Pokerstrategi

Position i Poker

Det første du skal forstå er begrebet position. Position er din placering ved pokerbordene i forhold til dealer-knappen. Det bestemmer, hvilke typer hænder du spiller, og hvordan du vil gå forbi floppen. Her er et pokersædeoversigt, der definerer de fleste positioner ved bordet.

Pokerstrategi

Som du bemærker fra pokerpositionskortet, er der tre primære positioner ved pokerbordet: tidlig position, mellemposition og sen position. Tidlig position består af blinds sb og bb og de første spillere efter blinds, også kendt som “under the gun” eller UTG. Dernæst er midterposition, som er de tre spillere tilbage af big blind. De sidste pletter ved bordet betragtes som sen position. Den sidste position ved bordet er knappen. Lad os tage et hurtigt kig på positionerne i poker, og hvordan vi nærmer os dem.

Tidlig position – Tidlige positionsspillere vil være de første spillere, der handler efter floppen og indtil showdown. Som sådan har disse spillere brug for stærkere hænder for at komme i en pulje.

Midtposition – Disse spillere får se tidlige placeringsspillere handle først, men er stadig nødt til at kæmpe med eventuelle spillere, der er tilbage, der er tilbage for at handle. Starthænder behøver ikke at være så stærke i midterposition, men du kan ikke spille komplet skrald.

Sen position – De bedste pletter ved bordet, når du får se det meste af bordet handle foran dig. Her kan du åbne rækkevidden af ​​hænder, du spiller.

Knap – Den endelige position ved bordet. Spillerne, der sidder på knappen, får se alle andre spillere handle foran dem. Du kan åbne med det bredeste udvalg af hænder fra sen position.

Starthænder

Nu hvor vi har dækket holdning, lad os tale om starthænder. Jo bedre starthånd, jo bedre er dine odds for at vinde. Nogle hænder kan spilles fra enhver position. Disse inkluderer store lommepar som esser, konger eller dronninger. Du kan også spille AK og A-Q, der passer fra alle positioner.

Hænder som mellempar, store egnede esser og egnede ansigtskort er hænder, der kan spilles lidt mere midt eller sent. På alle andre hænder skal du overveje din position. Nedenfor er et diagram, der nedbryder hænder, der ikke er par, og om du skal spille dem.

Bitcoin Poker starthænder

Ideelt set skal du kun spille med stærke hænder i den tidlige position, gode hænder i midterposition og spille mere spekulative kort i sen position. Positionsspillere, der mestrer starthænder i forhold til position, er meget mere succesrige end standardspillere.

Bedste Bitcoin Poker-websteder

Top bedømt

# 1

Ignition Poker

Ignition Poker logo 300% matchbonus op til $ 1000 300% matchbonus op til $ 1000

  • Fantastisk spilvalg

Læs anmeldelse Spil nu

# 2

Bovada

Bovada logo 100% bonus op til $ 500 100% bonus op til $ 500

  • Anerkendt spil

Læs anmeldelse Spil nu

# 3

Black Chip Poker

Black Chip Poker logo 200% bonus op til $ 1000 200% bonus op til $ 1000

  • Generøse bonusser

Læs anmeldelse Spil nu

# 4

BetOnline

BetOnline logo 100% Crypto Bonus 100% Crypto Bonus

  • 4 Cryptos accepteret

Læs anmeldelse Spil nu

# 5

Amerikas Cardroom

Amerikas Cardroom-logo 35% Crypto Bonus 35% Crypto Bonus

  • Mange Cryptos accepteret

Læs anmeldelse Spil nu

Aggressiv vs. Passiv leg

Den generelle tommelfingerregel i poker er, at aggressiv poker vinder poker. Det betyder dog ikke, at der ikke er et tidspunkt, hvor du skal spille mere passivt. Lad os se på begge spillestile.

