Køb Bitcoin i Canada

Vores udvekslingspræference er baseret på fire aspekter. Det vigtigste er btc / cad-udvekslingsvolumen, får mest bitcoin for pengene, efterfulgt af integration af lokale betalingsmuligheder og endelig de første bekræftelsestider.

Cryptos

Gebyrer

 • Maker. 1% -. 2%, Taker. 2% -. 4%

Målgruppe

 • Canada

Valutaer

 • CAD

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, interac, flexepin

Coinsquare opdaterede barmhjertigt deres brugergrænseflade i slutningen af ​​2017, og det er hoved og skuldre over det tidligere produkt. Webstedet har blødt kunder i det sidste år, og relanceringen har sandsynligvis forstærket blødningen. Coinsquare har nu begrænset sine canadiske markeder til btc / cad, som har ret anstændigt volumen og undertiden viser bedre spreads end Quadriga gjorde. De opkræver mere på tilbagetrækningssiden, skal det bemærkes.

Det ene område, hvor de er bedre end både Kraken og til tider Quadriga, er deres verifikation, delvist på grund af mere begrænsede verifikationsanmodninger.

Internationale børser, der accepterer canadiske indskud

Kraken

Kraken er en af ​​de bedste børser for de europæiske markeder – og sætter et godt argument for at tage toppen. God EUR-likviditet og masser af tilgængelige kryptoer.

 • Fantastisk platform og masser af kryptoer
 • Mistede deres lokale indbetalingsmuligheder
 • CAD-volumen under både Quadriga og Coinsquare

Cryptos

Gebyrer

 • Fremstiller: 0,16-0,0%; Taker: 0,26-0,1%

Målgruppe

 • Canada, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde

Valutaer

 • EUR

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, SEPA

Der er to grunde til, at du måske vælger Kraken frem for QuadrigaCX. For det første er handelsgebyrerne lavere. Selvom Quadrigas volumen og spænd i løbet af de canadiske handelstider mere end kompenserer for forskellen på 0,2% handelsgebyr, tilbyder Kraken større likviditet i ikke-canadiske handelstider. Hvis du handler på disse tidspunkter, giver Kraken måske mening.

Derudover tilbyder Kraken et XRPCAD-marked, så enhver, der ønsker at prøve lykken på Ripple-toget, Kraken er dit eneste marked for canadiske dollars. Vi finder ikke, at de ekstra kryptokurver, der tilbydes i USD eller på tværs af markeder, er til stor fordel. Når du først har vekslet dine canadiske dollars til bitcoin, er der intet, der forhindrer dig i at engagere dig med de største internationale børser til køb eller handel med et hvilket som helst antal ekstra mønter. Jeg vil ikke anbefale Kraken udelukkende at købe Monero. Det ville være bedre for dig at konvertere din CAD til bitcoin i Quadriga og frit overføre bitcoin til en anden børs, der tilbyder Monero-markeder.

Ærlig omtale går til:

Coinbase

Forsikrede konti, massive likviditetsvolumener og integrerede betalingskort mod tvivlsomme prioriteter, overivrig overholdelse og sjuskede understøttelse. Få $ 10 gratis på den bedste bitcoin-udveksling i USA.

 • Lukning af Vogogo var effektiv afslutning på Coinbase i Canada
 • Har ikke prioriteret et lokalt produkt
 • Stadig en god udveksling, hvis du er villig til at konvertere til USD

Cryptos

Gebyrer

 • Producent: 0%; Taker: 0,25-0,1%

Målgruppe

 • Australien, Østrig, Belgien, Bulgarien, Canada, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Finland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Letland, Liechtenstein, Malta, Holland, Norge, Polen, San Marino, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien, USA

Valutaer

 • USD, EUR, GBP

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, ACH, hurtigere betalinger

I 2016 så det ud til, at Coinbase var klar til at dominere det canadiske marked. Samarbejde med den canadiske nøglefærdige betalingsprocessor Vogogo gjorde det muligt for Coinbase at krydse deres omdømme og produkt og samle store mængder volumen. Vogogo lukkede imidlertid, og Coinbase viste sig uvillig til at afsætte de nødvendige ressourcer til at drive en lokal canadisk virksomhed. Dette betød, at indskudsgebyrer drastisk steg, hvilket gjorde det uøkonomisk at bruge børsen som en canadisk dollar på rampe. Coinbase-brugere strømmede tilbage til QuadrigaCX, hvor det var billigt eller gratis at deponere eller hæve.

Sammenligning af Canadas top tre Bitcoin-udvekslinger

QuadrigaCX havde udmærket sig definitivt som den første kryptovalutaudveksling i volumen på det canadiske marked, og det er ikke særlig tæt. Med det virkelig tragiske sammenbrud af udvekslingen venter vi på at se, hvem der fremstår som tophund.

Der var et øjeblik, at Kraken syntes at være udfordrende for stedet. Quadriga havde en klar fordel i forhold til Kraken, fordi den lever og ånder det canadiske kryptokurrencymarked. Det er sandsynligvis sikkert at sige, at med hensyn til Krakens prioriteter ville makroudgaver som platformstabilitet, som har været en bekymring for sent, såvel som specifikke emner, der vedrører dens førende euromarkedsplatform, simpelthen prioriteres over lokale canadiske udgaver . Dette er grunden til, at de lokale indbetalingsmuligheder, der engang var tilgængelige for Cavirtex-kunder, er blevet deaktiveret, og kun bankoverførsel er tilgængelig.

