Universal Protocol Alliance frigiver UPT-token, men kan det modstå konkurrencen?

reklame Phemex

Universal Protocol Alliance har nu frigivet sin Universal Protocol Token (UPT), en ny kryptokurrency, der sigter mod at forbedre interoperabilitet. Alliancen består af flere medlemsprojekter og organisationer, herunder blandt andre OmiseGO, Blockchain i Berkeley og Cred. Faktureret som et “mega-utility” -token sigter UPT mod at skille sig ud fra konkurrencen ved at tilbyde flere brugssager til indehavere.

 Det Universal Protocol Alliance indkaldt med det formål at overvinde en af ​​blockchains næste store udfordringer, interoperabilitet. Allianceens erklærede mission er at bringe 100 millioner nye brugere ind i kryptokurrency. I betragtning af at der i øjeblikket kun er 42 millioner Bitcoin-tegnebøger eksisterer, ifølge Statista, er det en høj ambition.

Siden stiftelsen i 2018 har Alliance udviklet Universal Protocol Platform, som gør det muligt for brugere at interagere med flere kryptokurver via en enkelt blockchain. Det er nu lanceret UPT, som er platformens native token og det underliggende utility-token til Universal Protocol-økosystemet. UPT er i øjeblikket tilgængelig som en første liste på Bitcoin.com udveksling. Børsen noterer også forskellige Universal Protocol stablecoins, herunder Universal Dollar (UPUSD) og Universal Euro (UPEUR.)

 I tale om lanceringen af ​​UPT sagde JP Thieriot, medstifter af UP Alliance og Uphold:

 “Universal Protocol Token er løsningen til virksomheder, forbrugere og regeringer, store og små, kræver løsninger til digital manøvrering af aktiver overalt og når som helst.”

 Et multifunktionelt token

 I øjeblikket tilbyder UPT flere forsyningsselskaber til indehavere baseret på aktiviteterne i Alliance-medlemmerne. For eksempel kan UPT-indehavere lægge deres tokens på udlåns- og låneplatform Cred, og via CredEarn-funktionen genererer de interesse for alle UP-tokens, såsom de førnævnte stablecoins.

Den digitale pengeplatform Uphold er også et Alliance-medlem, hvilket betyder, at UPT-indehavere er berettigede til rabatter, når de handler på Uphold. De kan også modtage yderligere digital valuta tilbage med lanceringen af ​​Uphold-betalingskortet.

Hvis du bruger OmiseGOs betalingsafviklingssystem, kan UPT-indehavere betale gebyrer i deres tokens. UPT køber også rabatter på konferencer og begivenheder, der holdes af Alliance-medlem Blockchain i Berkeley og reducerede kodeovervågningsgebyrer hos sikkerhedsfirmaet CertiK.

 UPT vs. BNB

På dette tidspunkt i udviklingen af ​​kryptokurrency er der bogstaveligt talt tusindvis af tokens. Ikke desto mindre tjener meget få af dem mere end et enkelt formål, skønt der er nogle få undtagelser. En komparator kunne være Binances BNB-token, som udvekslingsgiganten påstande har over 120 brugssager både inden for og uden for Binance-økosystemet.

Den første anvendelse af BNB var som en nøgle til nedsatte handelsgebyrer på Binance-platformen. Disse rabatter vil dog reduceres over tid, så teamet hos Binance har støt introduceret mere funktionalitet designet til at sikre, at BNB har varig appel. Da Binance har udvidet sit fodaftryk til flere tjenester, har BNB-tokenet fået yderligere nytte.

Nu kan BNB-indehavere investere i nye token-lanceringer via Binance Launchpad IEO-platformen, muligheden for at tjene renter ved at deltage i Binance Lending-platformen og betale handelsgebyrer på Binance DEX. BNB er også det oprindelige token for Binance blockchain siden det blev lanceret tidligere på året.

 Binance har også oprettet flere partnerskaber og samarbejdsindsatser, der muliggør brugssager for BNB uden for sit eget økosystem. For eksempel kan brugere booke flyrejser og hoteller på TravelbyBit og Trip.io platforme eller ansæt freelancere via CanWork.

 Partnerskab er ikke det samme som interoperabilitet

Med over 100 brugssager, der er opbygget i løbet af sin to-årige levetid, har BNB bestemt kanten over UPT som et nyt symbol integreret med fem Alliance-projekter. Hvor UPT dog kan have kanten over BNB, er i dens virkelig interoperable natur.

Enhver, der bruger BNB uden for Binance-økosystemet, afhænger af et samarbejde mellem Binance og det pågældende firma. Hvis forholdet går i stykker, kan brugeren finde ud af, at de ikke længere kan booke deres flyrejser eller ansætte deres freelancere hos BNB. I modsætning hertil er UPT baseret på Universal Protocol Platform, hvilket betyder, at dets anvendelse ikke er afhængig af et forretningsforhold for at bevare dets anvendelighed.

Desuden fungerer BNB-tokensalderen også i sin favør. Hvis UPT viser sig at være populært, vil det gøre tiltrædelse af Alliancen til et mere attraktivt udsigter for andre projekter. Hvis det sker, kan UPT i sidste ende dramatisk øge dets anvendelighed på tværs af et bredt spektrum af blockchain-platforme og -projekter.

 Interoperabilitet er en af ​​de største udfordringer, blockchain står over for. Hvis den universelle protokol kan knække det særlige problem, varer det ikke længe, ​​før den overgår konkurrencen.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me