Passivt spil betragtes som mere en konservativ eller pæn legestil. Passive spillere tager ofte ikke initiativet i de fleste hænder, medmindre de har en stor andel. De kalder generelt meget før floppen og kan muligvis kalde hænderne ned på floppen og derover. De vil kun satse, når de har det, hvilket gør dem meget forudsigelige.

Aggressivt spil er meget mindre forudsigeligt. Aggressive pokerspillere hæver generelt puljen, når de kommer i hånden. De vil også satse deres hænder mere aggressivt på floppet og videre. Aggressive pokerspillere vil også bluffe meget og vil tage mange potter ned uden et opgør.

Der er tidspunkter, hvor du vil bruge begge stilarter. Generelt vil du gerne spille mere af en aggressiv type poker for at opbygge chips og kontrollere pokerbordernes handling. Men hvis du har pokerspillere, der spiller alt for aggressive eller spiller for mange hænder, kan du spille mere passivt og fælde dem, når du vælger store bedrifter.

Læsning af afspillere og tabelbillede

Poker handler ikke kun om at spille dine kort, men også om at spille dine modstandere. Du kan få en masse information om hænder baseret på, hvordan spillere handler, hvordan de satser, og nogle gange hvordan de er klædt på. Når du sætter dig ned til et pokerbord, er det første du skal gøre, at begynde at dimensionere dine modstandere. Tænk på dig selv som en pokerprofil. Du prøver at dechiffrere den type strategi, en spiller anvender.

Du kan starte med at se på, hvordan de er klædt på. Påklæder de sig pænt, eller er de sjusket? En pænt klædt spiller kan være mere af en passiv eller konservativ spiller. De, der klæder sig dårligt, kan være mere på den aggressive side. Bragte de en rygsæk til bordet? Denne person tilbringer meget tid ved pokerbordene og er sandsynligvis en ambitiøs professionel. Mange små ting, der ikke har noget at gøre med spillet, kan hjælpe dig med at profilere dine spillere.

Så er der selve spillet. Vær opmærksom på, hvordan spilleren satser, hvordan de håndterer deres kort, og hvor meget de taler. Taler de mere, når de er foran i en hånd? Satser de mindre, når de er bagud, og mere, når de er foran? Du kan danne et billede af en spillers strategi ud fra observation.

Når du ved dette, kan du arbejde på at etablere det såkaldte bordbillede ved pokerbordet. Dit billede er, hvad andre opfatter som din spillestil. Hvis du ikke spiller mange hænder og kun viser monstre, vil du blive betragtet som en tæt spiller. De, der spiller flere hænder pr. Runde, er løsere. Når du først har etableret dit billede, kan du bruge dette til at prøve og påvirke spillet. Hvis du har spillet tæt, kan du begynde at køre et par bluffs mere. Du kan begynde at satse dine store hænder endnu mere aggressivt og få handling fra spillere, der synes, du er hyper-aggressiv.

Turnering Vs. Cash Game-strategi

Nogle spillere udmærker sig ved at spille i pokerturneringer, mens andre udmærker sig ved at spille cash cash-spil. Det skyldes, at de har mestret den passende Bitcoin-pokerstrategi for begge.

Pokerturneringer kræver mere aggression og skift af strategier end kontantspil. Formålet med turneringer er at erhverve alle de chips, der er i spil. Du kan generelt ikke genoprette en turnering, og selv turneringer, der tilbyder genindtræden, bliver frysepunkter på et eller andet tidspunkt. Dette kræver ofte, at spillerne tilpasser deres spillestil i henhold til bordforholdene og turneringsfasen.

Spillere, der regelmæssigt kan justere deres spil, vil udmærke sig mere i pokerturneringer. Passive spillere har generelt svært ved konsekvent at komme til finalebordet, fordi de ikke bygger nok chips til at forblive konkurrencedygtige. Ofte skal de være meget heldige at gøre det dybt.