Depositumgebyrer

I CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Betaling Daglig grænse Betaling Daglig grænse (niveau 3) Betaling Daglig grænse
Interac 1,5% 4.000 $ 2,5% 3.000 $
Bankkabel 1% $ 500.000 Gratis* $ 25.000 .5% $ 300.000
Flexepin 2,5% $ 2.500 2,5% $ 500
Kreditkort 7% $ 500
Bankudkast 2,5% $ 9.000
Postanvisning 2,5% $ 1.000

* Internationale bankoverførselsgebyrer gælder

Tilbagetrækningsgebyrer

i CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Betaling Daglig grænse Betaling Daglig grænse (niveau 3) Betaling Daglig grænse
Bankkabel Gratis $ 500.000 Gratis $ 25.000 .5% $ 100.000
EFT Gratis $ 100.000
Kontrollere 1% $ 500.000
Gavekort $ 5,85 $ 100
Direkte bankindskud 2% $ 100.000 1% $ 9.000

Bemærk, at QuadrigaCX dækker minegebyret, når du trækker krypto tilbage.

Handelsgebyrer

ExchangeFees
QuadrigaCX Fra 0,5% til 0,2% afhængigt af parret.
Møntsquare fra 0,4% til 0,1% baseret på par og maker / taker split.
Kraken Volumenbaseret, Maker fra 0,16% til 0%; Taker fra 0,26% til 0,1%

Canadiske dollar / kryptomarkeder

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Kraken: Bitcoin, Ethereum, Ripple

CoinSquare: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Doge, Dash

Bekræftelsestider

Du kan få held og lykke på Coinsquare og blive automatisk verificeret fra deres tredjeparts KYC-processor. Men hvis denne proces ikke fungerer, forvent at vente meget længere tid på Coinsquares manuelle kontrol. Det er svært at specificere, hvor lang tid Kraken tager at verificere – det kan tage uger, hvis markedet er varmt. Generelt er QuadrigaCX den mest pålidelige, selvom Coinsquare kan slå det en god del af tiden.

Canadiske p2p-udvekslinger

P2p bitcoin-udvekslinger er gode til et par ting. De decentraliserer købs- og salgsprocessen og forbinder køber og sælger direkte for hver transaktion. Platformen bruges grundlæggende som et værktøj til at vise tilbud såvel som escrow og tvistemæglingsfunktioner. Dette betyder, at kryptokurver ikke opbevares i platformens tegnebøger – selvom ofte sælgerens mønt vil blive opbevaret der for frigivelse til købere; der er normalt begrænset eller ingen KYC-oplysninger nødvendige. Lokale p2p-sælgere bruger generelt også lokale betalingsmuligheder.

Quebex

Det ser ud til at have bedre priser end andre canadiske p2p-konkurrenter, men verifikation er som en tur til proctologen. Quebex tager privatlivets fred ud af p2p.

 • God prisfastsættelse i forhold til andre lokale p2p-børser
 • Påtrængende KYC-krav og support får dårlige karakterer
 • 1% gebyr er tagget på alle dine transaktioner

Cryptos

Gebyrer

 • 1%

Målgruppe

 • Canada

Valutaer

 • CAD

Depositum

 • Bankudkast, Paypal, interac

Quebex er en fantastisk p2p-udveksling, når det kommer til priser og lokale betalingsmuligheder; dog er det faktisk mere påtrængende end standardudvekslinger, når det kommer til KYC, og det siges ofte, at støtten er utilstrækkelig. Det er vores opfattelse, at en p2p-udveksling uden øget privatliv ikke virkelig er nødvendig på markeder med kvalitetsudvekslingsmuligheder.

LocalBitcoins

Uanset hvor du bor, vil LocalBitcoins forbinde dig med bitcoin-sælgere, der vil imødekomme lokale forhold for at sikre et mest behageligt bitcoin-køb muligt.

 • Har normalt bredere spreads end Quebex
 • KYC krævet efter en vis mængde handel
 • Ingen ekstra gebyrer tilføjet

Cryptos

Gebyrer

 • Sæt af sælger

Målgruppe

 • Global

Valutaer

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Depositum

 • Kreditkort, bankkabel, ACH, SEPA, Paypal, betalingskort, interac, kontanter, OKPay, perfekte penge, kun crypto, e-overførsel, Neteller, Skrill, pengeoverførsel

Lokale bitcoins tilbyder lidt dårligere priser end Quedex – spændene mellem køb og salg er ofte større. Imidlertid er forbedret verifikation kun et krav efter en vis handel, og den forbedrede verifikation er ikke nær så påtrængende. Bemærk også, at mens spreads er bredere, tilføjer de ikke noget ekstra gebyr, mens Quedex tags på 1%.

Bundlinie

Uanset om du mener at købe og holde eller aktivt handle kryptokurver, er det et must at åbne en konto med en lokal canadisk børs. Coinsquare har nu det mest handelsvolumen på lang sigt, hvilket betyder, at det er den mest omkostningseffektive måde at købe bitcoin i Canada. Lokale ind- og udbetalingsmuligheder gør det til en leg at få dine kontanter ind og ud af børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me