Coinfloor anmeldelse

Cryptos

Yderligere information

Målgruppe

  • Det Forenede Kongerige

Depositum

  • Bankkabel

Valutaer

  • engelske pund

Fordele

  • Top-kun GBP-udveksling på markedet
  • Mæglerservice tillader indenlandske bankoverførsler
  • Månedlig solvensrevision viser 100% reservestrategi

Ulemper

  • Stadig nødt til at betale internationale overførsels- og konverteringsgebyrer for at bruge udveksling.
  • Affaldsmobil

Resumé

GBP bitcoin-handel er problematisk. På grund af britiske bankers standoffiske tilgang til bitcoin har indenlandsk handel taget form af en peer-to-peer-markedsplads, hvor købere og sælgere enten er forbundet til hinanden direkte eller via en online-grænseflade eller er tvunget til at beskæftige sig med mæglere, der selv handler på store internationale børser.

Coinfloor tilbyder både den mest likvide GBP-udveksling på markedet såvel som en platform, der forbinder slutbrugere med professionelle bitcoin-mæglere, der handler på Coinfloor-børsen på en kundes vegne. Britiske handlende kan handle direkte på Coinfloor-børsen, hvor de vil nyde den enestående BTC / GBP-likviditet og meget attraktive handelsgebyrer. Alternativt kan brugerne handle via Coinfloors mæglernetværk, der videregiver handlerne på vegne af deres kunder til børsen mod et gebyr. Mens dette sparer brugerne besværet med at overføre penge til udlandet og tilhørende bank- og indbetalingsgebyrer, er der en stor præmie – i øjeblikket ca. 6% – opkrævet af mæglerne for tjenesten.

Coinfloor-sikkerhed

Coinfloor besidder 100% af klient bitcoin i multisignatur kølelager. Private nøgler fordeles over flere underjordiske hvælvningsbutikker, og ingen enkeltperson har adgang til alle private nøgler. En Coinfloor-ejet hot-tegnebog, der kun indeholder firmaejede mønter, giver mulighed for øjeblikkelige udbetalinger på op til to bitcoins. Enhver anmodning om tilbagetrækning over dette niveau behandles en masse med alle andre tilbagetrækningsanmodninger tre udpegede tidspunkter dagligt.

Alle handlende bliver bedt om at oprette enten tofaktorautentificering eller deres Yubikey umiddelbart efter tilmelding.

Gravitas

Coinfloor er den første børs, der registreres med HM-indtægter og told i Det Forenede Kongerige med kontorer i Londons bankdistrikt. Ledelsesteamet er relativt velkendt i branchen, herunder CTO Obi Nwosu, der har styret et vellykket teknologikonsulentfirma i 20 år, og CEO Mike Lamb, en tidligere bitcoin-mægler, der blev anset for at have styret 10% af det britiske marked bitcoin likviditet.

Mens det ikke er uafhængigt revideret, udsteder Coinfloor månedlige solvensrapporter, som viser det samlede beløb af kundemidler, der er deponeret hos Coinfloor. Ejerskab demonstreres kryptografisk ved at foretage en transaktion for sig selv med alle de holdte mønter, som vises på blockchain.

Åbn en Coinfloor-konto

Coinfloors kontoåbningsproces er relativt standard for markedet. De bestræber sig på at kontrollere dokumenter inden for 24 timer efter levering.

Individuel konto Virksomhedskonto
Identitetsbekræftelse Pas eller gyldigt britisk kørekort. For- og bagkopier i fuld farve, ikke større end 4 MB. Samme
Opholdsbekræftelse Kontoudtog eller elregning, der ikke er mere end 90 dage gammel, eller gyldig UK / EU-licens, der viser den aktuelle adresse Samme
Virksomhedskrav Ikke relevant Inkorporeringscertifikat, dokument, der viser direktører og reelle ejere (dvs. aktionærer på 20% eller derover), pas til reelle ejere og bevis for adresse

Bemærk, at det samme dokument ikke kan indsendes som bevis for både identitet og bopæl. Brugere kan dog indsende et pasfoto til identitetsbekræftelse og et kørekort med den aktuelle adresse til bevis for opholdet.

Coinfloor-produktet

Hjemmesiden er simpelthen designet og let at se på. Brugere dirigeres efter login til en dashboard-side, der viser kontosaldoer, nyere kontoaktivitet og for avancerede forhandlere adgangsnøgler til Coinfloor API. Der er yderligere faner til indbetaling og tilbagetrækning samt et transaktionsafsnit, der opdager en klients hele transaktionshistorik.

Coinfloor har to forskellige handelsprodukter: et børs og et mæglermarked.

Coinfloor-børsen

Når det kommer til BTC / GBP er handelslikviditet navnet på spillet, og coinfloor udmærker sig i denne henseende. Coinfloor-børsen fungerer som markedet for de største britiske baserede bitcoin-mæglere, hvilket betyder, at detailhandlere kan spille på de dybe ordrebøger og tynde spreads tilgængelige..

