Bithoven Exchange Review – salakirjoituksen tekeminen luotettavaksi ja yksinkertaiseksi

Vaikka vuosi 2018 oli salakirjoitusvaluutoille rankka, salauksenvaihtosarja kukoisti edelleen. Teollisuus näki uusien salausvaihtojen virran, mutta monet keskukset eivät voineet erottua. Vuoden 2019 kynnyksellä – vuosi, jonka odotetaan olevan suuri salausvaluutoille – uusi pörssi tuli näyttämölle, joka lupasi tarjota oikean yhdistelmän ominaisuuksia, joita jokaisen kauppiaan ja sijoittajan tarvitsee voidakseen käydä kauppaa kryptovaluutoilla. Kyllä, puhumme Bithovenista.

Tietoja Bithovenista – Luotettava alusta kryptovaluuttojen ostamiseen ja myyntiin

Bithoven on uusi lapsi salausmaailmassa. Tämän syntyvän kryptovaluutanvaihtofoorumin avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä altcoineja ja rahakkeita nopeasti, turvallisesti ja hyödyllisesti. Toisin kuin monet muut, vaihto ei rajoita tai aseta rajoituksia päivittäisten nostojen tai talletusten määrälle. Se tarjoaa oikean yhdistelmän ominaisuuksia, joihin kuuluu moitteeton käyttöaika, vikasietoisuus ja edistyksellinen toiminnallisuus, mikä rikastuttaa käyttökokemusta ja antaa hänelle mahdollisuuden ansaita voittoa.

Avainominaisuudet

  • Parannettu turvallisuus: Vaihto on täysin salattu, mikä takaa käyttäjän täydellisen turvallisuuden. Vaihto tarjoaa myös kaksivaiheisen vahvistuksen, jota kutsutaan myös 2-tekijäiseksi todennukseksi (2FA). Tämä on ylimääräinen suojakerros, joka on erityisen merkityksellinen verkkokaupan yhteydessä.

  • Korkein likviditeetti: Pörssissä on tarpeeksi ominaisuuksia, jotka houkuttelevat erilaisia ​​kauppiaita ja sijoittajia ja houkuttelevat siten useimpia kauppiaita salaustilaan, mikä antaa korkeimman mahdollisen likviditeetin
  • Nopea suorituskyky: Pörssi on varustettu ylivoimaisella tekniikalla ja infrastruktuurilla, mikä tekee kokemuksesta saumattoman ja kaupankäynnin nopeampaa. Pörssi väittää tarjoavansa vertaansa vailla olevan nopeuden lähes nolla odottaen tilauksia.
  • Täysi yhteensopivuus: Vaihto tarjoaa tarvittavat sovellukset ja rajapinnat, joihin pääsee käyttöjärjestelmästä tai laitteesta, jolloin käyttäjät pääsevät markkinoille milloin tahansa ja mistä tahansa.
  • Nopea tuki: Pörssi ylpeilee asiakaspalvelustaan ​​ja tarjoaa ympärivuorokautista asiakastukea. Vaihto tarjoaa asiakastukea live-chatin ja online-yhteydenottolomakkeen kautta, jossa heidän vastauksensa on jo 2-3 minuuttia live-chatissa ja alle 8 tuntia online-yhteydenottolomakkeen kautta. Yrityksellä on myös kattava UKK-sivu, joka tarjoaa vastaukset yleisimpiin ongelmiin, joita useimmat asiakkaat kohtaavat.
  • Saatavana useita kolikoita: Pörssi tarjoaa kaikki tärkeimmät kolikot ja rahakkeet tarjoamalla käyttäjälle mahdollisuuden käydä kauppaa yli 100 altcoiinilla hänen yhdellä kauppatilillään.

Mikä erottaa: USP: t

Vaikka pörssissä on kaikki sen kilpailijoiden ominaisuudet, on tiettyjä piirteitä, jotka antavat uudelle vaihdolle etusijan. Nämä sisältävät

Vahva joukkue: Pörssin perustaa ammattilaiset blockchainista, kaupasta ja finanssista, joilla on syvällinen käsitys jokaisesta kryptovaluuttakaupan näkökulmasta, jotta he voivat toimittaa tuotteen, joka räätälöidään jokaisen kauppiaan tarpeisiin.

Erilaiset tuotteet: Pörssi ymmärtää, että jokaisella käyttäjällä on erilainen vaatimus, ja aikoo sijoittaa vastaavasti. Siksi pörssi on yrittänyt sisällyttää mahdollisimman monta salausta, jotta se voisi olla yhden luukun paikka kauppiaille ja sijoittajille. Vaikka pörssissä on tarjolla erilaisia ​​tuotteita ja kolikoita, pörssin rahoitus- ja kryptovaluutta-ammattilaiset valitsevat huolellisesti kolikot ja rahakkeet, jotka löytävät täältä listan.

 Verraton tilaustekniikka: Pörssin kaupankäynnin vastaava moottori perustuu innovatiivisiin algoritmeihin, joiden avulla kauppiaat voivat aina löytää parhaat tarjoukset ja välttää volatiliteettia.

Edistyneet ja hyödylliset työkalut: Antaakseen elinkeinonharjoittajalle käytännön kokemusta analyysia varten pörssi tarjoaa useita kaupankäyntivälineitä tarjolla kaupankäynnin helpottamiseksi. Näitä ovat kynttilänjalka-kaaviot, instrumentit, tilauskanta ja markkinoiden yleiskatsaus

Kaupankäyntipalkkio: Pörssillä on kiinteä prosenttiosuus kauppapalkkioista, joka on 0,1% kaupankäynnin arvosta. Bithoven.com tekee parhaansa saadakseen kaupankäynnin mahdollisimman helpoksi ja priorisoi asiakastyytyväisyyttä.

Bithoven-koira

Promo-kampanja – DOGE-kolikot nappaamiseen

Johdantotarjouksena vaihto on käynnissä promo-kampanjaa, jossa jokaisella ainutlaatuisella rekisteröidyllä käyttäjällä on mahdollisuus saada 100 DOGE-kolikkoa. Voidakseen osallistua promo-kampanjaan uusi käyttäjä on noudattanut näissä käyttöehdoissa esitettyjä vaatimuksia:

  • Käyttäjä on vasta rekisteröitynyt yksittäinen käyttäjä yhdellä tilillä.
  • Kaikille promootiokampanjan osallistujille DOGE-kolikoiden nostokynnys on käytettävissä, kun tilisi saldo ylittää 100 DOGE. Mikä tahansa summa, joka ylittää 100 DOGE-kynnyksen, voidaan nostaa.
  • Promo-DOGE-kolikoiden määrä on rajoitettu.

Pörssi, vaikka se on alkuvaiheessa, merkitsee kaikki oikeat ruudut, joita kauppias tai sijoittaja voi vetää kohti itseään. Vaihdon ominaisuudet ja turvallisuus näyttävät siistiltä ja promo-kampanjan myötä pörssiin rekisteröityminen näyttää houkuttelevalta tarjoukselta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me