SEC-kommissær Hester Peirce gør indsigelse mod Bitcoin ETF-afvisning

reklame Phemex

Hester Peirce, en SEC-kommissær, modsætter sig den anden afvisning af Cboes Bitcoin ETF, der styres af Winklevoss-brødrene af SEC. I sit officielle indlæg opfordrer hun SEC til at dæmpe innovationen, engagere sig i meritregulering og hæmme institutionalisering, der kan afbøde de risici, der er til stede på bitcoin- og kryptomarkedet. 

Hester Peirce, “Crypto Mom” ​​afviser SEC’s afvisning af Bitcoin ETF

I går blev Bitcoin ETF-anmodning om Bats BZX Exchange af brødrene Winklevoss afvist anden gang. Den første afvisning af “Winklevoss Bitcoin Trust” kom sidste år. Hvis det er blevet godkendt, ville dette være den første kryptokurrency ETF nogensinde. Godkendelsen ville yderligere have ført de institutionelle investorer ind på kryptomarkedet.

Imidlertid er ikke alle embedsmænd imod Bitcoin ETF, da SEC-kommissær officielt frigiver “Dissent of Commissioner Hester M. Peirce to BatsBZX”.

bitcoin ETF

Skriver Peirce,

“Jeg afviser respektfuldt fra Kommissionens ordre om at afvise en foreslået ændring af en regel, som ændret, for at notere og handle aktier i Winklevoss Bitcoin Trust på Bats BZX Exchange, Inc. (” BZX “).”

Hun siger yderligere,

“I modsætning til Kommissionens beslutning mener jeg, at den foreslåede ændring af reglerne opfylder den lovbestemte standard, og at vi skal tillade BZX at notere og handle med dette bitcoin-baserede børshandlede produkt (” ETP “).”

Hendes bekymring er forbrugerbeskyttelsen, der undermineres ved at forhindre de institutionelle investorer i at komme ind på markedet.

”Jeg er bekymret for, at Kommissionens tilgang underminerer investorbeskyttelsen ved at udelukke større institutionalisering af bitcoin-markedet. Mere institutionel deltagelse ville forbedre mange af Kommissionens bekymringer over bitcoinmarkedet, der ligger til grund for dens afvisningsordre. ”

“Kommissionens fortolkning og anvendelse af den lovbestemte standard sender et stærkt signal om, at innovation er uvelkommen på vores markeder, et signal, der kan have effekter langt ud over Bitcoin ETPs skæbne”

tilføjer Pierce.

Læs også: Cboes VanEck Bitcoin ETF har stadig en chance efter SEC afviser Winklevoss ‘forslag

Institutionalisering, innovation, & Meritregulering

Derudover taler hun om BZXs rolle som en selvregulerende organisation:

“Fordi afvisningsordren fokuserer på bitcoin-spotmarkedet, giver den ikke tilstrækkelig vægt til den vigtige funktion, som børser som selvregulerende organisationer (” SRO’er “) udfører under vores lovgivningsmæssige rammer.”

”BZX bør og ville spille en central rolle i overvågningen af ​​handel med trustens aktier. Ved udførelsen af ​​denne funktion ville BZX udøve det ansvar, der var overdraget som SRO, og ville være underlagt Kommissionens tilsyn. Ved udøvelsen af ​​disse ansvarsområder ville BZX have stærke lovgivningsmæssige og forretningsmæssige incitamenter til at sikre integriteten af ​​de produkter, som den opregner til handel. Intet i posten antyder, at BZX ikke er villig til eller ude af stand til at udføre sit ansvar i henhold til Exchange Act. ”

Ifølge hendes uenighed hjælper institutionelle investorer markedet med at modne og yderligere fremme forbrugerbeskyttelse.

”Når Kommissionen ikke godkender den foreslåede notering, peger den på problemer på bitcoin-markedet, som jeg mener ville blive afhjulpet ved at institutionalisere markedet – et fænomen, som bitcoin-ETP’er ville fremme. For eksempel peger ordren på prisforskellene på tværs af bitcoin-markederne. Mens jeg hævder, at markederne allerede er bedre forbundet med aktive arbitrageur end Kommissionens ordre antyder, ville oprettelsen af ​​en ETP invitere til mere prisarbitrage og dermed bedre forbindelser mellem markederne. “

Hun mener, at institutionel involvering snarere kan hjælpe markedet,

”Større deltagelse af institutionelle investorer i bitcoinmarkedet vil bidrage til at presse børser for at styrke deres forsvar mod tyveri, tilskynde til større investering i depotløsninger i bitcoin-rummet og gøre det vanskeligere for markedsmanipulatorer at undgå opmærksomheden fra deres kolleger på markedet . ”

“Så længe disse investorer nægter at komme ind på bitcoin-markedet, fordi der ikke er noget effektivt køretøj, der vil reducere omkostningerne ved indrejse, vil de funktioner på bitcoin-markedet, der forårsager Kommissionens bekymring, sandsynligvis fortsætte.”

Tilsynsmyndigheder dæmper innovationen, skriver Pierce og forkæler fortjenstregulering:

”Ved at udelukke godkendelse af kryptovaluta-baserede ETP’er i en overskuelig fremtid er Kommissionen involveret i meritregulering. Bitcoin er et nyt fænomen, og dets langsigtede levedygtighed er usikker. Det kan lykkes; det kan mislykkes. Kommissionen er imidlertid ikke godt positioneret til at vurdere sandsynligheden for hverken resultatet for bitcoin eller andre aktiver.

Mange investorer har udtrykt interesse for at få eksponering for bitcoin, og en delmængde af disse investorer foretrækker at få eksponering uden at eje bitcoin direkte. ”

“En ETP baseret på bitcoin ville tilbyde investorer indirekte eksponering for bitcoin gennem et produkt, der handler på et reguleret værdipapirmarked og på en måde, der eliminerer nogle af friktionerne og bekymringerne ved at købe og holde bitcoin direkte.”

Dette er bestemt et godt tegn på, at en af ​​SEC-kommissionærerne er for Bitcoin ETF, som har kryptosamfundet ophidset og håbefuldt..

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me