Kontantspil er lidt anderledes. I et kontantspil spiller du mod den samme gruppe mennesker i længere perioder. Dit mål er at vinde så mange penge, som du kan, indtil du enten buster, holder op eller spillet går i stykker. Din strategi er baseret på spillerne ved bordet, og du kan ofte diktere dit bordbillede. Aggressive pokerspillere vinder generelt mere end passive spillere, men en passiv strategi kan fungere i de rigtige situationer.

I kontantspil vil du se spillere komme i puljer med flere spekulative hænder end i turneringer. Du vil også se dem tegne oftere., Selvom de ikke skulle. Du kan altid genopbygge et kontantspil. Det kan du ikke gøre i en turnering.

Bland dine spil

Et væsentligt element i Bitcoin pokerstrategi er, hvordan du spiller. Der er et par tanker om, hvordan du spiller ved pokerbordet. Den første er, at du skal holde dig til en statisk væddemålsstrategi og ikke afvige fra den. Denne strategi dikterer, at du laver de samme typer forhøjelser før floppen og laver indsatser efter flop baseret på en bestemt procentdel af puljen.

Denne strategi er solid, hvis du ikke ønsker, at spillerne skal gætte dine beholdninger. Hvis du satser på det samme beløb, der holder luft som med et fuldt hus, vil det holde dine modstandere gætte. Det bliver dog for lokkende for nogle spillere til at prøve at afspille på dig.

En alternativ strategi er regelmæssigt at blande, hvordan du spiller dine hænder. For eksempel, hvis du flopper et sæt i den ene hånd, laver du en fortsættelsesindsats på 25 procent af puljen. Andre gange foretager du en potstørrelse. Og endnu en gang kan du kontrollere hånden. Når du varierer dine indsatser, holder det spillerne virkelig ved at gætte, hvad du har, og gør dit spil meget sværere at dechifrere.

Forbedring af din Bitcoin Poker-strategi

Poker er ikke et spil, der kan mestres på bare et par minutter eller endda et par dage. Det tager måneder og endda år med hårdt arbejde, studier og at spille online poker for at blive dygtige til spillet. For dem der lige er begyndt, skal du bekymre dig om at mestre spilbare pokerhænder og andre grundlæggende og mellemliggende færdigheder. Du kan gøre dette ved at vælge et premier Bitcoin pokerrum for at begynde at øve dine nye færdigheder.

Når du vælger fra snesevis af Bitcoin online pokersider, skal du kigge efter sider, der tilbyder en bred vifte af cash-spil og pokerturnering. Hvis du kan lide at spille pokerturneringer, skal du kigge efter sider med generøse garantier. Cash-spillere vil have sider med stabil cash-trafik. På den måde har du en regelmæssig strøm af nye spillere.

Tjek derefter bonusserne. Får du en meget større bonus for at indbetale med Bitcoin over en bankkonto? Er der onlinekampagner, der belønner dig for din loyalitet? Tilbyder de et spillerbelønningsprogram? Websteder, der tilbyder generøse kampagner, har generelt bedre trafik end dem, der ikke gør det.

Accepterer pokersiden kun Bitcoin, eller accepterer de også Altcoin-indskud? Nogle sider er tilknyttet Bitcoin-børser, hvor du kan købe krypto til brug på webstedet. Endelig, hvordan er deres støtte? Har de live chat support, eller er support begrænset til kun e-mail? Hvis du ikke kan få hjælp, når du har brug for det, hvorfor spille der?

Når du har lidt erfaring med at spille poker, kan du overveje at tage skridt til at forbedre din Bitcoin pokerstrategi. Dette inkluderer tilmelding på et poker træningssted eller endda ansættelse af en træner. Der er mange sider online, der hjælper dig med at forbedre dit spil gratis eller mod et gebyr. Uanset hvilken vej du vælger, skal du fortsætte med at lære. Jo mere du lærer og tilpasser dit spil, jo længere holder du i poker.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me