Bedste kryptovaluta at investere i 2018

Sidst opdateret juli 2018

Kryptovalutaer. Hvem ville have troet, at denne unikke og magtfulde aktivklasse (ved hjælp af blockchain-teknologi) ville have en så kosmisk indflydelse på den moderne finansielle verden? Siden den første dag, Bitcoin begyndte at handle, er den vokset eksponentielt i værdi og markedsandel.

Mens Bitcoin er den bedst kendte kryptokurrency, har den slået på det seneste, ligesom resten af ​​altcoins i kryptorummet.

Men det betyder ikke, at alle disse mønter ikke er gode investeringer. De har alle stadig potentialet til at ændre den måde, industrier og endda økonomier fungerer på. Vi er på det punkt, hvor vi har brug for at identificere dem, der har ægte anvendelse i den virkelige verden, og dem, der ikke har det.

Ethereum, Bitcoin Cash, Dash, Litecoin, Ripple, Monero og Zcash har alle meget unikke værdiforslag. Men hvilken er faktisk den bedste investering i øjeblikket? Lad os adskille hveden fra agnet.

Leder efter gratis kryptovalutahandelssignaler?

Hvorfor kan vi lide Ripple (XRP)

På et tidspunkt, hvor folk begynder at stille spørgsmålstegn ved, om der er nogen reel værdi for kryptokurver, især Bitcoin, begynder nogle kryptokurver faktisk at få mere og mere appel..

Ripple og dets XRP-token er en sådan kryptokurrency, vi føler, har en bred appel og anvendelse i den virkelige verden.

I lang tid blev kryptokurver kun betragtet som en alternativ betalingsform, en der ikke var særlig god eller endda praktisk at bruge. Især Bitcoin, som bliver berygtet i mange kredse. Ripples XRP-token er dog meget meget mere. Det har fået opmærksomhed fra en række finansielle institutioner, der forbereder sig på at inkorporere det unikke altcoin i deres systemer.

Ripple (XRP) er i modsætning til Bitcoin både et valuta- og betalingsnetværk. Selvom det kan tage timer eller endda dage at behandle en transaktion ved hjælp af Bitcoin, er Ripple-teknologien i stand til at behandle transaktioner inden for 4 sekunder. Dette gør det særligt tiltalende for finansielle institutioner.

Find ud af, hvordan du gør det handel med Bitcoin her.

Ripple top krypto i 2018

Ripple (XRP) er klar til at blive en krypto-tungvægt i 2018.

eToro tilbyder en social platform, hvor mange kryptokurver kan handles, Deltag i eToro nu!

* Din kapital er i fare.

Samtidig, mens sektoren har oplevet brede fald. XRP fortsætter med at holde sig.

XRPs pris klarer sig relativt meget bedre end mange af dets store jævnaldrende. Da mange af de største kryptokurver er korreleret, hjælper det med at analysere deres relative styrke for at træffe den bedste investeringsbeslutning.

Kryptorummet har kæmpet i hele 2018, så det er godt at se på dem forholdsvis. Husk, vi ser ikke på, hvilken krypto der får mest dollarværdi det næste år. Det handler om den potentielle procentvise gevinst, der kan opnås.

Ripple-netværket er robust og sikkert

Ripple-netværket er ultra-pålideligt og sikkert. Ripple-netværks stabilitet tilskynder i høj grad tilliden til det og til selve Ripple-kryptokurrency. Med meget færre udgaver end de store brødre, Bitcoin og Ethereum, Ripples ligefremme og glatte funktion gør det til en grundlæggende sund krypto at investere i.

Den robuste teknologi bag Ripples funktionalitet vedtages af mange finansielle institutioner. Ved at fremme et partnerskab med over halvdelen af ​​verdens førende banker og investeringshuse er Ripple klar til at blive en uundværlig del af international handel. Stærke relationer med Western Union, xRapid, den saudiarabiske monetære myndighed og xCurrent er begyndelsen på en spirende alliance med magtaktørerne inden for global finansiering.  

Ripple er utroligt hurtig og billig

Ripples utrolige transaktionshastighed gør det til en vinder i kryptovalutaindustrien. Sammenlignet med Bitcoin, Ethereum og Litecoin er Ripple lysår foran sig, når det kommer til behandling af transaktioner på sit netværk. I modsætning til Bitcoin er transaktionsbelastning på Ripple-netværket ikke-eksisterende.

Med hensyn til omkostninger er Ripple en klar vinder med sit gennemsnitlige transaktionsgebyr på omkring $ 0,0005. Som med de fleste ting, der er relateret til kryptokurrency, er gebyrer og omkostninger naturligvis faldet, efterhånden som teknologien skrider frem.

Høj skalerbarhed

Ripple blev designet til at håndtere store transaktionsvolumener. Mens lignende som Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Monero ikke engang kan håndtere 100 transaktioner pr. Sekund, er Ripple i stand til at behandle 1500 transaktioner pr. Sekund. Ny teknologi er i horisonten, der vil øge Ripples kapacitet til titusinder af transaktioner pr. Sekund i den nærmeste fremtid.

Ripples imponerende institutionelle applikationer

Ripple er meget mere end bare en kryptovaluta på grund af sin imponerende transaktionshastighed, høje skalerbarhed og stabile netværk, det er det perfekte instrument til at forbedre de internationale pengeoverførselsprocesser.

Ved at bruge Ripple får banker og finansielle institutioner adgang til on-demand likviditet og har beføjelse til at udføre globale betalinger i realtid. Hvor internationale bankoverførsler tidligere tog flere dage at gennemføre, kan det ske næsten øjeblikkeligt med Ripple. Hvilken revolution!

Er krusning den bedste kryptovaluta at investere i 2018?

Ripple er en imponerende kryptokurrency med mange nyttige applikationer. Sammenlignet med Bitcoin og mange andre populære kryptokurver er Ripple meget mere stabil. Med Ripple er der ingen hårde gafler og unødvendig politik. Dens billige transaktioner føjer også til sin appel.

Ripples grundlæggende forhold er fortsat stærke. Og mens hele kryptosektoren er trukket tilbage fra deres højder. Hvis du kigger på de næste fem til ti år, tror vi, at Ripple (XRP) markerer mange kasser.

Lad os se, hvad Ripple har i vente resten af ​​året. For at få din del af Ripples handling, åbn en konto med en god kryptomægler i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me