Bitcoin og dollaren vender om i september, men tendensen vil sandsynligvis fortsætte

Bitcoin oplevede en sammentrækning i september 2020 og faldt næsten 9%, da dollaren vandt terræn. Dollaren nydt godt af risikoaversion og fortjeneste i risikofyldte aktiver på trods af et fald i amerikanske statsafkast. Det tekniske i bitcoin versus greenback afspejler konsolidering, men da investorer begynder at akkumulere positioner, er der en mulighed for, at BTC / USD stiger tilbage til nye 2020-højder.

Dollaren driver Bitcoin-tab

Retracement i bitcoin i september var drevet af gevinster i den amerikanske dollar og fald i mere risikable aktiver. Forhandlere tog overskud i mere risikable aktiver i september, hvilket førte til lavere aktiekurser sammen med bitcoin. I september var aktier og bitcoin stærkt korreleret i bevægelse i tandem med hinanden. Korrelationen mellem S&P 500-indeks og bitcoin nåede 80% i september, hvilket betyder, at 80% af bevægelsen i BTC / USD var relateret til bevægelsen i S&P 500 indeks. For at udligne tabene i et mere risikofyldt aktiv flyttede handlende til aktiver i sikre havne, såsom den amerikanske dollar. Siden maj 2020 har dollaren mistet ca. 6%, men steg igen lidt over 2% i september.

Aktivforvaltere forbliver korte dollars

Gevinsterne i dollaren har ikke afskrækket kapitalforvaltere, der forbliver korte greenback. I henhold til den seneste forpligtelse fra handelsrapporten, der blev frigivet til datoen, der sluttede den 22. september, forbliver kapitalforvaltere meget lange euro og korte greenback. Den åbne interesse for kapitalforvaltere viser, at de er det lange 446.000 kontrakter sammenlignet med korte kun 15K kontrakter. Den opfattelse, at aktivforvaltere er overbeviste om, at greenback kan fortsætte med at bevæge sig lavere, vil være nyttigt for bitcoin-tyre.

Bitcoin Reverse Fortsæt med at falde

Bitcoin-reserverne på børser falder, hvilket afspejler, at detailinvestorer muligvis akkumulerer bitcoin. Ifølge data fra CryptoQuant, alle børsreserver faldt til 2,4 millioner BTC, hvilket svarer til 25 milliarder dollars. Dette sammenlignes med omvendte niveauer, der blev set i oktober 2019, hvor alle børser havde omkring 2,8 millioner BTC, der i øjeblikket er værd at 30 milliarder dollars. Faldet i det modsatte af BTC er cirka 5 milliarder.

Bitcoin-reserverne på børser stiger, når investorer deponerer Bitcoin på en børs og falder, når de købes fra en børs. Indskud af bitcoin på børser afspejler salgspres, da investorer køber suveræn valuta og sælger BTC. Dette skyldes, at forhandlere skal sende BTC til børser for at sælge kryptovalutaen. Så når valutatilstrømning af BTC begynder at falde, og reserver begynder at falde, beskriver det en situation, hvor investorer er mindre interesserede i at sælge BTC. Ifølge CryptoQuant har nettotilstrømningen i løbet af de sidste 8 uger kontraheret med ca. 20.000 BTC pr. Måned. Nettotilstrømningen faldt skarpt, da BTC skarpt steg.

Teknisk analyse

Det tekniske viser, at BTC / USD konsoliderer lige under modstand nær det 10-ugers glidende gennemsnit på 11.100. Support ses nær det 50-ugers glidende gennemsnit på 8.919. Det 10-ugers glidende gennemsnit krydsede over det 50-ugers glidende gennemsnit, hvilket betyder, at en mellemlang sigt er på plads. Volatiliteten er faldet og er nu nær de laveste niveauer set i 2020. Bollinger-båndbredden er trukket sammen, hvilket betyder, at volatilitet i bitcoin-handel er faldet væsentligt.

Kortsigtet momentum er blevet positivt, da den hurtige stokastiske genererede et crossover-købsignal. Den hurtige stokastiske er en momentumoscillator, der måler acceleration og deceleration af momentum. Det måler også overkøbte og oversolgte niveauer. Den aktuelle aflæsning af den hurtige stokastiske er 53 midt i det neutrale område, som afspejler konsolidering.

Mellemfristet momentum er blevet negativt, da MACD (glidende gennemsnit konvergens divergens) indeks genererede et crossover salgssignal. Dette sker, når MACD-linjen (det 12-ugers glidende gennemsnit minus det 26-ugers glidende gennemsnit) krydser under MACD-signallinjen (det 9-ugers glidende gennemsnit af MACD-linjen). MACD-histogrammet har også genereret et crossover-salgssignal, der bevæger sig under nul-indekslinjen. MACD-histogrammet udskrives i rødt med en nedad skrånende bane, der peger på lavere priser.

Bundlinjen

Resultatet er, at investorer ser ud til at være baisse amerikanske dollars og akkumulere bitcoin. CFTC-forpligtelsen fra de erhvervsdrivende rapporterer, at kapitalforvaltere fortsætter med at satse på, at dollaren vil falde, og reserverne på børser er faldende, hvilket viser, at investorer køber bitcoin og nu sælger tilbage til børserne. Faldet i mere risikable aktiver i løbet af september har vejet bitcoin og har hjulpet med at opsvinge den amerikanske dollar, der har fungeret som et sikkert tilflugtssted. Det tekniske viser, at tendensen i BTC / USD er positiv, da der for nylig opstod et glidende gennemsnit, men momentum er negativt, da MACD for nylig genererede et crossover-salgssignal. Dette scenario peger sandsynligvis på fortsat kortvarig konsolidering.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me