Øve dig på Crypto: Find den bedste gratis Crypto Trading-konkurrence

Bitcoins har udviklet sig i nogen tid, hvilket vækker alles interesse i den økonomiske scene – både veteraner og nybegyndere. De er interesserede i disse former for kryptokurrency, fordi det er en ny valuta, der giver en mulighed for at handle og drage fordel af den. 

Men indtjening går ud over det, da der er platforme, der ikke kun øger dine kryptokurrencyfærdigheder, men også giver muligheder for at børste handelstaktik i form af kryptohandelskonkurrencer. Disse kortsigtede konkurrencer pakker meget intensitet og spænding, da det tester en erhvervsdrivendes færdigheder og kløgt, når de kæmper for gearing blandt deres jævnaldrende. Og ja, nogen kunne tjen bitcoin gratis hvis de er heldige nok til at vinde.

Hvad er kryptohandelskonkurrencer?

Crypto trading konkurrencer er kortsigtede begivenheder hostet af en bestemt platform. De er en nyfundet måde at tjene penge ved hjælp af Bitcoin-valuta. Disse sponsorerede aktiviteter genererer indtjening på stedet og afledte børser, der normalt kører i et par timer eller spænder over et antal dage. 

Du kan begynde at handle, selvom du er nybegynder ved at finde en vært og en dedikeret platform. Når du har fundet en passende, skal du gøre dig bekendt med reglerne for den specifikke konkurrence, du deltager i. Som du vil opdage, har handelskonkurrenceplatforme deres egne retningslinjer for registrering og handel, hvoraf nogle kræver enkeltpersoner, mens andre foretrækker sætte hold. Nogle kræver også et minimum af egenkapital og efterfølgende indskud, da handelskonkurrencen er i gang. Men hvis alle disse procedurer gør dig lidt nervøs, er der demo-handelsplatforme, der tilbyder tutorials og efterligner handelssteder, hvor du først kan øve dig på at finpudse dine færdigheder..

Generelt har kryptohandelskonkurrencer handlende med andre forhandlere. Deres score er optaget på et leaderboard, og de bedste handlende tildeles med tilsvarende pengepræmier eller udsættes for en unik præmiefordelingsordning. Scorerne er en kombination af handel med volumen og fortjeneste eller returnering af investering (ROI). Disse er opstillet i tabelform, og de højeste handlende tildeles tilsvarende præmier i slutningen af ​​konkurrencen.

Hvad er belønningerne?

Ikke kun konkurrerer handlende om pengepræmien i disse konkurrencer, men platforme giver også incitamenter i form af handelsbonusser, rabatter på handelsgebyrer og gaver til deltagerne. Præmier kan komme i form af USDT eller en anden kryptokurrency.

Mens det ofte lokker handlende til at deltage på grund af kontanterne, er der andre fordele ved at deltage i disse handelskonkurrencer. Det har også et mentalt og psykologisk aspekt, da spillet sætter handlende sammen for at se, hvem der har den bedre strategi for at komme med flere gevinster. 

Således kan kryptohandelskonkurrencer være meget gavnlige for enhver seriøs Bitcoin-forhandler. Færdigheder opnået gennem disse konkurrencer tjener som en fordel, da dette er færdigheder og strategier opnået bortset fra almindelig Bitcoin-handel. Bortset fra at deltage i kryptohandelskonkurrencer, kan du også få flere tip til, hvordan man gør det forbedre din kryptohandel færdigheder ved at deltage i fora og grupper, der deler den samme interesse og lidenskab for kryptokurrency. 

Valg af den bedste Crypto-handelsplatform

Et antal crypto trading konkurrenceplatforme kan findes på internettet. De fleste kommer med meget attraktive tilbud til at promovere mønten og dens deltagende børser. Processen kan også øge værdien af ​​den kryptokurrency, der handles. Nogle af disse begivenheder lanceres endda som forventede årlige eller halvårlige begivenheder, som handlende ser frem til på grund af de præmier, der står på spil. 

Mens der er en hel håndfuld, er her et par kvaliteter, der kan få en til at skille sig ud som den bedste konkurrence om kryptokurrencyhandel: 

  • Tillader deltagere at deltage i konkurrencen gratis eller med et minimalt beløb for at rumme alle interesserede i konkurrencen 
  • Gør det muligt for handlende at oprette deres profil og oprette en portefølje til at overvåge deres succes
  • Viser tilgængelige bitcoins på det nuværende handelsmarked og giver forhandlere mulighed for at anvende prognosefærdigheder
  • Har et leaderboard i realtid til at vise din rang og konkurrenternes rang
  • Med bred præmieuddeling for at belønne tophandlere og også give incitamenter til alle involverede 
  • Giver en stimulans for handlende til at lære forskellige færdigheder og strategier, der kræves til højrisiko og tidsbegrænsede handelskonkurrencer
  • Opfordrer handlende til at forfølge Bitcoin-brug længe efter, at konkurrencen er afsluttet 
  • Platformen kommer fra en velrenommeret vært og har sikkerhedsfunktioner til identitetsbekræftelse og tilbagetrækning af præmien

En niche i kryptovaluta

Crypto-handel konkurrencer er stigende og kan godt blive en hæfteklammer i Bitcoin arenaen for at fremvise færdigheder og som en ekstra vej til at tjene overskud. Handlende kan klare sig godt ved at deltage i disse begivenheder ikke kun som et middel til at udvide deres lommer, men mest af alt forbedrer deres markedsanalyse og handelsevner. Handelskonkurrencer tjener også til at udløse interesse og øge intensiteten i kryptokurrency.        

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me