Stellar [XLM] registrerer 1.000.000 konti på Ledger Inching Closer to Ripple [XRP]

reklame Phemex

Stellar og Ripple har arbejdet i en nakke til nakke-konkurrence for at etablere sig som blockchain-partner til den finansielle sektor og forsøge at give hurtighed og andre blockchain-fordele til de finansielle transaktioner. Ifølge en nylig frigivelse er Stellar lige kommet tættere på XRP og har registreret 1.000.000 konti på sin hovedbog

Stellar stigende brugssag

Stellar, havde været en mønt med ikke mange kunne have gået glip af, hvis de handlede kryptokurver. Mens de fleste mønter gradvis tilføjer værdi, skaffer Stellar en enorm tilføjelse til sin værdi, således at altcoin klatrer højere på markedet. Derfor kommer meddelelsen om at have 1 million konti på hovedbogen ikke som en overraskelse for mange, da det sandsynligvis skulle ske før eller senere.

Ny #Stellar milepæl bestået: 1.000.000 konti på hovedbogen. Tillykke med @StellarOrg og fantastisk Stellar Community! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. august 2018

Stellar har været i stadig stigende og stigende brugssag i nyere tid. I juni havde Stellar erhvervet Chain, den San Francisco-baserede start-up bygning blockchain-teknologi til den finansielle industri, ifølge folk, der er bekendt med aftalen. Dette gav Stellar adgang til Chain’s blockchain-baserede produkter, der letter finansielle enheder til digitalt at overføre penge og andre aktiver direkte, sikkert og næsten øjeblikkeligt uden meget besvær.

Stellar havde også introduceret deres koncept i ATM i Singapore til Singapore, der kunne give meget mere synlighed for de mennesker, der ikke er meget fortrolige med kryptoverdenen..

For nylig blev Stellar udnævnt af Shariyah Review Board (SRB) som et sharia-kompatibelt netværk for betalinger og aktivtokenisering. Udviklingen gjorde Stellar til den første distribuerede hovedbogsprotokol, der blev certificeret som en sharia-kompatibel digital valuta. Certificeringen hjælper også med at øge brugen og populariteten af ​​kryptovaluta blandt muslimer, især i Mellemøsten.

Bortset fra dette havde Stellar indgået et samarbejde med IBM om blockchain-projektet, som ville give bankerne mulighed for at gennemføre transaktionerne ved hjælp af Lumens og derefter stole på lokale markedsproducenter til at konvertere Lumens til lokal fiat-valuta.

Bortset fra IBM-partnerskabet annoncerede Stellar Lumens (XLM) også partnerskaber med:

SatoshiPay – en tjeneste, der hjælper med at tjene penge på et websted gennem digitale aktiver.

EXCH.ONE – et schweizisk selskab, der planlægger at krydse digitale aktiver og fiat-valutaer, der ønsker at inkludere flere valutaer på Stellar-netværket både i EU og uden for det (UK og Syd / Mellemamerika).

Klick-Ex – den berømte grænseoverskridende betalingstjeneste, der har en stærk tilstedeværelse i Europa og Stillehavet.

Mobius – et firma, der hjælper dem med at skabe broen mod mobile enheder og evnen til at implementere en smart kontrakt med data til ikke-blockchain-udviklere. Jed McCaleb, Stellar-medstifter, er en del af denne institution.

HashCash – en tjeneste, der har til hensigt at skabe løsninger til finansielle enheder såsom banker gennem Stellars netværk.

Læs også: Stellar [XLM] toppen af ​​denne måned, her er hvorfor det fortsætter med at sælge som hotcakes

Ripple og Stellar – Samme fokus på forskellige brancher

Selvom Ripple og Stellar kommer fra den samme kildekode og imødekommer den samme branche, er deres fokus tilgang og strategi meget forskellig. Stellar (XLM) og Ripple (XRP) har forskellige mål, og de går på deres egne veje. Stellar (XLM) ‘s udviklere er fokuseret på at hjælpe startups, mens folk bag Ripple (XRP) samarbejder med banker. Dette viser os, at Stellar (XLM) og Ripple (XRP) er ret forskellige, og at de ikke vil konkurrere når som helst, medmindre de krydser hinanden

Den måde, Stellar bevæger sig på, dens berigende værdi for sig selv og for sine tokenholdere. Da Stellar fortsætter sit fokus med at hjælpe startups, er det bundet til at vokse eksponentielt og på monopol, medmindre Ripple krydser sin vej. Markedet er stadig enormt for stjernernes at opretholde konkurrence og fremstå som en nøglekryptovaluta

Vil Stellar snart overtræde USD 1-mærket, som mange analytikere på gaden antyder? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me