Sådan bruges komplekse prisligninger på børser til at indstille Bitcoin-reklamer

Bitcoin er en meget ustabil valuta, ligesom de fleste kryptovalutaer. Det er ikke ualmindeligt at se, at prisen regelmæssigt vilde svinge inden for korte perioder. Af denne grund har nogle børser, især peer-to-peer-platforme, der giver brugerne mulighed for at handle verdens første kryptovaluta, designet formler, der hjælper forhandlere med at indstille deres annoncer ved hjælp af konkurrencedygtige priser, hvilket sikrer, at de slår resten af ​​konkurrencen.

Prisligninger kan indstilles automatisk for at opdatere dine priser i henhold til, hvordan prisen på Bitcoin bevæger sig på andre kryptovalutabørser. Disse ligninger tager hensyn til de oplysninger, der indsamles af en børs algoritme fra andre platforme, og opdaterer dine annoncer i overensstemmelse hermed.

P2P-platforme giver købere og sælgere mulighed for at indstille de priser, de gerne vil købe eller sælge et aktiv ved at oprette reklamer. En funktion, der altid er tilgængelig, når du gennemgår denne proces, er at indstille margener enten over eller under den aktuelle pris. De er ret enkle at konfigurere og sikre, at dine annoncer lader dem, der interagerer med dem, vide, hvor mange penge du gerne vil købe eller sælge Bitcoin til og derved opnå en fortjeneste eller spare dig for nogle penge ved at købe billigt.

Så store som margenerne er, er de ikke nok for avancerede forhandlere, der måske søger at bruge data fra bestemte børser, når de priser deres reklamer. Disse data kan derefter kombineres med avancerede ligninger for at komme med bedre priser.

Forskellige formler 

Som sådan tilbyder forskellige P2P-børser forskellige måder at tilpasse din egen pris på. En platform som localcoinswap vil give handlende adgang til data fra ti kryptobørser, herunder Bitfinex, Binance, Coinbase, CEXio, Polinex, Coinone, Kraken, HitBTC, Bittrex og Bitstamp. Og har en formel, som brugerne kan bruge til at hente priser på platformene; Market.exchange.pair.type.

Ved at skrive markedet. du angiver, at du vil hente data om en valutakurs. Udvekslingen. præciserer på den platform, du gerne vil hente dataene fra parret. viser den parring, du gerne vil bruge, og dette kan være Bitcoin / USD og endelig typen. viser den slags pris, du har til hensigt at få fra platformen. Dette kan være den højeste, laveste, den sidste, bud- eller anmodningskurs med mere.

Et eksempel på denne formel i aktion er market.coinbase.btcusd.high. Udvekslingen gør det lettere for dig at inkorporere en rullemenu, der vil tilbyde forslag, når du begynder at skrive formlen og dermed forenkle processen.

Operatører er også tilgængelige for at hjælpe forhandlere med at skabe forskellige prismetoder, der opfylder deres behov. Disse inkluderer multiplikation, division, addition og subtraktion. Så er der minimum, maksimum og parenteser.

Du skal være opmærksom på, at alle dine annoncer vil blive prissat i fiat-valuta uanset operatører eller udvekslingsdata, der bruges. Derfor er det vigtigt at konvertere til den fiat-valuta, du foretrækker at handle med.

En anden børs, der giver brugerne mulighed for at bruge komplekse prisligninger at indstille vindende reklamer er Bitcoin Global. På platformen behøver brugerne ikke bekymre sig om, at deres annoncer er ude af drift, da platformen binder erhvervsdrivendes ordrer til forskellige børser. Du kan designe din egen ligning, der bedst opfylder dine handelsbehov, og data kan hentes fra topplatforme som WhiteBIT, Kraken, Bitstamp, Bitfinex og Coinbase.

Det er ikke kun handlende, der har det godt på denne platform, men også udviklere, der kan få adgang til den nyligt introducerede API v 1 for at automatisere deres reklamestyring via API-opkald. Utroligt tilbyder børsen et begrænset tilbud, hvor alle handler på platformen tiltrækker nul gebyrer. Og udvekslingen kan tilgås på fire nationale sprog engelsk, fransk, russisk og kinesisk.

Vigtigheden af ​​at bruge en datakilde

Prisligninger på LocalBitcoins er afledt ved hjælp af btc_in_usd som standard, og forhandlere kan bruge multiplikationsoperatøren, hvis de ønsker at placere en margen oven på markedsdataene. Alle annoncer opdateres hvert femte minut. Beregningerne overvejer prisen på BTC fra forskellige kilder og returnerer altid medianprisen for en Bitcoin baseret på de forskellige kilder.

På børsen er det også muligt at lave dine egne prisligninger ved at følge et par enkle trin. Den første vil involvere identifikation og valg af datakilde, der skal bruges. For at få et nøjagtigt svar skal du kun bruge en kilde som coinbaseusd_avg. Denne formel fungerer fint, men hvis du agter at tjene noget overskud, skal du bruge en operatør.

Lad os sige, at du vil tilføje en margen på 25% oven på markedsprisen. Du skal bruge multiplikationsoperatoren og gange prisen fra din kilde med 1,25, hvilket tilføjer den ønskede procentdel. I dette tilfælde vil dette se ud som coinbaseusd_avg * 1.25.

Det sidste trin involverer at konvertere den pris, du får, til den valuta, du foretrækker at handle med. Her bliver du nødt til at bruge USD_in_ [valuta]. Et eksempel på denne coinbaseusd_avg * 1.25 * USD_in_CAD.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me