Udvekslingsgrænsefladen er enkel og intuitiv, idet handelskortet er begrænset til begrænsning og markedsordrer. Bud / spørgshistorikken er angivet under et markedsdybdediagram, og en erhvervsdrivendes åbne ordrer og nylige handler vises lige under handelskortet.

Coinfloor-markedet

Den 2. juli 2015 annoncerede Coinfloor lanceringen af ​​Coinfloor Market, “den første børsstyrede peer to peer bitcoin-markedsplads”. Markedspladsen består af 21 af de største Uk-fokuserede bitcoin-mæglere, der alle underskrev et løfte, mærket Bitcoin Broker’s Agreement, for at “gøre markedet sikkert” for folk at købe bitcoin. Med måske en smule stød fra Coinfloor er parallelet trukket til Buttonwood-aftalen, der markerede lanceringen af ​​New York Stock Exchange.

Når man navigerer til markedsfanen, vises klienter en række priser, der tilbydes af forskellige bitcoin-mæglere. Hvis en klient vælger at købe bitcoin, bliver de bedt om at overføre penge til den relevante mæglers lokale britiske bankkonto. Bitcoin holdes derefter i spærring af Coinfloor, indtil pengene rammer mæglerkontoen.

Generelt ser det ud til, at mæglere tilføjer en præmie på ca. 6% til ordrer, hvilket vi håber vil falde, når mæglerdeltagelsen stiger. For relativt små ordrer kan bekvemmeligheden og hurtigheden af ​​mægleroptionen kombineret med bankoverførsel og depositum gebyrbesparelser muligvis gøre dette til en attraktiv mulighed for afslappede detailhandlere. For større ordrer er der imidlertid ingen grund til ikke at bruge selve børsen.

Coinfloor IOS og Android

Coinfloor har ikke en IOS- eller Android-app, og webstedet er ikke mobilvenligt. Det er muligt at klemme og klemme dig til en handel på hjemmesiden, men det vil være en ubehagelig oplevelse. En tredjepartsudvikler oprettede CoinFloor Connect til Android, som giver brugerne mulighed for at integrere Coinfloor API og handle i et mobiloptimeret miljø. Mark Lamb, administrerende direktør for Coinfloor, har efterladt positive anmeldelser for appen, så selvom den ikke er udviklet direkte af Coinfloor, nyder appen i det mindste stiltiende støtte.

Coinfloor udvekslingsgebyrer

Coinfloor har en meget konkurrencedygtig gebyrstruktur for producenter / takere. Producentgebyrer anvendes på handler, hvor der tilføjes likviditet til ordrebogen, mens takgebyrer gælder, når likviditet fjernes fra bøgerne.

Handelsgebyrer

30 dages efterfølgende volumen (i GBP) ProducentgebyrTakergebyr
<4.500 0,15% 0,38%
<20.000 0,12% 0,36%
<50.000 0,10% 0,34%
<100.000 0,06% 0,32%
>100.000 0,00% 0,30%

Depositum og udbetalingsgebyrer

Coinfloors bankpartnerskab er med en estisk bank, hvilket betyder, at handlende kan forvente at blive ramt med et bankgebyr fra deres udgående bank ud over de afgifter, der er beskrevet nedenfor

Depositum Gebyr Minimum depositum Tilbagetrækningsgebyr Minimum tilbagetrækning
engelske pund £ 5,00 1.000 £ £ 10 £ 15
USD $ 10 1.000 £ $ 15 $ 20
PLN Gratis 1.000 PLN PLN 1,00 PLN 5,00

Kan se andre steder, hvis:

Du er ikke fra Storbritannien.

Ingen grund til at bruge møntgulv, hvis du ikke er i Storbritannien – du kan sammenligne bitcoin-børser og filtrere efter dine behov. UK-beboere bør også sammenligne møntgulv med konkurrencen – tjek britiske bitcoin-børser.

Du er en højfrekvent forhandler.

Desværre har Coinfloor stadig ikke virkelig opnået meget markedsdybde. Hvis du handler dagligt – eller endda bare handler regelmæssigt med store summer – bedst at gå til en international børs.  Bitfinex er sandsynligvis den bedste af bunken.

Coinfloor API

Coinfloors API giver klienter adgang til deres konti og foretager handler fra tredjepartsapplikationer eller -programmer. For at bruge Android-applikationen Coinfloor connect, skal brugerne indtaste API-nøglen, som findes i instrumentbrættet.

Bundlinie

Coinfloor-børsen giver et GBP-marked og en meget konkurrencedygtig handelsgebyrestruktur. For handlende, der ønsker at handle btc / gbp, er det møntgulv eller møntbase, og vi stemmer for møntgulv. Med hensyn til mæglermulighed forventer vi, at de opkrævede præmier med tiden vil falde. Som det for øjeblikket er, er de tilgængelige tilbud lidt dyrere end Localbitcoins. For afslappede købere foretrækker du alligevel den enkle udvekslingsmodel af Coinfloor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me