Mikä on Ripple (XRP)? | Cryptocurrency Review aloittelijoille

“Mikä on Ripple (XRP)?” on yksi yleisimmistä kysymyksistä, joita harrastajat yleensä tekevät. No, vastaus on selkeä. Ripple, tunnetaan myös nimellä XRP, on yksi suurimmista kryptovaluutoista maailmassa. Tämän virtuaalivaluutan päätavoitteena on auttaa yksityishenkilöitä ja rahoitusyhtiöitä käsittelemään nopeita ja halpoja rajatylittäviä siirtoja.

Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen “Mikä on ripple?” ja näyttää kuinka se toimii ja miten voit aloittaa sen käytön. Ripplellä on varmasti paljon kasvupotentiaalia, ja sinun on kerrottava siitä, mitä sillä on tarjota.

Mikä on aaltoilu?

Kuten aiemmin mainittiin, Ripple on yksi markkinoiden suosituimmista kryptovaluutoista. Se julkaistiin vuonna 2012, vain muutama vuosi Bitcoinin (BTC) jälkeen. Tämän ansiosta Ripplestä tuli nopeasti yksi käytetyimmistä ja arvostetuimmista digitaalisista hyödykkeistä.

Lähes 9 vuoden vapauttamisen jälkeen Ripple on neljänneksi suurin virtuaalivaluutta.

On syytä huomata, että Ripple vaikuttaa paljon salausmarkkinoihin. Monissa tapauksissa Ripple toimi suojauksena Bitcoinin hinnanlaskua vastaan. Lisäksi Ripple koki äkillisiä piikkejä monta kertaa aiemmin ja sen hinta on yli 3900% korkeampi kuin julkaisun yhteydessä.

Ripple haluaa sallia arvokkaan internetin XRP-virtuaalivaluutan kautta. Verrattuna muihin digitaalisiin valuuttoihin Ripple on paljon nopeampi ja halvempi. Esimerkiksi Bitcoin-tapahtumien käsittely maksaa paljon, ja niiden siirtäminen voi viedä kauan.

Tällä hetkellä Ripplen kanssa työskentelee yli 300 yritystä eri mantereilta. Tämä antoi heille mahdollisuuden tarjota käyttäjille parempia palveluja ja vähentää kulujaan.

Mikä on Ripplen tavoite?

Mikä on aaltoiluethereumworldnews.com

Emme voi vastata kysymykseen “Mikä on aaltoilu” selittämättä sen päätavoitteita. Ripplen tarkoituksena on auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä tekemään nopeita ja halpoja rajat ylittäviä liiketoimia.

”Asumme edelleen maailmassa, jossa lähettää rahaa Lontooseen tänään New Yorkista. Nopein tapa tehdä se on lentää rahat sinne. Tuo on hullua. Elämme internetin ikää, emmekä voi siirtää rahaa reaaliajassa, ja kustannukset voivat olla todella korkeat. ”

Brad Garlinghouse, Ripplen toimitusjohtaja

Ripple haluaa muuttaa tapaa, jolla siirrot käsitellään ympäri maailmaa. Pankkien ja rahoituslaitosten on hyvin vaikea lähettää varoja rajojen yli. Siksi Ripple voi auttaa tekemään siitä nopeamman ja halvemman. Vaikka tietoja voidaan lähettää välittömästi muihin maihin, sama ei tapahdu rahalla.

Ripple ratkaisee tämän ongelman. Pankki voi yksinkertaisesti alkaa käyttää tätä virtuaalivaluuttaa, ja se pystyy jo vähentämään kustannuksia. Edut ovat myös heidän asiakkaansa. Tällä hetkellä pankeilla on oltava ennakkorahoitetut tilit rahan määrämaassa. Tämä on erittäin kallista eikä sitä ole helppo ylläpitää.

Ripplen avulla on kuitenkin mahdollista hankkia likviditeettiä tarpeen mukaan ja vähentää tarvetta ennakkorahoitettujen tilien käyttöön. Tätä käteistä, joka istuu näissä maissa ja kohteissa, voidaan käyttää investointeihin. Se tarjoaa kuitenkin likviditeettiä niille, jotka sitä tarvitsevat.

Ripplen kanssa tätä ei enää tapahdu. Laitokset voivat ostaa XRP: n paikallisella valuutalla, tehdä siirron ja vaihtaa XRP: n paikalliseksi valuutaksi määränpäässä. Tämä voidaan suorittaa vain muutamassa sekunnissa ja muutamalla sentillä. Täten päätehtävä lähettää ja vastaanottaa rahaa nopeammin voidaan jo tehdä XRP: llä.

Herra Garlinghouse katsoo, että Ripple voi auttaa nopeuttamaan maailmanlaajuista kauppaa. Se voi muuttaa tapaa, jolla globaali rahoitusinfrastruktuuri toimii. Joidenkin köyhien maiden ihmisten on käytettävä suuria summia varojen siirtämiseen rajojen yli. Onneksi Ripple antaa instituutioille mahdollisuuden siirtää arvoa ympäri maailmaa, kun tieto virtaa tällä hetkellä.

Tulevaisuudessa Ripple voisi työskennellä uusien salausvaihtojen kanssa. Tämä auttaa heitä saamaan suuremman likviditeetin tarjoamalleen On-Demand-likviditeettituotteelle. Jos yritys haluaa tehdä liiketoimen, sen on syötävä osa markkinoiden likviditeetistä. Yhteistyö pörssien kanssa on hyvä strategia näiden markkinoiden tehostamiseksi pitkällä aikavälillä.

