PR: Vähittäiskauppiaiden ja salauksen välisen kuilun poistaminen Fluz Fluz Cash Back -verkolla

Mene kauppaan, osta haluamasi tuote ja hanki rahaa takaisin! Se on niin yksinkertaista! Fluz Fluz on salamaailman piilotettu helmi – salausprojekti, jolla on todellinen välitön sovellettavuus reaalimaailmassa! Kolumbiassa menestyksensä osoittanut Fluz Fluz haluaa valloittaa Yhdysvaltain markkinat ja haluamme aloittaa asiat räjähdyksellä: kahden lyhyen viikon kuluttua Fluz Fluz Cash Back Premier Istuimen aktivointi alkaa – saat eturivin paikkasi maailmanlaajuinen Cash Back-vallankumous!

Mikä on Fluz Fluz?

Fluz Fluz on Cash Back -verkkok oli jokainen Fluz Fluz -käyttäjä voi ansaita välittömän tuoton ostoksestaan ​​ostaessaan verkossa, myymälässä, ostamalla digitaalisia lahjakortteja ja lisäksi sisäänrakennetun Cash Back Network -verkon kautta..

Fluz Fluzilla on jo menestyvä ja aktiivinen liiketoiminta Kolumbiassa (100 kt: n käyttäjäkunta), ja juuri nyt Fluz Fluz laajenee ja tulee Yhdysvaltain markkinoille.

Kerätäkseen varoja laajentumiseen Fluz Fluz antoi FLUZ ERC-20 -merkkinsä ja järjesti joulukuussa 2017 ICO-varainhankintatapahtuman. 20 miljoonan dollarin tavoite kova korkki saavutettiin kahden viikon kuluessa julkisesta yleisömyynnistä.

Kuinka monta jälleenmyyjää Fluz Fluzilla on ja miksi enemmän liittymässä joka päivä?

Tällä hetkellä yli 300 + suurta jälleenmyyjää ja tuotemerkkiä on jo liittynyt Fluz Fluziin, mukaan lukien muun muassa Nike, Uber, Disney. Kumppaneiden määrä kasvaa päivittäin! Tarjoamalla irtotavaran ja rajat ylittäviä tuotealennuksia Fluz Fluz -käyttäjille he houkuttelevat uskollisesti ja toistuvasti asiakkaita. Puolestaan ​​heidän asiakashankintakustannuksensa ovat paljon halvemmat kuin perinteisten DM-kanavien kautta, ja heillä on nyt hyvä mekanismi houkutella lisää offline- ja online-käyttäjiä myymälöihin.

Tärkein syy vähittäiskauppiaiden liittymiseen Fluz Fluziin on, että kaikki kaupat tapahtuvat fiat-valuuttana. FLUZ-tunnuksemme toimivat pääasiassa järjestelmän sisäisissä lisäarvon välittäjinä. (Lisätietoja FLUZ-token-apuohjelmasta seuraavissa kappaleissa.)

Kuinka Fluz Fluz -palautusverkko toimii?

Fluz Fluz Cash Back -verkko koostuu ensisijaisista Tier 1- ja Tier 2 -verkkopaikoista, ja ilmaiset paikat ovat ottaneet ihmiset, jotka haluavat käyttää Fluz Fluz -sovellusta. Kaikki uudet Fluz Fluz Cash Back -käyttäjät joko täytetään automaattisesti tai kutsutaan näiden rakenteiden alla olevaan verkkorakenteeseen, ja jokainen istuimen haltija voi ansaita ylimääräistä käteispalautusta, joka syntyy paikkojen käteispalautusverkosta..

Elokuun 14. päivänä Tier 1- ja Tier 2 Network Seat -aktivointitapahtumat alkavat. Jokainen Fluz Fluz -tukija, jolla on tällä hetkellä riittävä määrä FLUZ-rahakkeita, voi turvata yhden tai useamman Cash Back Network Core -paikan. Ainoat erot näiden kahden tason välillä ovat tunnukset, jotka ovat välttämättömiä Seat-luvan saamiseksi

ja koska Tier 1 -paikka on lähempänä verkon ydintä, se täyttyy automaattisesti tavallisilla käyttäjillä nopeammin.

Tier 1 -paikkaa varten tarvitset 20000 FLUZ-merkkiä ja Tier 2 -paikkaa varten 10000 FLUZ-tunnusta. Jos olet kiinnostunut osallistumaan Fluz Fluz Network Seat -aktivointitapahtumaan, mutta sinulla ei ole tarpeeksi FLUZ-tunnuksia, voit hankkia lisää tunnuksia yhdestä seuraavista vaihdoista:

  1. https://idex.market/eth/fluz
  2. https://www.qryptos.com/
  3. https://cobinhood.com/trade/

Mitä ovat FLUZ-merkkiset apuohjelmat?

Ennen kuin alamme edes keskustella FLUZ-token Network Utility -toiminnoista, pidä mielessä ensisijainen toiminto – jokainen, jolla on riittävästi FLUZ-tunnisteita, voi hakea Fluz Fluz Network TIER -paikkoja. Lisätoimintoja istuintapahtuman jälkeen ovat:

Tapa tarjota useita lisäydintoimintoja Fluz Fluz -palautusverkolle. Jokainen käyttäjä, jolla on FLUZ-tunnuksia, voi:

  1. Aktivoi kaksinkertainen käteisraha heidän ostoistaan. Jopa aiemmin tehdyille ostoksille (jopa 14 päivää myöhemmin).
  1. Lahjoita nämä rahakkeet istuinverkkoosi – tietylle henkilölle tai koko verkolle. Tällöin käyttäjä stimuloi kustannustehokasta kulutusta verkkossaan ja saa enemmän rahaa takaisin itselleen.
  1. Osallistu kuukausittain arpajaisiin paikoista, joita ei vaadittu ensimmäisessä istumapaikkamme tapahtumassa, samoin kuin kaiken käteispalautuksen, joka on kertynyt heille siitä lähtien, kun he aloittivat aktiivisuuden.

Lisää apuohjelmia paljastetaan pian!

Kuinka aktivoida Fluz Fluz Premier -istuin?

Käy sitten paikan aktivointisivullamme aktivoimaan paikka: < https://activate.fluzfluz.com

Liity Fluz Fluziin ja osallistu maailmanlaajuiseen cashback-vallankumoukseen! Pysy ajan tasalla kaikesta, mitä Fluz Fluzin kanssa tapahtuu, ja seuraa ilmoitussanomaryhmäämme: https://t.me/fluzfluzannouncements

Ja jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä ne globaalista yhteisön sähkeryhmästä: https://t.me/fluzfluzreward

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me