E-RADIX anmeldelse af tokensalg

Om Radix 

Radix mener, at decentraliseret finansiering har potentialet til at ændre verden. Der er dog en hel del problemer med DeFi. Det er her, Radix kommer ind. Radix’s konsensusalgoritme er designet specifikt med DeFi i tankerne. 

Radix kører på konsensusalgoritmen Cerberus. Det giver grundlaget for levering af et offentligt netværk gennem lineær skalerbarhed. Lineær skalerbarhed betyder, at en offentlig hovedbog kan skaleres problemfrit, hvilket gør det muligt at skalere op til tusindvis af noder og milliarder af brugere. Når det er klar, kan dette løse problemer med netværksbelastning, som andre som Ethereum står over for. 

E-Radix-token 

Den tidlige og brede spredning af tokenfordeling er signifikant. Det sikrer tilstrækkelig decentralisering af det offentlige netværk. Det giver også folk på netværket incitamenter så hurtigt som muligt fra øjeblikkelig øjeblikkeliggørelse. 

Salget af E-Radix-tokens har til formål at fremme distributionen af ​​indsatsen. Det håber også at sikre et højt decentraliseringsniveau inden frigivelsen af ​​Radix mainnet. 

ERC20-tokens er blandt de mest udstedte tokentyper. De kan også lette hurtigere integration i det eksisterende DeFi-økosystem som børser og tegnebøger. Dette kan hjælpe med at opbygge distribuerede stave. 

E-Radix-tokensalg 

Der har været stor interesse blandt mennesker for at købe Radix-tokens. For at gøre tingene enkle oprettede Radix en simpel tokenportal, hvorigennem tildelinger kan kræves på basis af første til at sende midler. 

Radix

Radix token-salget går live den 8. oktober 2020 kl. 18:00 UTC. Salget fortsætter, indtil alle tokens er udsolgt, eller indtil den 10. november 2020 kl. 18:00 UTC. 

Der kan maksimalt købes 642 millioner E-Radix-tokens til en pris af $ 0,039 pr. Token. Tokenallokeringer reserveres på basis af første til at sende midler. Alle køb er underlagt en minimumsstørrelse på $ 5000 og en maksimal købsstørrelse på $ 2.000.000. Købet skal foretages i USDC eller ETH. 

Folk, der ønsker at købe E-Radix-tokens, bør få deres ALM / KYC ryddet med Altcoinomy, som er den regulerede AML / KYC-udbyder. AML / KYC-kontrollerne har brug for bevis for ID, boligbevis og finansieringskilde. Detaljerne bliver verificeret over et videoopkald.  

Brugere, der ønsker at sende penge til at købe E-Radix-tokens, kan kun gøre det via Radix-tokenportalen. Midlerne skal også sendes fra en personlig tegnebog. Hvis du sender penge fra en udvekslingspung, har du muligvis ikke adgang til din E-Radix. 

Du kan finde de komplette detaljer om Radix token-salget her

E-Radix-oplåsning af token 

For at opnå en balance mellem udbud og efterspørgsel på E-Radix-tokens afhænger antallet af ulåste tokens af markedets pris. Kun de tokens, der er blevet låst op, vil være tilgængelige til indsats og andre formål. 

Låsemekanismen starter den 17. november 2020 og vil fortsætte på Radix-hovedbogen, når den er blevet instantificeret. 

Likviditetsincitamenter 

Radix planlægger at skabe oprindelig likviditet til E-Radix-tokens ved at lancere den i Ethereum DeFi-økosystemet. Dette vil gøre det muligt for Radix-samfundet at levere likviditet direkte. Det vil også give dem muligheder for at opbygge bedrifter og samtidig støtte token. Lancering på Ethereum DeFi-økosystemet hjælper også Radix med at få opmærksomhed i DeFi-økosystemet. 

En allokering af tokens er reserveret. Dette vil tilskynde til likviditetsbestemmelser, der er vigtige for distributionen af ​​Radix-tokens. Disse incitamenter er afgørende for de langsigtede mål for indehavere af Radix og Radix-token. 

Konklusion 

Radix-platformen håber at opnå en bred distribution af sit token. Dette er vigtigt, så der kan ske en tilstrækkelig decentralisering. Token-salget håber at opnå en vis decentralisering inden frigivelsen af ​​Radix mainnet. Efter instantiering af Radix Ledger kan E-Radix-token udveksles med Radix-tokens. Midlerne modtaget fra tokensalget vil blive brugt i teknologi, marketing og specielle projekter. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me