Toinen tärkeä Ripplen työntämä aloite tunnetaan nimellä RippleNet. Tämä suuri pankkiverkosto antaa pankeille ja muille rahoitusyhtiöille paremmat yhteydet. Perinteisten kumppanuuksien sijasta yritykset voivat yksinkertaisesti käyttää tätä verkkoa. Jos he haluavat vielä enemmän integraatiota, he voivat hyödyntää myös XRP-virtuaalivaluuttaa.

Mikä on Ripplen rooli kryptovaluuttamarkkinoilla?

techxplore.com

Ripple on tärkeä rooli digitaalisen valuutan maailmassa. Se ei vain auta virtuaalivaluuttoja laajentumaan, vaan tarjoaa myös reaalimaailman käyttötapauksia virtuaalivaluutoille. Rippleä käyttävillä yrityksillä on ensimmäinen yhteys digitaaliseen omaisuuteen. Sen jälkeen voi kuitenkin olla mahdollista, että he siirtyvät myös muihin virtuaalivaluuttoihin.

Tämä virtuaalivaluutta helpottaa rajat ylittävää kauppaa ja siirtoja osapuolten välillä. Vaikka Bitcoinia (BTC) voidaan käyttää virtuaalisena valuuttana arvon tallentamiseen, Ripplellä olisi toinen rooli. Itse asiassa Ripple vastaa rahoitusmarkkinoiden voimasta. Yksilöt ja suuret yritykset voivat helposti ostaa Bitcoinin ja tallentaa sen pitkällä aikavälillä.

XRP: n avulla samat yritykset ja yksityishenkilöt voivat käsitellä nopeita tapahtumia eri paikkoihin ja paikkoihin maailmassa. Siten Ripplellä on keskeinen rooli salausmarkkinoilla. Jokaisella virtuaalivaluutalla, ainakin viidellä ensimmäisellä, on oma tavoite.

Kuten aiemmin mainittiin, Bitcoinista tulee markkinoiden arvon varasto. Ethereum (ETH) on hajautettujen sovellusten (dApps) ja älykkäiden sopimusten virtuaalivaluutta. Ripplestä tulee salausvaluutta, joka vie investointeja reaalitalouteen eteenpäin.

Ottaen huomioon, että yritysten ei tarvitse rahoittaa nostro- ja vostro-tilejään, ne voivat vapauttaa rahat markkinoille. Tämä voi olla hyvin myönteistä taloudelle. Ripple vastaa rahoitussijoitusten edistämisestä monissa eri maissa vapauttamalla nämä varat.

Tämä osoittaa, että Ripplellä on johtava rooli salaustaloudessa. Auttaa paitsi kryptovaluuttoja pääsemään uusille näkymille myös lisäämään tehokkuutta perinteisillä markkinoilla.

Mistä voin ostaa Ripple (XRP)?

Vaikka tämä on opas siitä, mikä on XRP, kerromme sinulle myös mistä ostaa. On olemassa monia vaihtoa, joiden avulla voit tehdä niin. Jotkut Ripplea tukevista alustoista ovat Coinbase, Bitstamp ja Binance. Ne kaikki antavat sinun käyttää laajaa valikoimaa XRP-kaupankäyntipareja. Näillä pörsseillä on todellakin Ripplen suurin likviditeetti maailmassa.

Voit ostaa Rippleä käteisellä ja myös monilla muilla virtuaalivaluutoilla, mukaan lukien Bitcoin ja Ethereum. Tämä lisää mahdollisuuksiasi käyttää Rippleä, jos olet jo salauksen haltija. Lisäksi joillakin alustoilla on luotto- ja maksukorttivaihtoehtoja. Tämä on erittäin hyödyllistä uusille tulokkaille, jotka haluavat ostaa tämän virtuaalivaluutan helposti milloin tahansa.

Miksi minun pitäisi ostaa XRP?

Mikä on XRPmedium.com

Ripplen ostaminen voi olla hyvä tapa hajauttaa salausportfoliota. Jos omistat Bitcoinin ja Ethereumin, portfolion laajentaminen lisäämällä XRP voi olla looginen seuraava askel. Siitä huolimatta, jos et omista Ripplea, se ei tarkoita, että sinun on ensin ostettava Bitcoin.

Itse asiassa voit yksinkertaisesti tulla markkinoille ostamalla omaisuuden, jolla on todellisia käyttötapauksia. Kuten artikkelissa mainittiin, Ripple auttaa paitsi rahoitusyhtiöitä myös ihmisiä ympäri maailmaa. Tämä on erityisen tärkeää perinteisemmille sijoittajille, jotka kokevat tarvitsevansa nähdä Ripplen toiminnassa.

Digitaalisten valuuttojen ostaminen on aina riskialtista. Siitä huolimatta Ripplen kaikkien aikojen ennätys oli lähellä 3,84 dollaria 4. tammikuuta 2018. Tämä antoi virtuaalivaluutalle mahdollisuuden saavuttaa markkinoiden toinen asema useita kuukausia.

Johtopäätös

Tässä artikkelissa pyrimme selittämään “Mikä on XRP”. Kuten olemme osoittaneet, Ripple on neljänneksi suurin kryptovaluutta ja yksi suosituimmista. Samaan aikaan tämä virtuaalivaluutta tehostaa koko rahoitusjärjestelmää. Sallimalla pankkien siirtää varoja muutamassa sekunnissa markkinoista tulee paljon hyödyllisempi.

Olemme myös kertoneet, kuinka ostaa Ripple ja mitkä ovat pörssit, joilla on XRP-kaupankäyntiparia. Tämä auttaisi sinua aloittamaan salausmarkkinoilla ja Ripple-yhteisössä.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 18. joulukuuta 2017, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 7. tammikuuta 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me