Mitä tehdä ennen investointien tekemistä

Olemme oppineet, että rahan ei pitäisi olla paikallaan kasvamatta. Rahastoilla on tämä sisäänrakennettu kapasiteetti suuremmaksi, ja meidän on hyödynnettävä tätä kapasiteettia sijoittamalla ne jonnekin. Toisin sanoen meidän on saatava rahamme tuottamaan tuloja tai arvostusta. Tai rahallisesti katsottuna rahamme tulisi käyttää rahavaroihin toivoen, että se tuottaa tuloja tulevaisuudessa tai myydään myöhemmin korkeampaan hintaan. Rahan sijoittaminen tarkoittaa sitä, että investoinnista saadaan komea voitto pitkällä aikavälillä. Ajatus siitä, että rahaa tulisi käyttää tuomaan lisää rahaa, on niin syvälle juurtunut mieleemme, että aina kun meillä on ylimääräisiä varoja, alamme miettiä, kuinka saada ne kasvamaan. Ja sillä ei ole väliä kuinka suuri tai pieni on käsissämme oleva määrä, koska elämme Tescon tavoin mottolla, jonka jokainen pieni auttaa.

Ympärillämme oleva maailma on täynnä erilaisia ​​sijoitusideoita, joiden pitäisi tehdä meistä rikkaampi huomenna kuin tänään. Meille kerrotaan esimerkiksi se paras tapa sijoittaa 10000 dollaria on laittaa ne osakkeisiin, joukkovelkakirjoihin, kryptovaluuttaan tai kiinteistöihin. 5000 dollaria voidaan sijoittaa korkotuottoiselle säästötilille tai käyttää velkojen maksamiseen. 1000 dollaria voimme ostaa pörssinoteerattuja varoja. 100 dollaria voidaan sijoittaa 401 (k), kirjoihin tai verkkokursseihin. Meille annetaan jopa käytännön neuvoja senttien tai senttien hallinnasta.

Todellakin on lukuisia sovelluksia äskettäin luonut, että pyöristää maksumme meille. Aina kun pyyhkäisemme korttimme kaupassa, maksumme pyöristetään, minkä jälkeen ylimääräinen määrä laskeutuu säästötilillemme. Kun ostamme New Yorkerin Barnesista & Jalo, maksamme 8,99 dollaria. Hakemus pyöristää ostoksemme 9,00 dollariin ja syrjäyttää 0,01 meille. Vaikka yksi sentti tai yksi penni on todella äärettömän pieni summa, suoritamme päivittäin niin monta samanlaista maksua, että voimme tällä taktiikalla kerätä lopulta konkreettisemman rahasumman. Mutta kuinka pienen tai suuren määrän me jätämme sivuun, tällaisten taloudellisten manipulaatioiden pääajatuksena on puristaa enemmän rahaa siitä, mitä meillä alun perin on.

Silti ennen kuin aloitamme aivojemme tuhoamisen yrittäessämme päättää, miten sijoittaa varat, olemme käsissämme. On suositeltavaa tarkistaa, hyötyykö niistä jokin elämänalueemme, sillä voimme hyötyä myös silloin, kun varat eivät lisäänny. . Talousneuvojat ehdottavat aina, voimmeko sijoittaa ylimääräisen rahamme henkilökohtaiseen velkaan, 401 (k) tai IRA. Velkojemme tai eläkkeemme hoitaminen ei tuo lisää varoja pankkitileillemme, mutta tekee elämästämme varmasti taloudellisesti turvallisempaa ja kannattavampaa tulevaisuudessa.

Jos sinulla on henkilökohtaisia ​​velkoja ja haluat käyttää vararahasi niiden maksamiseen, on järkevää aloittaa niiden vakauttamisesta. Kun sinulla on useita eri kiinnostuksen kohteena olevia velkoja, keskustele pankkijohtajan kanssa ja kysy, voitko ottaa uuden lainan maksamaan vakuudettomat velat. Yhdistämällä velkasi laitat kaikki olemassa olevat lainasi yhteen suurempaan lainaan, jolla on alhaisempi korko ja pienemmät kuukausimaksut. Velan vakauttaminen on kätevää, koska sitä voidaan soveltaa kaiken tyyppisiin velkoihin. Riippumatta siitä, mitä velkoja sinulla on, olipa kyse opintolainasta, autolainasta tai henkilökohtaisesta lainasta, ne kaikki voidaan helposti yhdistää yhdeksi. Pankit ja luotto-osuuskunnat ovat kiinnostuneita lainojensa maksamisesta. He antavat näin mielellään mahdollisuuden vakauttaa velkasi, jos näin maksat takaisin nopeammin tai ainakin varmemmin.

Luottokorttivelan maksaminen ennen rahan sijoittamista johonkin liiketoimintaan tai osakkeisiin on myös taloudellisesti kannattavampaa sinulle. Yritä tehdä yksinkertainen laskutoimitus. Pankit voivat antaa sinulle 5 prosentin tuottoprosentin sijoitussalkustasi. Mutta jos sinulla on esimerkiksi 5000 dollaria luottokorttivelkaa, sinua pyydetään maksamaan siitä 23 prosenttia korkoa. Oletetaan, että sinulla on 10 000 dollaria joukkovelkakirjoihin tai osakkeisiin robo-neuvonantaja. Sijoittamalla nämä 10 000 dollaria sen sijaan, että maksaisit luottokortillesi omistamasi 5000 dollaria, menetät 18 prosenttia. Matematiikka osoittaa siten selvästi, että velkojen maksaminen on sinulle kannattavampaa kuin sijoittaminen.

Yhtä kannattavampaa on laittaa rahaa 401 (k): eesi kuin sijoittaa ne korkeaan tuottoon tai CD: hen. Suurimmalla osalla työpaikkoja työnantajat maksavat myös eläkettäsi. Kuinka paljon molemmat maksat, riippuu eläkejärjestelysi yksityiskohdista. Maksun tavanomainen vaihteluväli on 3–6 prosenttia palkastasi. Jos et tällä hetkellä täytä työnantajan ottelua, rahan sijoittaminen 401 (k) -arvoon auttaa sinua tekemään niin. Muista kuitenkin, että et voi sijoittaa vain suurta määrää rahaa kerralla eläkesuunnitelmaasi, vaikka sinulla olisikin varaa tästä suuresta summasta. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä nämä varat talletustilillesi. Aseta sitten 401 (k) -maksusi tasolle, joka vastaa työnantajan tasoa. Voit myös laittaa Roth IRA -ohjelmaan vuosittain jopa 5500 dollaria tai 6500 dollaria, jos olet yli 50-vuotias. Mikä tahansa näistä sijoituksista eläkkeelle tuo sinulle enemmän voittoja ja suuremman mielenrauhan, että uusi yrityksesi tai jopa uusi ammattisertifikaatti.   

Vasta kun olet maksanut velkasi ja huolehtinut eläkkeestäsi, on viisasta tehdä investointeja, jotka tuottavat sinulle tulevaisuuden tuloja. Erilaiset mahdollisuudet siihen ovat todella laajat. Sinun on vain arvioitava kykynsä oikein ja otettava huomioon kaikki yrityksesi riskit, jotta sijoituksesi onnistuvat.

Tämä on vierasviesti, Coingape ei tue kirjoittajan näkemyksiä. ne ovat puhtaasti kirjoittajan näkemyksiä. Coingape.com ei ole vastuussa vahingoistasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me