Sådan køber du Ripple (XRP) i UAE

Ripple (XRP) er en af ​​de største kryptokurver på markedet. I denne nye guide vil vi dele med dig, hvordan du køber Ripple i UAE. Selvom dette kunne synes let for erfarne forhandlere, er det ikke så ligetil for nybegyndere.

Guiden forklarer, hvilke er de bedste kryptokurrencyudvekslinger til at komme ind på markedet i UAE. Som tidligere nævnt er Ripple en velkendt krypto i dette rum, og nu er det den tredjestørste virtuelle valuta efter Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Der er flere jurisdiktioner, der har reguleret kryptomarkedet. UAE er et sted, hvor blockchain-teknologi har været fremgang i de sidste år. Ripple har også ekspanderet på markedet med UAE finansielle institutioner. Således kan dette være en god mulighed for brugere at erhverve Ripple.

I de næste sektioner viser vi dig, hvilke der er nogle af de bedste muligheder for, hvordan du køber Ripple i UAE.

Hvad er krusning??

XRP-udviklingcryptopolitan.com

Som vi tidligere har delt med dig, er Ripple en respekteret og veletableret virksomhed i kryptoindustrien. Hovedmålet bag det er at tilbyde avancerede finansielle løsninger til virksomheder og banker over hele verden.

I dag er det bestemt vanskeligt at flytte midler fra et land til et andet. Overførsler er faktisk dyre og langsomme at foretage for enkeltpersoner og finansielle virksomheder. Ripple foreslår flere løsninger på dette problem, og en af ​​dem er baseret på XRP.

Denne On-Demand Liquidity (ODL) -opløsning giver likviditet til en lang række fiat-par. Virksomheder kan nemt forbedre deres overførsler i bestemte korridorer ved hjælp af XRP-kryptokurrency. Med det reduceres omkostninger og transaktionstider massivt.

I øjeblikket arbejder Ripple med omkring 300 virksomheder fra forskellige regioner. De giver disse firmaer mulighed for at oprette forbindelse til RippleNet, et finansielt netværk. RippleNet gør forbindelser mellem finansielle virksomheder meget nemmere og hurtigere end tidligere.

I fremtiden kunne Mellemøsten-regionen og De Forenede Arabiske Emirater spille en vigtig rolle i Ripples ekspansion. Ud over det kan dette blive et knudepunkt for Ripple at udvide til andre regioner. Lær hvordan du køber Ripple i UAE gennem denne korte guide.

Sådan køber du Ripple i UAE

Hvis du vil være en del af kryptomarkedet, kan du starte med køb af Ripple. Denne virtuelle valuta nåede sin højeste pris i januar 2018, da den handles til omkring $ 3,85. Selvom vi kun kan spekulere i fremtiden, er der flere investorer, der gerne vil komme ind på markedet.

Vi deler med dig nogle af de bedste platforme til at købe XRP i UAE. Crypto-udvekslinger er den bedste måde at købe ikke kun XRP på, men også andre virtuelle valutaer. Selvom du kan bruge P2P og kontante platforme, er børser meget brugervenlige og ligetil.

Hvis du har handlet digitale aktiver i længere tid, vil denne guide udvide din viden. Hvis du bare er en ny bruger, vil dette være den bedste guide, du finder om, hvordan du køber Ripple i UAE.

Vær opmærksom på, at udvekslinger generelt kræves for at overholde KYC-reglerne (Know-Your-Customer). Dette er juridiske krav, der udvides over hele verden for at undgå finansiering af terrorisme og andre kriminelle aktiviteter. På trods af dette har udvekslinger tendens til at være meget nyttige for crypto-brugere.

BitOasis

Denne kryptokursudveksling oprettet i 2015 ville være meget nyttig for dig at få adgang til markedet. Dette er nu en af ​​de mest populære børser ikke kun i UAE, men også i Mellemøsten.

Platformen har tilbudt brugerne muligheden for at købe og sælge digitale aktiver. Nogle af de virtuelle valutaer, der er inkluderet udover XRP, er Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) og Ethereum (ETH). Ikke desto mindre understøtter de også mange andre digitale aktiver.

Det er værd at nævne det BitOasis accepterer fiat-indskud. Dette ville gøre det meget lettere for dig at komme ind på markedet og begynde at håndtere virtuelle valutaer. Ikke alle børser har denne mulighed aktiveret. Selvom mange understøtter USD og EUR, håndterer kun nogle få af dem XRP / AED.

