaamaan, mitä sinulla on, ja tekee pelisi entistä vaikeampaa tulkita.

Bitcoin Poker -strategian parantaminen

Pokeri ei ole peli, jonka voi hallita muutamassa minuutissa tai jopa muutamassa päivässä. Vaatii kuukausia ja jopa vuosia kovaa työtä, opiskelua ja online-pokerin pelaamista, jotta tulet taitavaksi pelissä. Niille, jotka ovat vasta aloittelemassa, huolehdi pelattavien pokerikäsien ja muiden perus- ja keskitaitojen hallitsemisesta. Voit tehdä tämän valitsemalla uuden Bitcoin-pokerihuoneen aloittaaksesi uusien taitojesi harjoittamisen.

Kun valitset kymmenien Bitcoin-online-pokerisivustojen joukosta, etsi sivustoja, jotka tarjoavat laajan valikoiman käteispelejä ja pokeriturnauksia. Jos haluat pelata pokeriturnauksia, etsi sivustoja, joilla on antelias takuu. Käteispelien pelaajat haluavat sivustoja, joilla on vakaa käteispeliliikenne. Näin sinulla on säännöllinen virta uusista pelaajista.

Seuraavaksi tarkista bonukset. Saatko paljon suuremman bonuksen talletuksesta Bitcoiniin pankkitilillä? Onko online-kampanjoita, jotka palkitsevat sinut uskollisuudestasi? Tarjoavatko he pelaajan palkitsemisohjelman? Anteliaita tarjouksia tarjoavien sivustojen liikenne on yleensä parempaa kuin muilla.

Hyväksyykö pokerisivusto vain Bitcoinia vai hyväksyvätkö ne myös Altcoin-talletukset? Jotkut sivustot ovat sidoksissa Bitcoin-pörsseihin, joista voit ostaa salauksen käytettäväksi sivustolla. Lopuksi, kuinka heidän tukensa on? Onko heillä live-chat-tuki vai onko tuki rajoitettu vain sähköpostiin? Jos et saa apua silloin kun tarvitset sitä, miksi pelata siellä?

Kun olet saanut jonkin verran kokemusta pokerin pelaamisesta, harkitse toimenpiteitä Bitcoin-pokeristrategian parantamiseksi. Tähän sisältyy rekisteröityminen pokerikoulutuspaikalle tai jopa valmentajan palkkaaminen. Verkossa on monia sivustoja, jotka auttavat sinua parantamaan peliäsi ilmaiseksi tai maksua vastaan. Riippumatta valitsemastasi polusta, jatka oppimista. Mitä enemmän opit ja mukautat peliäsi, sitä kauemmin kestät pokerissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me