5 grunde til, at Crypto Market er på randen til en Altcoin-sæson

reklame Phemex

Kryptomarkedet ser ud til at være på randen til at revidere domænet for en alt-sæson. Ikke kun DeFi, men også andre altcoins har været i en bullish tendens i de sidste par uger, mens Bitcoin stort set er blevet sat. Afbrydelsen mellem tyrmarkederne i mid-cap altcoins og Bitcoin-prisen danner et stærkt tilfælde af altcoin-kørsel.

Den gennemsnitlige gevinst på top 20-kryptokurver efter markedsværdi er over 6%, mens Bitcoin handler i $ 100-intervallet omkring $ 9265. Desuden synes de erhvervsdrivende at favorisere mid-cap altcoins frem for de bedste kryptoer som Ethereum [ETH], XRP, Bitcoin Cash [BCH] og Litecoin [LTC].

Wow det er virkelig en $ ALT szn

– Koroush AK (@KoroushAK) 8. juli 2020

DOGE Coin Mania og Social Media Volumes

Sammen med DeFi-manien er en bemærkelsesværdig forekomst af TikTok-manien af ​​Dogecoin. Brugere på den sociale medieplatform begynder tilsyneladende en tendens til at købe DOGE til en værdi af $ 25 og blive rig, efterhånden som trenden fanger og den når $ 1.

Dogecoin [DOGE] blev faktisk udviklet som et sarkastisk forsøg på at fremhæve pumpe- og dump-ordningen med kryptokurver. WhalePanda, tidlig Bitcoin-investor og analytiker noter,

Jackson skabte Dogecoin som en vittighed. Han hadede det faktum, at folk faktisk købte, solgte, investerede og tabte penge med det. Han er stort set imod det frie marked og kapitalismen.

Lunar crush, et analysefirma med fokus på volumen på sociale medier tweeted,

der var 11.356 $ doge social post nævner i dag fra 9.730 sociale bidragydere. Det er et rekordhøjt niveau.

Ifølge deres analyse havde Chainlink [LINK], Cardano [ADA], Dogecoin [DOGE], VeChain [VET] og ICX den bedste score, der kombinerede pris og sociale mediers ydeevne.

Procentdel af Bitcoin Dominance

Omfanget af Bitcoin [BTC] -dominans udvides til handelsvolumener og meget forskellig i markedsværdi.

bitcoin-dominansprocent kryptomarkedBitcoin Dominance Procent over Crypto Markets (TradingView)

Bitcoins dominans er faldet under 50 og 200-dages EMA (eksponentielt glidende gennemsnit) og er brudt under understøttelsen fra den opadgående tendens i Bitcoin-dominans.

Ikke desto mindre skal handlende være forsigtige med fortsættelsen af ​​flytningen. Det rektangulære område repræsenterer fraktalanalysen af ​​en lignende breakout i begyndelsen af ​​2019. Markedet oplevede en ret hurtig tilbagevenden til Bitcoin, da gevinsterne blev sammensat på altcoins tidligt i 2019. Fremtrædende erhvervsdrivende og analytiker, Cantering Clark (alias), tweeted,

I betragtning af at vi ser, at crypto har sin egen version af sektorrotation med DeFi, Midcaps og nu individuelle latterlige ting som $ DOGE, det ville være svært at forestille sig #Bitcoin ikke drage fordel af mere positive priser, der går fremad, før spillet til musikalske stole er slut.

2017 Vibes?

ICO-boblen i 2017 blev bygget på bagsiden innovativ og potentielt lukrativ holdning til blockchain-teknologi, der transformerede FinTech og forskellige industrier via decentral krypto. Den nuværende stigning i altcoins ser ikke ud som et genbrugt altcoin-løb, men den nye kapitalindstrømning via DeFi. Denne nye kapital vil også have tendens til at rotere eller se efter muligheder i andre projekter. Markedsværdien af ​​DeFi-tokens er steget eksponentielt til $ 7,4 mia. I de sidste par uger.

Ikke desto mindre er dette kun den første fase af stigningen, og for at replikere den forrige alt-sæson skal den fortsætte et stykke tid. Mati Greenspan, finansanalytiker og grundlægger af Quantum Economics, der håber på en fortsættelse bemærkede om hvorvidt alt-sæson er her,

Nej. En sæson indebærer, at den varer et stykke tid. Dette er mere som Alt-Wednesday med et håb om at blive Alt-July.

Stigning i Stablecoin-udbuddet

Markedsværdien af ​​stablecoins har skabt nye højder hver dag; i øjeblikket på $ 11,2 mia. Tidligere har tilstrømningen af ​​penge til stablecoins fungeret som en forløber for kryptotyremarkeder.

usdt stablecoin-volumenKumulativ Stablecoin-volumen (Kilde)

Desuden er omfanget af stigningen i USD stablecoin-værdiansættelsen mere end det dobbelte af stigningen i begyndelsen af ​​2019. Dette ud over nedsat volatilitet i Bitcoin-prisen minder igen om 2019.

Samlet markedsværdi af Altcoins

Sidst men ikke mindst er markedsværdien af ​​altcoins brudt over den langsigtede bearish trendlinje på en ugentlig skala.

total2 markedsværdiSamlet markedsværdi af Altcoins (TradingView)

Handlende vil se frem til en tæt og konsolidering over trendlinjen for fortsættelse af altcoin-kørsler.

Hvad ifølge dig er sandsynligheden for en alt-sæson på det nuværende marked? Del venligst dine synspunkter med os.  

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me