Ifølge deres officielle side tilbyder BitOasis tjenester på det arabiske sprog. Dette er bestemt et plus i forhold til andre børser, der muligvis ikke har denne mulighed. Derudover har de en pro-udveksling for mere professionelle forhandlere. Hvis du vil drage fordel af volatiliteten på kryptomarkedet, kan dette være en god platform for dig.

Med hensyn til gebyrerne har de standardgebyrer for hver handel, brugere gør. Derudover vil handlende, der håndterer store beløb, have rabat på de betalte gebyrer.

BitOasis vil helt klart være en af ​​de bedste platforme til, hvordan man køber Ripple i UAE. Vær opmærksom på, at ikke alle banker muligvis giver dig mulighed for at sende penge til BitOasis.

CEX.IO

Dette er en større kryptokurrencyudveksling med en verdensomspændende tilstedeværelse og med andre tjenester. Denne platform vil helt sikkert hjælpe dig med at købe Ripple i UAE i bare et par trin. CEX.IO understøtter en bred vifte af virtuelle valutaer, ligesom hvad BitOasis tilbyder.

Ikke desto mindre giver CEX.IO brugerne mulighed for at handle med en bred vifte af virtuelle valutaer. Firmaet accepterer Crypto Capital, Visa, Mastercard og SEPA overførsler. Ikke desto mindre har nogle indskud gebyrer, som brugerne bliver nødt til at tage i betragtning, når de foretager en indbetaling.

CEX.IO har fordelen ved at have høj likviditet og en dyb ordrebog. Desuden tilbyder de en bred vifte af handelsværktøjer, der ville gøre det lettere for handlende at købe kryptovalutaer. Med disse værktøjer får ekspertbrugere en bedre idé om hele kryptomarkedet.

Personer, der ønsker at have ekstrem bærbarhed, har mulighed for at bruge en mobilapp. Denne CEX.IO-applikation vil være nyttig til, hvordan man køber Ripple i UAE. Brugere uden computer kan også gøre det i nogle få enkle trin.

Endelig, hvis du er en nybegynder, vil hurtig og nem at forstå grænseflader være meget nyttige. CEX.IO tilbyder denne ligefremme grænseflade med klare indikationer om, hvordan man køber Ripple i UAE.

Binance

Selvom denne kryptobørs måske ikke tilbyder AED-support, er det en af ​​de mest populære platforme. Binance er vokset siden 2017. Hvis du allerede har virtuelle valutaer, er dette muligvis den bedste kryptoplatform om, hvordan du køber Ripple i UAE.

Du kan kun sende nogle midler til denne platform fra en anden børs eller en kryptotegnebog. På denne måde har du chancen for at veksle midlerne til Ripple. Binance er dog en kryptoplatform med flere tjenester. De tilbyder mere end bare enkle handelsløsninger.

Enkeltpersoner kan bruge Binance til at investere digitale aktiver eller investere i tidsbegrænsede løsninger. På denne måde har brugerne mulighed for at erhverve virtuelle valutaer og diversificere deres investeringer.

Binance har et stort antal handelspar med XRP og andre virtuelle valutaer. Dette ville være en god løsning for dem, der ønsker at have en større portefølje af kryptokurver.

I fremtiden kan Binance muligvis tilføje XRP / AED-understøttelse. Dette kunne tiltrække et større antal brugere til platformen og til kryptomarkedet.

Ledger Hardware Wallet

Alle de førnævnte børser har et svigtende punkt, der kan påvirke dit økonomiske liv, da de normalt er målrettet af hackere og angribere, der ønsker at stjæle penge.

For at brugerne kan beskytte deres XRP og andre virtuelle valutaer, skal de udtrække deres mønter. Den bedste måde at holde disse midler på er via en hardware-tegnebog. En af de mest populære producenter af hardware-tegnebøger i verden er Ledger.

Ledger tilbyder nu to hovedapparater: Ledger Nano S og Ledger Nano X. Med disse to tegnebøger kan brugerne være 100% sikre på, at deres midler til enhver tid bliver beskyttet. XRP og virtuelle valutaer vil ikke være forbundet til internettet, hvilket reducerer chancerne for at blive hacket til nul.

Konklusion

Processen med at købe Ripple i UAE er en meget enkel opgave, hvis du er en ekspert og langsigtet kryptobruger. Det kan dog på en eller anden måde være svært for nybegyndere. Den bedste ting at gøre er at åbne en konto i de førnævnte børser og finansiere din konto.

I fremtiden kan der komme nye løsninger på markedet for enkeltpersoner at have adgang til Ripple. I øjeblikket, hvis du er en kryptoinvestor og indehaver, er den bedste ting at gøre at holde dine midler i en hardware-tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me