Sådan handler du Ethereum (Ether) – Begyndervejledning

 Ethereum (Ether), verdens næststørste kryptokurrency, er vokset eksponentielt. Uanset om du er en veteranhandler eller en nybegynder på kapitalmarkederne, tilbyder ethereumhandel en række fordele og muligheder. Læs denne praktiske vejledning for at lære at handle ethereum, hvordan det blev opfundet, korrelationer og hvad der påvirker prisen.

For at begynde at udnytte potentialet i denne magtfulde kryptokurrency skal du starte din ethereum-handelsrejse i dag!

Oprindelsen af ​​kryptovalutaer i en nøddeskal

Bitcoin, den første decentrale kryptokurrency, blev oprettet af en anonym person (eller personer) ved hjælp af pseudonymet Satoshi Nakamoto. Satoshi udvundet også ‘genesis block’ af bitcoins i januar 2009.

Bitcoin er verdens største kryptokurrency, og dens markedsværdi er udvidet enormt. For eksempel var dens markedsværdi den 6. oktober 2019 mere end 144 milliarder dollars.

Opfindelsen af ​​Ethereum

En innovativ ung dreng ved navn Vitalik Buterin opfandt gennem sin ambition om fuldstændigt at transformere internettet en kryptoplatform, som udviklere kunne bygge enhver form for decentral applikation på..

Vitalik havde en grundig forståelse af Bitcoin og foreslog, at den havde brug for et script-sprog til applikationsudvikling. Da ingen var interesseret i hans forslag, fortsatte han sit arbejde med sit nye stærke nye projekt.

I 2013 offentliggjorde Vitalik en hvidbog, der beskriver denne dynamiske nye platform, som han kaldte Ethereum. For sin utrolige innovation blev han udnævnt til Thiel Fellow i 2014 og modtog en $ 100.000 pris.

Efter dette faldt den unge mand ud af University of Waterloo for at forfølge sin Ethereum-ambition. Ved hjælp af andre udviklere og medstiftere skiftede projektet hurtigt til overdrive.

Med et meget vellykket crowd-salg i juli 2014 skaffede de mere end $ 18 millioner ved at sælge Ether, Ethereum-tokens, der stort set var projektets aktier.

Sådan handler du med Ether 1

Bitcoin og ether, verdens største virtuelle valutaer.

Ether bruges også til at betale for transaktioner og beregningstjenester på Ethereum-netværket.

Et år senere blev deres første udgivelse kaldet Frontier lanceret den 30. juli 2015. En ny platform var nu tilgængelig, hvor udviklere kunne oprette deres egne decentrale apps og smarte kontrakter..

Ether er den næststørste kryptovaluta i verden, og på et tidspunkt i 2017 havde den en markedsværdi på næsten $ 38 mia., Selvom markedsdækningen pr. Oktober 2019 ligger på $ 18 mia. Dette interessante finansielle instrument er vokset i et utroligt tempo!

Ether ugentligt diagram – En del af prisaktion fra de sidste 3 år

Ethereum er også meget ustabilt, ligesom de fleste større kryptokurver. I 2017 begyndte prisen at stige højere, og derefter i 2. kvartal samme år startede årets “guldrushed”. Cryptovaluta blev den seje ting at investere det år for offentligheden, og altcoins havde et fantastisk år, hvor Bitcoin nåede tæt på $ 20.000. 

Da 2017 skred frem, fortsatte investorerne med at tilfredsstille deres appetit på ethereumhandel. 31. december var eterprisen steget til mere end $ 725,00 og nåede $ 1370. Det astronomiske årlige afkast for 2017 målt opad på 4800%!

Sådan handler du med Ethereum

Det første skridt i at lære at handle Ethereum er at sikre tjenesterne fra en kompetent mæglervirksomhed. Det anbefales stærkt at handle Ether med pålidelige, veletablerede forexmæglere.

En sådan mægler er eToro. eToro tilbyder ikke gearing på ether, men der er selvfølgelig andre mæglere, der tilbyder gearing. Nogle af disse virksomheder tilbyder så meget som 33X gearing.

Nogle mæglere tilbyder en række handelsmuligheder for ethereum. Par, der ofte er inkluderet, er ETH / USD (ether / US dollar), ETH / BTC (ether / bitcoin), ETH / EUR (ether / euro), ETH / CAD (ether / canadisk dollar) og ETH / GBP (ether / britisk pund).

På grund af etherens volatilitet bør forhandlere ikke handle med meget gearing. Nul gearing er selvfølgelig den sikreste. På grund af den massive vækst i eterprisen har ‘køb og hold’ været en fremragende strategi. ‘At købe dips’ har også fungeret rigtig godt, selvom handlende ville have gået glip af en række store muligheder, hvis de kun brugte denne tilgang (i det mindste på den daglige tidsramme).

* Hvis du gerne vil vide mere om handel med Bitcoin, skal du følge dette link til en artikel dedikeret specifikt til: Sådan handler du Bitcoin – Begyndervejledning.

Grundlæggende om handel med Ethereum: Hvad flytter prisen på ether?

Fordi ether stadig er en ret ung kryptokurrency, påvirkes dens pris stort set af begivenheder relateret til dens udvikling.

Som nævnt tidligere er ether et værditoken, der bruges til at betale for transaktioner og beregningstjenester på Ethereum-netværket. Derfor vil udvidelsen af ​​Ethereum blockchain og relaterede tjenester naturligvis påvirke værdien og prisen på ether.

En virkelig vigtig ekstern faktor, der påvirker prisen på ether, er prisen på sin storebror, bitcoin. Når penge strømmer ind i bitcoin, har eter og andre kryptokurver normalt gavn af det. Værdien af ​​bitcoin er en medvirkende faktor til den iboende volatilitet, der er involveret i ethereumhandel. Når bitcoin er under pres, påvirkes hele cryptocurrency-aktivklassen.

Årsagen til denne sammenhæng er, at kryptokurver så at sige hører til den samme markedssektor. Når prisen på bitcoin stiger, er den generelle opfattelse af markedet, at kryptokurrencymarkedet er ‘sundt’ og også en levedygtig investeringsmulighed.

Da ether er den næststørste kryptokurrency, er det ingen overraskelse, at den er stærkt påvirket af bitcoinprisen og -stemningen. Når man forstår, hvordan man handler ethereum, skal man respektere den indvirkning, bitcoin kan have på prishandling.

Tid til at vinde nogle fortjeneste

Er dette den type gennembrud, du har brug for i din handelskarriere? Besøg vores signalside i dag og prøv vores gratis eller premium handelssignaler!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me