Handel med kryptovaluta: prishandling

Kryptovalutaer – hvem ville have troet, at denne mærkelige aktivklasse ville tiltrække så meget opmærksomhed og en så enorm mængde investeringskapital på så kort tid? Milliarder af dollars har hældt i rækken af ​​forskellige kryptokurver i løbet af de sidste par år. Da flere og flere investorer og spekulanter deltager i denne ekstraordinære aktivklasse, fortsætter de mest populære kryptokurver med post-eksponentielle gevinster og ofte volatilitet. Mulighederne på dette marked bugner. Men er der en handelsmetode, der har stået tidstesten? Og vil denne handelsmetode give resultater med en relativt ny aktivklasse som kryptokurver?

Handel med kryptovaluta - prishandling er nøglen! 1 (vindrue)

Solide prishandlingsstrategier giver gode afkast på tværs af forskellige markeder.

Overvejelser om kryptovaluta

Begrænsede historiske data (grundlæggende og tekniske)

Kryptovalutaer har ikke været med os i meget lang tid. Mens andre aktivklasser som forex og aktier har masser af historiske data (både grundlæggende og tekniske) at trække værdifuld information fra, er det meste af kryptokurrencymarkedet ukendt område. Den første og mest fremtrædende kryptokurrency, bitcoin, har kun eksisteret siden 2009.

Med dette i tankerne har statistisk modellering og strategi backtesting af kryptokurver begrænset betydning, fordi resultater afledt af små dataprøver ofte er vildledende og upålidelige.

Tricky og Usikker Grundlæggende

Med fundamentale ting, der drejer sig om begreber, der generelt er vanskelige at forstå, er kryptokurveres prisadfærd ofte vanskeligt at udlede eller forudsige fra grundlæggende aspekter. Bør erhvervsdrivende derfor skille sig ud fra dette fænomenale marked, bare fordi dets grundlæggende kan være vanskeligt at mestre? Absolut ikke!

Styrken ved handel med prishandlinger

Der er en stærk ‘sandhed’ på de globale finansielle markeder. Forhandlere forventer ofte, at visse grundlæggende katalysatorer vil have specifikke effekter på prisen på et aktiv. Disse forstyrrelser modvirkes ofte, når prisen enten ikke gør noget eller nøjagtigt det modsatte af, hvad man forventede. Grundlæggende udløsere “prissættes ofte” af informerede markedsaktører længe før det officielt offentliggøres, hvilket gør det stort set ineffektivt, når det offentliggøres.

Lær hvordan du bruger prishandlinger og tekniske handelsstrategier.

Selvom grundlæggende data kan spille en vigtig rolle i værdiansættelsen af ​​aktiver, er et aktivs prishandling det sidste og vigtigste overvejelse, der skal tages i betragtning, når der træffes handelsbeslutninger. Når alt er taget i betragtning, og alt tages i betragtning, er prisen det sidste barometer og den mest pålidelige guide til, hvad der virkelig foregår med et aktiv. Selv når det grundlæggende tilsidesætter prisforventnings ‘forventninger’, tilpasser selve prishandlingen sig hurtigt til det grundlæggende skift. Prisen på et aktiv er ofte ‘foran’ dets grundlæggende.

Handel med kryptovaluta - prishandling er nøglen! 2 (barometer)
Prishandling – det store markedsbarometer.

Universalprisadfærd på tværs af forskellige aktivklasser

Markedspsykologi

Hvorfor ligner prishandling på tværs af mange forskellige aktiver og aktivklasser ofte lignende mønstre? De fleste markeder fungerer generelt på samme måde på grund af de fælles karakteristika og tankeprocesser hos de personer, der deltager i disse markeder. Over tid reagerer forskellige markedsdeltagere på bestemte markedsforhold på meget samme måde. Dette giver prisbevægelser en gentagen karakter på grund af den involverede markedspsykologi.

Udbud, efterspørgsel og fælles markedsmekanik

En anden grund til ensartetheden mellem forskellige markeder er den måde, udbud og efterspørgsel former markeder på. Et simpelt eksempel er følgende: i stærke uptrends er der mangel på sælgere. Store investorer og spekulanter, der handler med trend, har ofte problemer med at få fyldt store købsordrer til rimelige priser. Når disse store markedsdeltagere støder på tilbagetrækninger mod uptrend, giver det dem derfor mulighed for at få deres store ordrer udfyldt til relativt gode priser. Når prisen trækker sig tilbage, er det også en synlig indikation af, at mere salgslikviditet kommer ind på markedet, hvilket kan få de ‘store drenge’ til at fortsætte med at akkumulere lange positioner, fordi et større udbud af det pågældende aktiv kommer ind på markedet. Dette og andre markedsfaktorer medfører ofte, at tendenser til prishandling på tværs af mest frit omsættelige finansielle instrumenter bevæger sig i impulsiv efterfulgt af korrigerende Elliot bølgesekvenser (impulsiv, korrigerende, impulsiv, korrigerende osv.). Naturligvis er det impulsive / korrigerende mønster kun et af de mange almindelige karakteristiske mønstre forårsaget af regelmæssig markedsfunktion.

Handel med kryptovaluta - prishandling er nøglen! 3 (gear)
Alle frit omsættelige aktiver har nogle kernefunktionsfunktioner til fælles (udbud, efterspørgsel, likviditet, menneskelig psykologi osv.).

Nuværende og fremtidige ligheder (Cryptos vs. mere etablerede markeder)

Mens der er meget mere at sige om, hvordan forhandlere generelt tænker og handler, når det kommer til handel, er det vigtige punkt, at kryptokurrencymarkedet allerede har vist de samme ‘kerne’ -prishandlingsegenskaber, der almindeligvis findes i andre finansielle markeder. Markedet for kryptokurrency forventes også at fortsætte med at foretage bevægelser, der ligner de dominerende egenskaber ved traditionelle finansielle instrumenters prisadfærd.

Derfor kan vi handle kryptokurver med ‘traditionelle’ tekniske analyser / prishandlingsteknikker, især fordi kryptokurrencymarkedets begrænsede tekniske og grundlæggende data tilbyder handlende lidt stof til at opbygge kryptokurrency-specifikke strategier.

Prøv ‘køb-og-hold’ kryptovalutahandel

Disse traditionelle prishandlingsteknikker skal selvfølgelig tilpasses de enkelte kryptokurver, men den store underliggende styrke ved korrekte prishandlingsmetoder kombineret med forsigtig risikostyring er næsten garanteret at bringe succes.

Afslutningsvis

Prishandling er meget lydhør og afslører en utrolig mængde information om ethvert finansielt instrument. Snedige prishandlingsteknikker og teknisk analyse er bestemt til at klare sig godt på kryptovalutamarkedet, som på ethvert andet marked. Selv i mangel af omfattende historiske kryptokurrency-data tilbyder handel med prishandlinger stor sandsynlighed for succes på grund af de universelle karakteristika på de finansielle markeder.

Start med kryptovalutahandel i dag!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me