Chainlink [LINK] Pumper til omvendt psykologi? Over $ 50 millioner i shorts afviklet

reklame Phemex

Den 15. juli offentliggjorde Zeus Capital LLC en forskningsrapport med titlen ‘The Chainlink Fraud Exposed.’ Påstandene mod SmartContract, udvikleren af ​​protokollen inkluderer ulovligt sikkerhedstilbud, centraliseret styring og kontrol, falsk markedsføring, falsk partnerskabsmeddelelse og hvad ikke. 

Logik ville kræve et kraftigt fald i priserne efter en sådan afsløring. Men efter at have kørt deres teorier og påstande i 24 dage, ser Zeus Capital ud til at have tabt for pumperne (eller er det pumperne selv?).

Enkel økonomi fortæller dig, at efterspørgsel og udbud er de to drivende faktorer for prisen på et aktiv. En, der handles på derivatbørser, konkurrerer dog med de lange og korte ordrer. Køberen af ​​en kort kontrakt skal finde en sælger og omvendt. Når balancen tipper for meget til fordel for den ene side, bliver muligheden for at forårsage pres eller afvikling levedygtig.

Pris handling

LINK toppede lige under $ 9 den dag, rapporten blev offentliggjort. Herefter begynder det endda en nedadgående tendens med højere højder og lavere nedture indtil en hurtig tilbageførsel over $ 6,5. Dette kan skyldes en kombination af sælgere, der booker fortjeneste, og short-sælgere lægger pres på markedet.

linkusd krakenLINK / USD 1-dages diagram på Kraken (TradingView)

Siden tilbageførslen trods kontinuerlige advarsler og beskyldninger fra Zeus Capital fortsatte Chainlink [LINK] sin opadgående bevægelse til en højde over $ 14.

I går, inden lige før stigningen, tweetede de, at MakerDAO og Compound bakker op fra Chainlinks prisorakel. Sammen med det, et kald til SEC om at undersøge sagen. Det hele blev præsenteret stærkt på Twitter.

Bekræftet! Først @MakerDAO, derefter @compoundfinance træder tilbage fra den upålidelige og uholdbare Chainlink’s Oracle. $ LINK går ned.

DYOR & læs efterforskningsrapporten – https://t.co/j5F8FMNkQU pic.twitter.com/28EAaHHQiV

– Zeus Capital (@ZeusCapitalLLP) 8. august 2020

Mistænkeligt nok kan Zeus Capitals korte ordrer være en lus for at skjule de massive længsler. En fremtrædende kryptohandler observeret,

Den korte (hvis det var dem) var en del af pumpekampagnen. De forstod den modstridende karakter af kryptosykologi og brugte den til at pumpe. Alle tab var sandsynligvis bare små i forhold til det overskud, de opnåede på deres længsel.

Desuden var FUD grund nok til, at hvaler kunne udnytte likviditeten på kortsiden. Om Zeus Capital har været ærlig i deres tilgang, betyder ikke rigtig noget nu.

Likvidationer

På Aave forårsagede LINK-prisaktion (PA) massive likvidationer på over $ 25 millioner. Efter sigende den aavewatch, lånene i USDC var de, der led størstedelen af ​​likvidationerne op til 96% millioner. Desuden har centraliserede børser som Binance, FTX, Huobi og så videre enten deres egen andel af likvidationer.

link binance åben interesseLINK / USDT Futures på Binance Open Interest 4-timers diagram

På Binance alene voksede LINK / USDT forsikringsfonden over $ 2 millioner, med mere end $ 29 millioner flashfald i OI, der pegede på korte likvidationer.

Den perfekte plan

Ifølge mange eksperter er dette en omfattende pumpekampagne og ikke en ny ting i krypto. Meltem Demirors, CSO for Coinshares noter,

det @ZeusCapitalLLP “Aktivist kort” kampagne den $ LINK føles som en detaljeret markedsføringsplan for at samle support og øge priserne højere, hvor meget tror du, de brugte på (a) Twitter-annoncer (b) et websted og (c) et par ppl at trolde på Twitter?

Sidste år gjorde BSV-talsmænd ledet af Craig Wright og Calvin Ayre en lignende ting ved at skabe FUD omkring Bitcoin copyright. Prisen på BSV fortsætter med at skabe nye højder på trods af åbenbaringen bag facaden.

På det igen!

DeFi-porteføljen af det her en bestemt adresse har vist sig at opleve en af ​​de største afviklinger af LINK shorts på Aave. Linksaka (alias) sporing af porteføljen i går fandt ud af, at likvidationsprisen på over 6 millioner dollars i LINK-lån var på $ 11,8. Senere blev der skyndt mere sikkerhed, da prisen begyndte at stige opad.

I øjeblikket har kontoen over 6,3 millioner dollars i LINK-lån med en nettoværdi på 2,3 millioner dollars. Ovenstående konto kunne muligvis også tilhøre Zeus Capital.

Desuden fortsætter LINK med at handle over $ 12,7 med en betydelig handelsvolumen, der stiger på tværs af børser som Huobi. Kryptovalutaen er i øjeblikket i en prisopdagelsesfase med en masse FUC og FOMO omkring det.

Hvad ville din investeringsstrategi eller mening om Chainlink [LINK] være i øjeblikket? Del venligst dine synspunkter med os. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me