BDAM käynnistyy vuonna 2020 strategisella Zapaygo-kumppanuudella, jonka avulla käyttäjät pääsevät yli 900000 kauppaan, ravintolaan, hotelliin ja paikkaan

mainos Phemex

BDAM käynnistyy vuonna 2020 strategisella Zapaygo-kumppanuudella, jonka avulla käyttäjät pääsevät yli 900000 kauppaan, ravintolaan, hotelliin ja paikkaan.

Salaus- ja blockchain-teollisuus tallentaa kasvua ennennäkemättömällä vauhdilla maailmanlaajuisesti. Lohkoketjun, tokenisaation ja hajautetun tekniikan nousu on vapauttanut uudenlaisen sovellusten, sivustojen ja palveluiden rajan paitsi fintech-avaruudessa myös kaikilla suurilla toimialoilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, pankki-, toimitusketjuteollisuus, lääketieteellinen teollisuus jne. kehittyneissä maissa salaushankkeita, kuten Bitcoin, pidetään hyödykkeinä, taloudellisesti vaikeissa maissa, kuten Venezuela ja Iran, näitä virtuaalivaluuttoja käytetään maksuvälineenä ja arvon säilyttäjinä.

Hyväksyttävyys on edelleen tärkeä asia

Huolimatta kukoistavasta markkina-arvosta tämä teollisuus kamppailee edelleen joukkomääritön kanssa. Tärkein syy ostoprosessiin on suuri joukko välittäjiä, mikä johtaa massiivisiin kolmansien osapuolten maksuihin ja jopa päivien viivästyksiin. Vastaavasti salausvarojen selvitystila on myös aikaa vievä prosessi, joka voi johtaa siihen, että edunsaaja saa pienemmän summan kuin se oli, kun se lähetettiin tapahtumahetkellä palkkioiden ja kolmannen osapuolen vähennysten vuoksi. Toinen kysymys on kolikoiden tai rahakkeiden hyödyllisyys ja hyväksyntä kauppiaiden ja vähittäiskauppojen keskuudessa.

Lisäksi pörsseillä, joilla käydään kauppaa kryptovaluutalla, on myös omat liikkeeseenlaskut. Otetaan esimerkiksi kysymys korkeista kaupankäyntimaksuista, tietoturvahaavoittuvuuksista (useat hakkerointitapahtumat viime kuukausina ja vuosina aiheuttivat tappioita miljardeja dollareita), toiminnan epävarmuudesta lain noudattamisen kannalta, ei monikielistä tukea ja heikosta asiakaspalvelu.

BDAM (British Digital Asset Management) pyrkii muuttamaan tätä parantamalla nykyaikaisen salausmaailman ja nykyisen rahoitusinfrastruktuurin välistä kuilua tarjoamalla samalla myös hybridiarkkitehtuurivaihdon.

Haastattelimme BDAM: n toimitusjohtajaa Jaian Cuttaria, jonka tausta johtuu useiden yritysten johtotehtävistä, erityisesti Yhdysvalloissa sijaitsevan johtavan strategisen neuvoa-antavan ja sijoituspalveluyrityksen VelTrustin toimitusjohtajana. Puhuessaan hänelle projektista hän sanoi

“BDAM: n visiomme on tarjota erilaisia ​​rahoitustuotteita ja -palveluita ja luoda siten täyden palvelun rahoitusekosysteemi, joka keskittyy sekä salauksen että perinteisten markkinoiden palvelemiseen. Jos näet projektimme tilan juuri nyt, olemme jo aloittaneet BDAMX, joka toimii hybridi-arkkitehtuurin salausvarojen vaihdona. Tämän pörssin erottuva piirre on, että se mahdollistaa kaupankäynnin useilla markkinoilla, kuten Bitcoin, Ethereum ja monet muut, samanaikaisesti. “

“Puhutaanpa nyt  BDAM Pay, Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa äskettäin aloitetusta strategisesta kumppanuudesta Zapaygo-yhtiön kanssa, joka sijaitsee Isossa-Britanniassa ja jolla on pääsy yli 900 000 kauppaan, ravintolaan, hotelliin ja paikkaan yksinoikeudellisen kumppanuutensa kautta NEC-ryhmän kanssa. ” – Jaian

“BDAM Pay, joka on asetettu yhdeksi varhaisimmista EOS-pohjaisista maksuyhdyskäytävistä, antaa BDAM-käyttäjien mahdollisuuden suorittaa salauspohjaisia ​​tapahtumia olemassa olevassa VISA-, Mastercard- tai UnionPay-infrastruktuurissa. Kauppiaat, kuten Zapaygo-alustalla tarjottavat kauppiaat ympäri maailmaa, voivat hyväksyä maksuja BDAM-asiakkailta, jotka voivat heti maksaa tietyissä suurissa tai tavallisissa ERC20-rahakkeissa mistä tahansa tuotteesta tai palvelusta missä tahansa 42 miljoonan POS- terminaalit maailmanlaajuisesti. ”Jaian jatkoi.

Zapaygon toimitusjohtaja Elliot Hall, joka oli myös osa keskustelua, lainasi sanomalla: “BDAM: n tarjoaman ekosysteemin avulla sillä on varmasti potentiaalia yksinkertaistaa salauksen käyttöä todellisessa maailmassa, Zapaygon uusin yhteistyö BDAM: n kanssa auttaa molempia yritykset palvelevat asiakkaitaan samalla kun ne johtavat tämän alan pyrkimyksiä kryptovaluutan tosielämän käyttöönottoon. “

“Kuvittele, että sinulla on pääsy yli tuhanteen ruokakauppaan, ravintolaan, kahvilaan ja baariin: kaikki valmiina hyväksymään kryptovaluuttasi ja myös etusijalla. Tämän toivomme saavutettavan Zapaygolla ja BDAM: lla. ” Jatkoa Elliot.

BDAM-tiimillä on visio ratkaista salausteollisuuden nykyiset ongelmat ja tehostaa näin salauksen käyttöönottoprosessia. Täydellisen ekosysteemin avulla projekti-, offline- ja online-yrityksille se tukee potentiaalisia startup-yrityksiä tarjoamalla heille alustan liiketoimintansa käyttöönottoon luomalla samalla kaivattua likviditeettiä ja auttamalla kasvamaan.

BDAM-tiimi pyrkii käynnistämään IEO-kampanjan maaliskuuhun 2020 mennessä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me