Handel med kryptovaluta: Køb og hold

Ingen anden aktivklasse har set de storslåede gevinster, der for nylig blev set i kryptokurver. Bitcoin, den mest fremtrædende kryptovaluta, har returneret et par millioner procent siden 2010, da den på et tidspunkt blev vurderet til 0,008 $.

Bitcoin og et par andre kryptokurver har smukt belønnet investorer, der har købt og holdt dem. Er buy-and-hold stadig en stærk handelsstrategi for kryptovalutaer? Og hvilke af kryptoerne der er værd at købe?

Handel med kryptovalutaer - Køb-og-hold-tilgang 1 (eksponentiel gevinst)

Visse kryptokurver har registreret uhørt gevinster.

Fordelene ved at købe og holde kryptovalutahandel

Det udskærer 95% af ‘markedsstøj’

Der er forskellige buy-and-hold handelsstrategier (tro det eller ej). Hovedideen bag disse strategier er at køre langsigtede tyretrends og eliminere markedets “støj” forbundet med lavere tidsrammer. Kortsigtede forhandlere bliver ofte frustrerede, når markedet ryster dem ud af deres handler, da det piskesave på de mindre tidsrammer (for eksempel en times tidsramme). Prishandlingen på et ugentligt diagram er ofte ikke-volatil over en bestemt periode. Når den samme periode analyseres på mindre tidsrammer, er billedet normalt meget mere ujævn og uforudsigelig end på den ugentlige tidsramme.

Perfekt markedstiming er ikke nødvendigt

Hvad der gør buy-and-hold-handel attraktivt for mange handlende og investorer, er, at det i mange tilfælde ikke er ekstremt vigtigt at timing af markedet perfekt. For handlende, der planlægger at handle i måneder eller endda år, er det der betyder mest, faktisk at komme ind i handlen. Disse handlende venter ofte ikke på store tilbagetrækninger mod den fremherskende tyretrend, fordi de ved, at det kan få dem til at gå glip af muligheden for at komme i den position, de leder efter.

Handel med kryptovalutaer - Køb-og-hold-tilgang 2 (størrelse på surfer ændret)

Handel med kryptokurver med en buy-and-hold-tilgang kræver ikke perfekt timing.

Reducerede transaktionsomkostninger

Handlende, der driver langvarige buy-and-hold-handler, overtræder normalt ikke. Dette kan reducere transaktionsomkostningerne betydeligt. En erhvervsdrivende, der handler ind og ud af handler hver dag eller hver uge, skal tage højde for nedtrapningen af ​​akkumulerede transaktionsomkostninger. Spændet på nogle kryptokurver er for eksempel væsentligt højere end på de store valutapar. Dette kan gøre det meget dyrt og ineffektivt at udføre mange kortsigtede handler i stedet for et par langsigtede handler.

Reduceret psykologisk belastning

Kortvarig handel og endda mellemlang handel kan være stressende for mange handlende. Mange gange kan markeder være svære at handle i et par uger, og i disse tider kan handel på kort og mellemlang sigt udtømme handlende, især dem der er mindre erfarne.

Selvom buy-and-hold-kryptovaluta-handelsstrategier til tider kan være stressende, er det bestemt mindre beskatning end kortsigtede handelsstrategier.

Tidseffektivitet

Buy-and-hold kryptokurrencyhandelsstrategier er perfekte for investorer og handlende, der ønsker at opnå potentielt store gevinster med minimalt tidsforbrug. Langsigtede kryptovaluta-investorer, der beskæftiger sig med buy-and-hold-handler, behøver ikke at holde øje med prisen hver dag, og de har heller ikke brug for at foretage teknisk analyse og se på diagrammer hyppigt. Det ville være klogt for disse kryptokurrencyhandlere / -investorer at forblive på toppen af ​​grundlæggende nyheder selvfølgelig og tjekke deres positioner ind imellem, men det er stadig meget mindre tidskrævende end kortsigtet handel.

Handel med kryptovalutaer - Køb-og-hold-tilgang 3 (fyr sidder på hængemåtte)

Med buy-and-hold kryptohandel er det ikke nødvendigt at stirre på diagrammer hele dagen.

Hvilke kryptovalutaer er værd at handle?

Selvom små kryptokurver ikke nødvendigvis bør undgås, er de mest pålidelige kryptoer de største, mest etablerede. Dette inkluderer Bitcoin (BTC), ether (ETH), dash, litecoin (LTC), Bitcoin cash og ripple (XRP). Investorer og handlende har meget mere tillid til disse (og andre) store kryptokurver. Dette kan hjælpe dig, når du køber disse kryptoer til et langvarigt spil.

Find pålidelige kryptokurrencymæglere her.

En af fordelene ved handel med store kryptokurver er, at de tilbyder dybere likviditet. Tilstrækkelig likviditet hjælper med at undgå glidning ved udførelse af handler og udfyldning af ordrer (tag profit og stop loss ordrer).

De store kryptokurver er også meget mindre tilbøjelige til at ‘kollidere og brænde’ end de mindre. Der har været adskillige kryptokurver, der ikke har overlevet meget længe. Investering i en helt ny kryptokurrency, der endnu ikke har bevist sig, er som at købe en dag gammel kylling – højt vækstpotentiale, men risikabelt.

De mere etablerede kryptokurver, inklusive de ovennævnte, er absolut værd at se på. Investorer med en stor appetit på risiko kan være interesseret i mindre, mindre kendte kryptokurver. Når de investerer i disse, vil handelsmænd dog måske bruge mindre indsatser end på de større kryptokurver.

Måder at komme ind i køb-og-hold-kryptovaluta-handler

Mange investorer køber simpelthen kryptokurver og holder dem, indtil de føler, at det er et godt tidspunkt at sælge. Disse investorer foretager ofte lidt teknisk analyse, før de går ind i deres handler, og i nogle tilfælde foretrækker de ikke at bruge stop loss ordrer.

Forhandlere og investorer med tekniske analysefærdigheder foretrækker måske at gå ind i kryptokurrencyhandler efter svage eller betydelige prisinddragelser. Andre deltagere kan godt lide at komme ind på markedet på en pause i modstanden. Dette tilføjer fordelen ved momentumbekræftelse.

Køb-og-hold-tip til handel med kryptovalutaer

  • Brug større tidsrammer til teknisk analyse, f.eks. Daglige, ugentlige og månedlige diagrammer.
  • Hvis du bruger stoptab, skal du ikke placere det for tæt på din post.
  • Løftestang skal minimeres, eller der bør ikke anvendes nogen gearing. At holde gearede kryptokurrencyhandler i måneder eller år kan være dyrt.
  • Hvis det er muligt, skal du drage fordel af tilbagekøb for at få en bedre indgangspris.
  • Hvis uptrend er ikke-flygtig og meget stærk, skal du ikke vente på dybe tilbagetrækninger. Indtægter på markedet kan overvejes i dette tilfælde såvel som breakout-poster.
  • Hold øje med grundlæggende faktorer, der kan påvirke de langsigtede udsigter for de kryptokurver, du handler.

Begynd at handle med kryptokurver nu!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me